Amikor azt mondod: „én” van utalva, mert, mint mondta, „I” - egy illúzió studopediya

Nincs semmi szem előtt. Én a „én”, „te”, „ő”, „ő” csak a kommunikáció, a kommunikáció és a minden.

De nincs külön entitás, nem látok. Kénytelenek vagyunk a gyermekkortól hisz a személy, aki nem más, mint egy gondolat. Azt gondolnánk, hogy minden, ami egy milliméter a bőrön, ez nem te vagy. Mivel az idegvégződések szűnik meg a bőr felszínén. Aztán ott van az azonosító az érzékek és az a meggyőződés, úgy tűnik, hogy van egy „te”, mint az egyén. Ez csak egy gondolat.A kisgyermekek, nincs „én”. Nézd meg az éves baba. Nem magokat, hogy mi történik. Van egy reakció a szervezet, de nincs ötletem magáról. A legtöbb gyerek, már korai gyermekkorban is beszél magáról harmadik személyben: - Mása akar írni; - Peter akar aludni; - Alina fáradt, stb

A szülők kezdenek a gyermekekkel, hogy a nevüket és a test, és ők. Idővel a gyermekek válnak győződve arról, hogy ők, mint valami külön.De ha megnézzük a tárgyakat és dolgokat, látjuk őket egymástól elkülönítve. Látod őket valami mást?

Ha megnézzük a felhő, fa, ember, kő, csillagok, és így tovább, látjuk őket külön, jobbra. De ez csak azért, mert teljesen figyelmen kívül hagyja a teret, amelyben mindezt marad.

Még a testünk nem független egymástól. Minden, amit észre az érzékek révén, benne van az észlelés. És én, és a helyiségben, ahol ülünk, és a gondolatok és az érzelmek, és mindent el lehet képzelni benned, egy folyamaton belül a tudatosság és érzékelés.

Csak azt nem. Ez is egy folyamat. De tévedés azt hinni, hogy van egy végtelen számú folyamatok a világban. Ez az egész folyamat az élet, ami abban nyilvánul meg, különböző formákban.

Nem különálló helyet, valamint minden lakozik benne. És az a tény, hogy ha hallgat, de én azt mondom, nem jelenti azt, hogy a test az, aki hallgat, és aki sugározza. Már csak egy folyamat hallás és beszéd, amely rögzíti az agy.

Így már csak tudat? Azt mondja, így sok gondolkodó.

Mi a tudat? Ő is nem létezik, mint valami külön. Ez egy folyamat. Inkább nem a tudat és a tudatosság a folyamat. Mert most, akkor valami újat tanulni, és nem te vagy az egyetlen, amely még egy perce, igaz? A folyamat a tudatosság folyik most. Ez a mozgás az élet.