Ami a bosszú az ember a bűncselekmény, hazaárulás a rosszindulat

Ami a bosszú az ember a bűncselekmény, hazaárulás a rosszindulat
Egy híres hölgy azt mondta: „Revenge egy olyan étel, hogy kell kiszolgálni hideg”. Természetesen nem mindannyian egyetértenek vele, mert fájt nekünk, és fáj mardossa nekünk ma ... De ha úgy gondolja, egy idő után a bűncselekmény halad, és úgy gondoljuk, több érzékelhetően, de vannak pillanatok, amelyek egyszerűen nem lehetséges. Egy dolog biztos: sokkal fájdalmasabb, mint mi, annál vágyunk, hogy fáj neki. Ismerje meg, hogyan, hogy bosszút álljon a férfi Alul online You-Pretty.net nők.Tehát jön a probléma megoldására nyugodtan. Először is, meg kell, hogy az agyukat és érzéseit érdekében. Ehhez nyugi és hagyja abba a sírást, könnyek a bánat, mint mondják, nem segít, és a duzzadt szemek és az arc, ez nem az, amit lehet, hogy bosszút álljon rajta.

Ha nem jön szóba, akkor hidd el, a fő eszköze a bosszú - figyelmen kívül hagyva. Megértem, hogy nem lesz könnyű, de annál jobban néz ki, többet mosolyog és hidegvérű viselkedésükben, annál fájdalmasabb lesz, és minél hamarabb rájön, hogy elvesztette.

Minden nap a kapcsolat akkor kompromisszumot, vannak különböző helyzetekben, és a hő egy érv, mondjuk egy csomó bántó szavak. Telik az idő, rakjuk fel, de ha van ok a súlyos bűncselekmények, kezdik megtalálni a módját, hogyan kell bosszút az ember a bűncselekmény. Megjegyzendő azonban, hogy a bosszú ilyen körülmények között kell egy eredmény: megmutatni, hogy mennyire megérintette ezeket a szavakat, de nem kapcsolja be a versenyt. Végül is, mint általában, mi bántani egymást, nem is tudják, milyen fájdalmas ugyanakkor teszünk annak második felében. És ha lehet elfelejteni egy csomó, csak bántó szavakat nehéz lehet.

5. Ne eszkalálódik a helyzet.

Hogy kezdődik meg, és szükség van arra gondolni, megemészteni a kimondott szó a veszekedés, és felejtse el 90% -a, amit hallott. Azonban, ha elfelejti nem, akkor meg kell beszélni, hogy nagyon óvatosan. Számos módja van, hogy bosszút álljon az ember a bűncselekmény. sokan közülük megtalálható az oldalon You-Pretty.net.

Ami a bosszú az ember a bűncselekmény, hazaárulás a rosszindulat
A leggyakoribb módja, hogy bosszút álljon az ember a bűncselekmény, akkor lehetséges, hogy jobb lesz, mint ez. És mi nem beszélünk csak a megjelenés, nézd meg a másik oldalon a problémát. Lehetséges, hogy valami igazság abban a hatalmas folyam a panaszok egymásnak igaz volt. Próbáld fölé emelkedik mindezeket a problémákat, csak felismerve a problémákra, lehűlt egy érv, nyugodtan beszélni róla, és kompromisszumot.

7. A legjobb pszichológus Magyarországon - egy csésze teát.

A statisztikák szerint 90% -a küzd párban fakadhat hazai problémákat. Sajnos, a hiánya megoldást ezekre a problémákra vezet a szétválasztás, mert annyira fontos, hogy értékeljük a kapcsolatot, és a visszavonulás során és a kompromisszum. Találjuk meg a módját, hogy megbeszéljük a csésze teát, magyarázza annak második felében, mind támadásban hangzott ezeket a szavakat, és megtalálni a bátorságot, hogy elismerni, hogy ő valamivel jobb. Végtére is, hogy felismerjék a problémát néha nehezebb, mint megoldani.

8. Legyen következetes.

Vannak azonban olyan sértő, nem csak szavak, hanem a cselekvés. Sok férfi nem gondol semmit, ami nagyon fontos a számunkra. Például, ha a más jelentős tudom, mennyire fontos az Ön számára, hogy barátai nem látják meg, mint egy átmeneti lehetőség, és megértette, hogy ő most már a tiéd, és számos, a tervek szerint ez először is, a közös tervek. Ha az idő múlásával, és ő nem igyekeznek összeegyeztetni magával turisztika barátokkal, akkor itt az ideje, hogy választ.

9. Cardinal módszer.

Telefonált előre a barátnője, de nem mondja meg neki a terveket. Sőt, akkor kéjsóvár rajta, mert azt ígéri neki teli éjszaka a romantika és az optimizmus, általában minden amiért ki tudja válogatni a lábát, és csóválja a farkát, mint egy hűséges kutya. Nos, akkor az utolsó pillanatban, hívja őt, valahol egy órával a tervezett rendezvény és mondd el, mit úgy döntött, hogy menjen vásárolni, vagy véletlenül találkoztak a lányok, és úgy döntött, hogy üljön be egy kávézóba, és ha megkérdezi az Ön tervei, biztos, hogy nem úgy, mintha valóban megfeledkezett róla.A következő napon, hívd el sétálni, még a parkban, és nyugodt légkörben, meg kell ismernie, hogy a találkozó a barátokkal nem volt véletlen, és ahogy tegnap, akkor szomorú, hogy ez könnyű változtatni a terveket.

