Amikor egy gyermek tud aludni a párnán, és hogy az újszülött szükség van, párna

Szabályzat egészséges alvás

A legtöbb egészséges csecsemők a kiságyban nem igényel mást, mint sima matrac. akár két vagy akár három év. Van néhány ok, amiért a csecsemők kell aludni anélkül, hogy egy párnát. • Amikor egy gyermek tud aludni a párnán, és hogy az újszülött szükség van, párna
  Anatómiája az újszülött. A csecsemők fej arányaiban nagyobb testhez képest, mint egy felnőtt. Ezért nélkül párnáját elég kényelmes.
 • Biztonság. Hiánya párnák segít megelőzni a hirtelen csecsemőhalál szindróma (SIDS). Az álom, a baba felborulása az arcon a párnán, és megfullad, mert nem képes reagálni a veszélyes helyzet, mint egy felnőtt. Különösen veszélyeztetettek azok a gyerekek akár 4 hónapig. Ezért választ a kérdésre, hogy mikor a gyereknek szüksége van egy párnát, azt mondják - nem pedig később, annál jobb.
 • Health. Ha grudnichka fej rossz helyre (túl erősen meghajlik) vannak nyomva az idegek és az erek a nyakán, ami negatív hatással van az egészségre a baba.

Ha úgy érzi, hogy szükség van a baba feje kissé magasabb volt a szint a láb (pl gyakori köpködés, vagy orrfolyás), lehet helyezni a matrac alatt, vagy takaró alá helyezték a lábak deszkaágy. A metszőszögön nem lehet több, mint 30 fok. Szintén erre van egy speciális ferde párna csecsemőknek az ágyba, amikor a baba kell helyezni az egész testet. Csak bizonyos esetekben lehet használni speciális ortopéd párna a baba az orvos.

Amikor egy gyermek tud aludni a párnán, és hogy az újszülött szükség van, párna

Hogyan lehet csökkenteni a kockázatát hirtelen csecsemőhalál szindróma

Megvédeni a gyermeket alvás közben, kövesse az egyszerű szabályokat.

A piacon a gyermekek termékek sok párna, pozicionálókat és görgők, akinek a gyártók ígérnek a biztonságos és egészséges alvás a baba. Tény, hogy minden extra tételeket a kiságy egy egészséges gyermek 12 hónapos nem csak felesleges, de veszélyes lehet.

Speciális eszközök alvás csak akkor szükséges, azokban az esetekben, ahol az orvosi indikációk. Csak az orvos meg tudja határozni, melyik párna van szükség a gyermek, és milyen korban. Alkalmazása ilyen termékek biztosítják a teljes biztonságot a gyermek.

Mikor és kinek kell egy párnát

Milyen korban kell a gyermek van egy párna, kívánatos, hogy együtt eldöntik orvosához, mert minden gyermek különböző és mindegyik egyéni megközelítés. Ha a baba kiköpi fel gyakran, vagy erősen izzad, tudunk feje alá hajtva 4 alkalommal pelenka. Azt is gyakran változik, és a baba feje lesz a fiziológiás helyzetbe. Sétálni a babakocsiban lehet a legjobb egy puha párna csecsemőknek, amely alá az egész felső felét a szervezet. Arra szolgál, hogy tompítsa a sokkok dudorok az úton, és a gyermek, hogy nézzen körül, és beszéljen az anyjával. De vannak olyan helyzetek, amelyek speciális ortopédiai párna csecsemőknek.

Amikor egy gyermek tud aludni a párnán, és hogy az újszülött szükség van, párna

Típusai ortopéd párnák

 • Butterfly Párna újszülöttek. Ez a körkörös henger hasonlít egy pillangó alakú és van egy mélyedés között. Meg kell határozni a fejét, és a helyes kialakulását a nyaki gerinc. Ezt alkalmazzák a vallomása az orvos a diagnózis torticollis. deformáció során (vagy annak kockázatát, deformáció) a fej miatt szokás a baba aludni az egyik oldalon, valamint a rehabilitációs betegek születése után gerincsérülések.
 • Pozícionáló (gubó). Helyzeti ortopédiai párna tervezett csecsemők koraszülött gyermekek. valamint a csecsemők károsodott izomtónust. Ez az elrendezés hozzájárul a megfelelő kialakulásának a gerinc és tehermentesítésére rajta.


Amikor egy gyermek tud aludni a párnán, és hogy az újszülött szükség van, párna

Választott a párna

Melyik párnát válasszon a különböző kereskedők? Gyermekortopédiai párna újszülöttek csak receptre szakember. Tehát, ha a gyermek teljesen egészséges, akkor 2-3 év múlva, amikor a gyerek elkezd alkalmazni a párnán, vagy minden alkalommal helyezi a tenyerét a fejét, akkor a megközelítés egy kispárna formanyomtatványt. Tekintsük a követelményeket az ágynemű.

