Ami a bosszú az ember a bűncselekmény női titkait boldog hölgy

Ami a bosszú az ember a bűncselekmény női titkait boldog hölgy

„Mivel az ember, hogy megbosszulják sértés? Mi volt a kapcsolata, és ebben az időben ismerkedett a helyszínen, és találkozott a lányok! Tanultam ezt, amikor már elváltak. Hirtelen eltűnt, és nem válaszolt az sms, akkor elismerte, hogy ő találkozott a nő. Abban a pillanatban kész volt köze hozzá, amit akarsz! „- Velem megosztott Hope.

”... mint egy pszichológus, mondja meg, hogy mi a bosszú szörnyű lesz az ember a legjobban? Nem akarom, hogy elhagyja őt büntetlenül, így megengedhette magának, hogy élni nyugodtan, hogy bántson! Addig nem nyugszom, amíg ők a korábbi valamit „- Velem megosztott Julia.

Az én gyakorlatban sokszor találkoznak olyan helyzetek, amikor az asszony csalódott ember azt akarja, hogy megbosszulja a sértést. Ha egy ember becsapott elvárások a nők, ez csak természetes, hogy a negatív érzelmek neki, kétségbeesés, fájdalom, érzés megsebesült. Lehet, hogy egy erős vágy, hogy visszaállítsa az igazságosság, és hozd vissza a negatív ember - bosszú.

Néha szerelmi csalódás egy nagyon erős érzelmi reakciók, amelyek pszichológusok hívják befolyásolja. Ez a reakció általában nem tart sokáig, de ez lehet az oka a nem megfelelő viselkedés és az öngyilkossági kísérletek. Befolyásolja teljes mértékben lefedi a psziché, van egy kényszer, hogy végre bizonyos intézkedéseket. Ez az érzelmi reakció sem lehet teljesen tisztában az ember maga, ezért nem tudja kezelni az állapotuk, és elveszítik a realitásérzék. Gyakran próbálja bosszút az ember a bűncselekmény formájában kárt neki, vagy én magam is hatása alatt elkövetett szenvedély. Ha nagyon érzelmes nő, pillanatok alatt erős érzelmek kell váltani, nem kötött olyan tevékenysége tekintetében, és lehetővé teszi a tudat, hogy alkalmazkodni a helyzethez. Bármit is szeretne csinálni - hogy csak a nyugalmi állapot és a „józan”.
Ami a bosszú az ember a bűncselekmény női titkait boldog hölgy

Ha a vágy, hogy megbüntesse a férfi után továbbra is az első erős érzelmek alábbhagy, akkor valószínű, hogy ez összefügg a beállításokat kapott, mint a gyermek befolyása alatt szülői család. Tanulmány a pozitív pszichológia és pszichoterápia azt mutatták, hogy az egyfajta bosszú vagy büntetés saját háttérrel és kapcsolódik a szülők hogyan kezelik a gyermeket, egymással, a többi ember és a külvilág, ami kellett kilátások.

A vágy, hogy megbüntesse, és megbosszulja a sérelmeit is előfordulhat nem csak a szünet után, hanem a kapcsolatok maguk érintő élet különböző területein. A praxisomban, vettem észre, hogy egyes nők hajlanak arra, hogy „büntetés” a kapcsolatot.

A „fizikai” szférában - az elutasítás a tender, kegyetlen bánásmód, korlátozása vagy megtagadása a szexuális kapcsolatot.

A területen a teljesítmény: az elutasítás a gazdálkodás, a pénzügyi megszorítások, kiadások minden alkalommal a munka.Az érintkezési felület: az elutasítás párbeszéd érdekel más módon.

A területen az elme: érdekel a fantasy, becsületsértés, megvetése véleményt.

Találmányok bosszú a volt, emlékszem, és ha nem próbálja büntetni férfi, amikor már a kapcsolatot vele? Hát nem az a tendencia, hogy használni büntetés való kapcsolatukban szeretteidet? Neked nem volt kitéve „büntetés” a férfiak? Ha azt észleli, hogy inkább ezt a viselkedést, akkor nem ilyen hibákat a jövőben. Ha kiderül, hogy az ilyen magatartás volt jellemző az ember, a következő alkalommal, amikor a lehető legjobb választás. Használd a pozitív bosszúvágy, mint egy alkalmat az önálló javítására.

Most nézzük meg, hogyan a bosszú is hatással van, és az ember, és akkor eldöntheti, hogy hogyan lehet a legjobban járjon.

