Amennyiben Magyarországon egyre gomba szarvasgomba fehér és fekete-e emelni a saját árát

Szarvasgomba az egyik legdrágább élelmiszerek a konyhában, és a világ egészére. Ahhoz, hogy megtalálja azokat speciálisan képzett disznók és kutyák, csak találni legalább egy, de eladni jó áron.Amennyiben Magyarországon egyre gomba szarvasgomba fehér és fekete-e emelni a saját árát
Ami a keresési szarvasgomba Magyarországon, hogy az ügy nagyon nehéz, de lehetséges, hogy tudja elég hely, és van egy nagy tapasztalattal a gyűjtemény gomba, bár ez nem mindig segít. De még mindig.

Amennyiben Magyarországon gombák nőnek a szarvasgombát?

Fehér gombák szarvasgomba rendkívül ritkák, mint fekete.

Amennyiben Magyarországon egyre gomba szarvasgomba fehér és fekete-e emelni a saját árát
A leggyakoribb területek megjelenése:

 • Moszkvai régióban.
 • Tula régióban.
 • Szmolenszk régióban.
 • Vladimir régióban.
 • Orel régióban.
 • Volga.

Fekete szarvasgomba gomba széles körben elterjedt a déli és tengerpart az ország különböző részein.

Amennyiben Magyarországon egyre gomba szarvasgomba fehér és fekete-e emelni a saját árát
A leggyakoribb területek megjelenése:

 • A part menti övezet a Kaukázus.
 • Sztyepp zóna Krím-félszigeten.
 • Podolsky területen.
 • Tula régióban.
 • Belgorod régióban.
 • Orel régióban.
 • Pszkov régióban.
 • Moszkvai régióban.
 • Az is előfordulhat, hogy megjelenik a Leningrád és Tver régióban.

Ő édes íze, emlékeztető dió.

Hogyan lehet megtalálni?

Ahhoz, hogy megtalálja a szarvasgomba, meg kell tudni, hogy hol élnek, hogyan inkább növekszik és a betakarítás ideje.

Meg kell jegyezni, hogy azonnal mind a fehér és a fekete szarvasgomba nőnek a föld alatt, így látni őket elég nehéz, különösen a fekete.

fekete szarvasgombával

Fekete szarvasgomba képez mikorrhiza lomblevelű erdők fajok, mint a tölgy, fenyő, és így tovább. D. kedveli él vegyes erdők tűlevelű és lombhullató és szalagok a meszes talajt. Tartalmazza a talaj mélysége 5-10 cm, de néha akár 30 cm-t.

Régebbi gombák általában nő már a felszínen, nem érdemes gyűjteni. Néha lehet összetéveszteni egy kis csonkot vagy tályog a föld miatt a nagy számú szemölcsök és pörkösödés felületén a sapka és a szár. Hat vastag, az egyik talán még azt mondják, hasonlít a kéreg a fa.

fehér szarvasgomba

Amennyiben Magyarországon egyre gomba szarvasgomba fehér és fekete-e emelni a saját árát
Fehér szarvasgomba Magyarországon talált rendkívül nehéz, sőt több éves tapasztalattal gomba válogatókig ritkán látta. Nem azért, mert ő különleges, hanem azért, mert egyszerűen ritka Magyarországon.

speciálisan képzett sertések, kutyák széles körben használják keressen szarvasgomba. Pig megtalálható akár több vödörnyi szarvasgomba néhány nappal a gyűjtő. Ez nagyon sok, ha figyelembe vesszük, hogy ezek a gombák ritkák a vendégek az erdőben.

szaporítási mód

Hagyományos gombák szaporodnak három módja van:

 • A vegetatív szaporodás. A micélium a gomba szakadt rész főleg gombafonalak és nőni kezdenek más helyeken, hogy ad okot egy új micélium, ami azt jelenti, gomba.
 • Ivartalan szaporodás. A spórák tárolt micélimból csapkodott a szél vagy a víz más helyeken, így a szülés új gombák.
 • Ivaros szaporodás. Egyesítése nemi gombás sejtek; vagy vegetatív részei az egyesülés a micélium.


A szarvasgomba gomba oszlanak egy kicsit másképp. ezek az érvek nem hajtják a szél vagy a víz és hajtják kizárólag állatok - csak a spórák állati belek és halad át rajta, majd valahol az erdőben, közel a fa, csak akkor azt a lehetőséget, hogy az új folyamat lesz. Ivaros szaporodás tartottak inaktív, főleg akkor működik csak aszexuális.

Tudunk nőnek magunkat?

