Amikor a szíved megtört, és arra várnak, hogy az üzenetet, olvasd el

Azt mondják, hogy a szerelem - az a veszély, mert semmi nem történhet meg. De újra és újra fogjuk ezt a kockázatot, amivel a tét nem csak ezt, és a szívet, abban a reményben, hogy ezúttal a dolgok jóra fordulnak. De másfelől szeretik egy csomó dolog rossz, hogy az emberek miért félnek tőle, mint amennyit csak akarnak.Megfosztja akkor alvás kimerüléséig.

Ez megnyitja a szemét, és teszi szeretnék visszamenni oda, ahol nem folyamatosan gondolkodtam ezen egy ember.

De nem ez a helyzet. Mindig gondolj rá. Minden emlékezteti Önt tőle. Még a kis hülye dolgokat.

Ez az a pillanat, amikor felébredsz, és úgy érzi, mint egy tőr a mellkasban, a fájdalom, hogy ez a személy nem az életedben - és ezek az érzések is valóságos.

Ismét megy napig, és ismét lefekszel egy üres ágyban.

Az összetört szívű.

Majdnem meggyőzni magát, hogy az ágyból, ha minden, amit akarok -, hogy nézd meg a felső határt, gondoltam, hogyan süllyedt, mint valaki befolyásolhatja ennyire?

Esküszik, hogy senki más nem tette lehetővé, hogy ezt veled. Akkor lemondanak a szeretet, mert ha a szeretet, akkor nem akar részt venni benne.

Megpróbál mindent megtenni egy mosollyal az arcán elrejteni azt a tényt, hogy benned van teljesen megtört és elveszett.

Azt kérdezik: „Hogy vagy?”, És sosem lehet tudni az igazságot.Azt kérdezik: „Mi történt?”, De az tény, hogy te magad még nem tudom.

Megpróbál teljesen elfoglalják magukat a munka, de minden perc nélküle örökkévalóságnak tűnik.

Azt próbálja meg, hogy magát a munkából - legyen az egy hobbi, vagy egy edzőteremben - hogy produktív használata az érzelmek, különben tönkre fogja tenni.

Mindig arra számítanak, hogy az összes ilyen érzések elmúlik, de úgy tűnik, hogy minél több idő telik el, annál több bántani.

Látod, és elfordul, mert az arca emlékeztet a mindent, amit annyira szerettem volna, hogy egyszer volt, és amit elvesztett.

Akkor nézd meg a tükörképét, és hirtelen minden részletet, hiányát felülbírálja az összes. Mert ha valaki megbánt, és nagyon tetszik, ha nem hibáztatom. Automatikusan úgy gondolja: „Mit csináltam rosszul? Mi nem volt? Mi a baj velem?”.

Ön próbálta semmit enyhíti a fájdalmat, de a valóság még mindig utoléri, és továbbra is süllyedni.

Te érzelmileg és fizikailag kimerült, és nem számít, alszol, vagy sem.

Végre az üzenetet, amelyet várt.

Te meg a találkozót. Várakozás.

Szóval ül a férfi, de valami megváltozott ..

Ismered őt többé.

Mivel a szeretet, amit meg kellett, hogy cserélje ki a fájdalom, és a férfi most volt.

Úgy néz ki, ugyanaz, de most úgy érzem másképp.

Itt van egy ember, aki törte meg, úgy, hogy az legyen, amit gyűlölni magát. Végtére is, mindketten tudjuk, hogy nem gyenge, nem az, aki szenved valaki.

Azt akarja, hogy adjon neki még egy esélyt, de tiszteletben magad tovább.

Mert az igazság az, hogy ha fáj valakinek, akit szeretsz, akkor elveszíti neki bizalmat és a hitet. És nem számít, mit csinál, mindig emlékezni fog, hogy ő már megtette.

Tud neki bocsátani, akkor megint jön össze, de néha jobb, ha megy az egyik, és hogy valaki a lehetőséget ismét megfosztani az alvás.