Az életben vannak különböző helyzetekben, de fontos, hogy ne csak megtalálja a módját, hogy bosszút álljon az ember sértés vagy veszekedés, de a lényeg, hogy képes legyen fenntartani a kapcsolatot.

Hogyan, hogy bosszút álljon az ember szuka

Vannak olyan helyzetek, amikor nagyon szeretnénk, hogy egy rossz ember, megtorlásul azért, amit tett velünk. Weboldal Női You-Pretty.net rosszindulat tanácsot ad, hogy bosszút álljon a férfi. Olvasd el, érdekes lesz!

Szóval, hogyan kell bosszút a férfi kurva? Úgy, hogy emlékezni fog erre a többi az életét? Ez segít nekünk, hogy foglaljon Evgenii Shatskoy „Muzhchinovedenie: A tanfolyam kezdődik bitch”:

„Nem vagyok egy nagy támogatója a bosszú. Véleményem a legnehezebb, hogy bosszút áll az ember -, hogy jelenjenek meg a közöny és az a tény, hogy az ember már nem tudja kommunikálni velem. Sokkal hatékonyabb semmilyen trükk „az utolsó” - egy maszk a megvetés vagy a közömbösség.

Nagy szerelem semmi sem maradt. Ő ma is érdekel. Nem baráti kapcsolatokat a korábbi: ők nincsenek.

De néha más módon: árulás és aljasság férfiak megalázására és fáj a seb. Nem érti, hogy tudott egy ilyen személy valamilyen kapcsolata. A fejemben már csak egy gondolat: „Hogy bosszút az ember”?

Enyhíti a fájdalmat, csak a bosszú és a női bosszú - dolog különleges. Nem tudjuk kitölteni a fejét, vagy a nemi erőszak, így mstim több ötletes.

Női bosszú sújtotta az arc, nem okoz fizikai fájdalmat, fáj a lélek, dühös és elkeseredett, csak kell egy férfi, hogy megbosszulják akkkuratno ember rúg vissza, és arra kényszeríti őt tovább.

De ha valaki nem tudja, hogyan kell bosszút álljon az ember, de tényleg meg akarja csinálni, akkor eldöntheti, hogy ha szükség van rá.

Szóval, hogyan kell bosszút a férfi kurva?

* Míg aludt, és könnyek dolgokat gyűjteni, kenet szemöldöke epilálás krém vagy írjon „nőcsábász” zöld festék a homlokán.

* A vékonyított alakú lyukak a kedvenc kabát vagy srezh és vitte magával a gombokat ing és zakó.

* Ártatlan levél és képes megfertőzni a vírus.

* Egy kifinomult módja, hogy bosszút álljon az ember - egy kis „podrihtuem” rendszer egység egy kalapáccsal.

* Indulás előtt ne felejtsük el, hogy vágja olló lapjait.

* Amíg ő nincs otthon, akkor módosítsa a zárat, és hagyja a fejét magasra.

* Broken ő horgászbot, vágja ki a „szívek” gumicsizma.

* Bend csövét a kedvenc fegyverét, és tedd a falra, azzal a megjegyzéssel: „A Farewell to Arms”.

* Amit szeret a dump az összes termék található a hűtőszekrényben. alaposan összekeverjük egy medencében, egy jegyzet „Ebéd egy héten?”

* Release dolog az erkélyen - valami régi, de hatásos.

* Hogyan kell bosszút férfi súlyosan? Fuss a lapos pókok és tarakanchikov (elérhető a kisállat boltokban).

* Szarkasztikus megjegyzések szabadság különböző váratlan helyeken. Annak érdekében, hogy azonnal nem találtam, de fokozatosan találtam, dühös és keresett - hol vannak a többiek?

* Búcsú dal a rádióban, szentelt barátja.

Mivel a bosszú az ember és a kocsi?

* Egy maroknyi morzsát dobott a kocsija tetejéhez. És a madarak, amelyek ott enni és kakaó és a kaparós csőr festék.

* Egy nagyszerű módja annak, hogy bosszút álljon a férfi - festünk permetezni autóját egy új színt. Együtt üveg. Vagy felhívni a mosolygó arc, akkor írj egy lakonikus búcsú üzenetet.

* Kilogrammchik cukor a gáztartály vagy a burgonya a kipufogócső - is egy lehetőség. Figyelem: befecskendezéses motor nem lehet javítani után cukrot.

Ami a bosszú az ember a bűncselekmény, hazaárulás a rosszindulat

Akkor gondolom, ezen leírások „Msta” egy nagy vicc. Én nem vesznek részt az ilyen dolgokat, és nem akarják, és nem javasoljuk. Egy komoly hely - ez zavaró, hosszú, és nem az összes erejét. Igen, soha nem lehet tudni, mi jöhet akár egy sértődött kurva! "

Nem egy kurva, de találékony

Ami a bosszú az ember a bűncselekmény, hazaárulás a rosszindulat

Szia, a legjobb módja annak, hogy a bosszú, figyelmen kívül hagyja, figyelmen kívül hagyja ...

Ami a bosszú az ember a bűncselekmény, hazaárulás a rosszindulat

Brad kész! Elolvassa a Btk? Én szép írt egy nyilatkozatot, hogy a rendőrség, ha ez volt az úgynevezett csúnya szó (bár nem nevet, hanem az övé. B.yu hívják, semmi személyes, csak nem tudja, hogyan kell kezelni), és egy karcolás a nyak és a fényképeket arról tanúskodik, hogy elérni a SME.Prichem Milica, hol és hogyan jutott a semmiből nem lehet.

Ami a bosszú az ember a bűncselekmény, hazaárulás a rosszindulat