Szarvasgomba gombák nőnek otthon nehéz, és nehéz, de lehetséges. Előzőleg azt kell mondanom, hogy megpróbálják kitenyészteni a fehér szarvasgomba nem is éri meg, mert még a gyakorlott laboratóriumok, ez nem sikerül.

Mielőtt elkezdené ültetés a gomba kell vezérelnie több szabály:

 • A talaj szükséges, hogy az egyik, hogy növekszik a lombos erdők, például tölgyfák. Kívánatos ott ültetett mesterségesen előállítására helyen.
 • A talaj legyen legalább 7,9 pH-n.
 • A talajt gondosan kell előkezelni a kalcium, a humusz, szellőztetni; nem kell kő, gyomok és egyéb dolgok.
 • Szigorúan arról, hogy nem voltak gyomok két évig tartó, tölgyfa és a talaj gombák.
 • Száraz éghajlat. Hosszan tartó esőzések rosszul érinti az érési szarvasgomba.
 • Nyáron nem kell hosszú kánikula. Az optimális hőmérséklet 16 és 22 fok.
 • A lehető legkisebb enyhülést.
 • Ne felejtsük el, hogy mechanikai tisztítás a talaj.

Be kell, hogy növényvédő oltottuk be micélium a szarvasgomba tölgy csemeték tavasszal, amikor a tartós fagy nem lesz ugyanaz. Advance kell tisztítani és a kezelt talaj is. Továbbá a leszállás a négyzet a 5x4 nem nőnek legfeljebb 500 fa. Szigorúan tilos megtermékenyíteni a talaj ültetés előtt, ez károsíthatja a kényes szarvasgomba micélium. Vigyázz a gyökérzet mikorrhiza gombák.

Ezután meg kell ásni mély lyukakat a földbe ültetni egy fiatal tölgyek, majd jól öntözött vízzel, töltsétek be a földet és a vizet a palántát ismét vízzel. Yamka kell lennie mintegy 75 cm mélységben, a növények a szél, hideg, meleg, és a hasonlók. D.

Továbbá, minden föld fák fedezésére réteg talajtakaró. Rossz időben, takard el fóliával. Kívánatos, hogy azokat nem nő közel lucfenyő, fenyő. fűz fenyő. Ők megtöri a gyökérzet gombák a halálához vezethet.

Ami a műtrágya, akkor kell etetni a különböző műtrágyák, mint például a magnézium, a vas, cink, bór. Normális, mindez benne van egy speciális csomagot típusú műtrágyák NPK.

Ahhoz, hogy elkerülje repedések az ehető gyümölcsöt, akkor azonnal megszórjuk őket homokkal.

aratás

Része a szarvasgomba, ami ehető - a gyümölcs a viták. A gyümölcs viták található, amely a talaj mélysége 20 cm. Úgy fog kinézni, mint egy fekete, érett, akkor kellemes illata.

Ha a gyümölcs rothadt, az élelmiszerek fogyasztása a rothadt rész levágható, de az eladó, ő egyáltalán nem jó.

Akár 10-15% a termékeny test felületén a talaj, a többit a földbe. Ahhoz, hogy ezeket meg kell használni egy spatula, óvatosan aláássa a földre, vigyázva, hogy ne sértse meg a gyökérzet és gyümölcsök magukat.

Ha a gomba sokáig nem található a földben vagy gyökerezik egy távoli helyen, egy inga a helyét lehet repülni.

Tájékoztató árak

Amennyiben Magyarországon egyre gomba szarvasgomba fehér és fekete-e emelni a saját árát
Szarvasgomba nagyra értékelik a világban, és az egyik legdrágább termék a főzés, felülmúlva az arany ára grammonként. Ezért a szarvasgomba üzleti, hogy sem nyereséges.

Becsült ár 1 kg fekete szarvasgomba gomba mintegy 500 dollárt, és a fenti. ha fehér. akkor a $ 1000. felett. Minden attól függ, hogy milyen típusú külső körülmények. Természetesen figyelmet fordítunk termékeny test viták, mert mint már fent említettük, ez az ehető része a gomba.

Összefoglalva, azt látjuk, hogy a szarvasgomba termesztés és manuális keresést - ez nem a fiatal Ranger, és nem valószínű, akkor lehet akár 20 kísérlet, és talán nem lehet általában, de hogy megpróbálja megér egy próbát.

 • Amennyiben Magyarországon egyre gomba szarvasgomba fehér és fekete-e emelni a saját árát

Szarvasgomba: nőnek magukat

 • Amennyiben Magyarországon egyre gomba szarvasgomba fehér és fekete-e emelni a saját árát

  Betegségek alma: okai és kezelése

 • Amennyiben Magyarországon egyre gomba szarvasgomba fehér és fekete-e emelni a saját árát

  Hogyan növekszik laskagomba magukat?