Egy pszichológiai szempontból, az a hely - ez mindig egy csapda, amelyet végül is negatív hatással van a bosszúálló, még ha úgy tűnik neki, hogy megkapta némi enyhülést. Amikor szeretjük, szeretnénk megosztani az öröm és a bánat. A szünet után, ha az érzések még mindig erős, hogy a vágy részben megmarad. Csak akkor, ha akartuk volna megosztani az örömöt, most szeretnénk megosztani a bánat, még ha szenved tőle. Revenge of the férfi, a negativitás, akkor készen áll rá, hogy továbbra is megoszlanak közted és közte. Nem lehet megtorolni, büntetni, és nem marad érintetlen. Sőt, a tapasztalat azt mutatja, hogy a bosszú gyakran kimeríti a potenciális energia a nők és férfiak ad okot, hogy a „mi a rossz, és helyesen, hogy ő szakított vele.”

Még ha valaki nem jelenne meg kifelé, ő bizonyos mértékig felelős a tetteiért, és bűnösnek érzi magát. Csak a nők úgy vélik, hogy a férfiak érzelmi és nem érdekli őket. De a vizsgálatok kimutatták, hogy a nők és a férfiak számára egyaránt érzelmek, de ez változhat, hogy megmutassa nekik. Ahhoz, hogy a legjobb bosszú nem mutat negatív választ sértés. Meg fogja menteni a forrásokat, hogy az ember a lehetőséget, hogy teljes mértékben felelősséget tetteikért, így azokat csak a lelkiismerete. A bosszú csak eltávolítja tömegű lelkét. Az ember maga is öntudatlanul provokálni, hogy a negatív akciók, hogy mentesíti magát a felelősség.

Mégis meg kell emlékezni, hogy egy ember kell érezni értékes és fontos, hogy egy nő. Amikor fáj, szakít arra számít, hogy látni, hogy fog kopogtatni akkor ki a pályán, mert lishis meg - értékes és fontos.

Ha meglát a pálya nem kiütötte, hanem éppen ellenkezőleg tökéletesen érzi magát, akkor kezdődik az ilyen vagy olyan módon, hogy úgy érzi a veszteséget értékük. Rájön, hogy ő nem olyan fontos neked, hogy jól érezzük magunkat. Ez árthat az ember olyan kemény, hogy még meg is tesz kísérletet, hogy vissza.

Mit válasszon: ellenállni a negatív érzelmek, és nem kisebb bajt korábbi vagy elfogadni a helyzetet, ahogy van, és boldog nélküle? Ön dönti el!

További szempont, adok neked egy példázatot, amely úgy döntött, az ügyfelem, aki nagyon akart bosszút állni egykori barátja.

Példabeszéd „osztály” díjat

Egy vándor prédikátor jött fontos hírt egy idegen városban. Csak a király, azt akarta, hogy be fontos híreket. És bármennyire próbálta meggyőzni a miniszterek, hogy elmondja nekik a titkot, ő rendíthetetlen maradt az ő döntését. Röviddel azután, hogy a beszélgetés a vezír, szemtől szembe, ő elismerte, hogy a király. A király nagyon boldog volt a hír, és azt mondta, hogy a prédikátor lehet választani a jutalmat. Mindenki meglepetésére azt követelte a jutalom 100 ütés a nád! Miután a prédikátor kapott 50 ütéssel a cukornád, felkiáltott: „Ne a maradék 50 stroke tervezett vezír. Megígértem neki, fele a jutalom! "

A példázat segített az ügyfelem, hogy megértsék önmagukat és okait viselkedésük jobb, és ő a következő magyarázatot adta: „Én vándor prédikátor. King - csak az álmaimat kapcsolataink. Vezír a barátom, aki állítólag vezethet, hogy rájöjjek egy álom (a király). Követelmények vezír, hogy adjon neki a fele a díjat - a viselkedését a barátom, hogy megsebesültem. Choice díjat - a választás az élet. My Choice Awards (fúj egy bot) - bosszúvágyat. Amely része a stroke, a cukornád, én bosszút. Feladtam egy jó jutalom és magát egy ütést, csak hogy bosszút áll. Amikor a bosszú, mindig az ütközéseket. "

Minden értelmezi a példázat alapján a helyzetet, és tapasztalat, és talán egy kicsit másképp értelmezzük.
Ami a bosszú az ember a bűncselekmény női titkait boldog hölgy

Sok szerencsét, és hamarosan találkozunk az oldalakon a „női titok”!

Forrás: dating-zamuzh.ru