 • Méretek. Jellemzően baba párna készítsen egy 40 × 60 vagy 40 × 50 cm. Vastagság kell felelnie a távolság a gyermek füle, hogy a váll szélét. Ha a baba még túl korai, hogy használja a párnát (kevesebb, mint 2 év), de megköveteli, csak hogy „mint mindenki más”, akkor adjon neki szimbolikus párna - magassága 1,5-2 cm (általában jönnek a textíliák újszülött). A fő követelmény a párna - szélessége meg kell egyeznie a szélessége a bölcsőt, hogy a gyermek vele nem hengerelt.
 • Hipoallergén. A közelmúltban, gyakran hallani, hogy a természetes - nos, műszálas - ez rossz. Tény, hogy nem. Ha a baba allergiára hajlamos, akkor jobb használni párnák szintetikus tölteléket. Természetes töltőanyagok (gyapjú, toll, toll, szőr) is okozhatnak allergiát. Ezen kívül a „csapok” a tollak sérülést okozhatnak az érzékeny bőrt a gyermek. A másik hátránya - ez a természetes anyagok gyakran elszaporodnak az atkák okoznak allergiát.
 • Az a képesség, hogy a forma és feszességét. Kattintson a párnán, és engedje - meg kell gyorsan vegye a korábbi formában (nem kell horpadás). Párna a baba ne legyen túl puha, de nem túl szoros. Varratok - belső, gyakori vonal.
 • Hygiene. A termék könnyen viselni, és fenntartani a forma szárítás után. Kívánatos, hogy a fedelet (napernik) készült pamut vagy lenvászon - grudnichka megvédje ezeket az anyagokat a statikus elektromosság.

Amikor egy gyermek tud aludni a párnán, és hogy az újszülött szükség van, párna
buckwheat husk
Amikor egy gyermek tud aludni a párnán, és hogy az újszülött szükség van, párna
Párna juhgyapjú
Amikor egy gyermek tud aludni a párnán, és hogy az újszülött szükség van, párna
Le-toll

természetes töltőanyagok

 • Buckwheat husk. Ez az egyik legjobb természetes töltőanyagok, mert jól szellőző és végrehajtja akupresszúrás. A termék vastagsága könnyen beállítható - csak csomagolja ki, majd otsypte felesleges. De értékeléseket hajdina töltőanyagok más: valaki azt mondja, hogy a suhogó csuhé baba megnyugtatja és segíti aludni, valaki másrészt azt állítja, hogy a zörgés megakadályozzák a baba aludni. Vásárlás egy zsák, győződjön meg arról, hogy a fedél könnyen eltávolítható a mosáshoz.
 • Gyapjú. Divatos anyag ma kiváló állandóan fáradt felnőttek, hanem a gyermekek számára meg kell óvatosan kell alkalmazni. A gyapjú jól lélegző és magába szívja a nedvességet, de gyorsan száradhassanak és allergiát okozhatnak.
 • Le-toll, vatta. Az ilyen töltőanyagok alkalmazása kívánatos alatti gyermekek 7 éves, mivel allergiát okozhatnak, hamar száradt, felhalmozódnak a szag, és nehéz őket törölni. Ezen kívül a természetes termékek, mint a szél, akár a kullancsok és poloskák.
 • Latex. Jellemzően ez a természetes anyag tele van ortopédiai párna csecsemőknek, mert az anyag puha és rugalmas, könnyen a test vonalát.

Amikor egy gyermek tud aludni a párnán, és hogy az újszülött szükség van, párna
Szintepon
Amikor egy gyermek tud aludni a párnán, és hogy az újszülött szükség van, párna
hollofayber
Amikor egy gyermek tud aludni a párnán, és hogy az újszülött szükség van, párna
polisztirol

mesterséges töltőanyagok

 • Szintepon. Hipoallergén anyagból készült termékek is könnyen megsérülhetnek, de sajnos, nem tartós. Idővel ez az anyag kezd komkovatsya és vékonyabb.
 • Hollofayber. Anyag szilikonizált szálak formájában golyók, amelyek megtartja a formáját is, légáteresztő és könnyen mosható.
 • Mesterséges hattyú le. Anyaga szimuláló természetes le, de nem okoz allergiát, könnyen mosható, hosszú ideig megtartja puhaságát és rugalmasságát.
 • Polyester. Rugalmas, rugalmas és könnyű anyagból, valamint légáteresztő.
 • Polisztirol. Nem túl nehéz, de nem túl puha hab, amely lehetővé teszi, hogy finoman támogatja a nyaki gerinc grudnichka.

A választott egy párnát a baba nem kell megmenteni. Meg kell kényelmes, nem allergén, könnyű viselet és fenntartani a forma mosás után. Ne párna újszülöttek szüksége, megoldja az orvos minden egyes konkrét helyzetben.