Amit láttam Boris Stepanovich Zhitkov - olvasható az interneten, letöltés FB2

A művet a híres gyerekek író benne történetek a sorozat „What I Saw”, „Mi történt,” mesék, történetek állatokról.

„Amit láttam” - egy lenyűgöző történet Encyclopedia „tele rendkívüli események, élénk megjelenítést, emlékezetes ülések,” segít a gyermeknek, hogy megértsük a világot. Végtére is, a történet ennek a csodálatos világ ugyanaz Pochemuchka, hogy ő egy figyelmes hallgató.Mert általános iskolás korú.

Boris Zhitkov. „Amit láttam.” Történetek és mese. "Veselka" Kiadó. Kijevben. 1988.

Nagyi olvastam, mint a gyermek Howcast jó könyv))

  • miau a könyvet: Liane Moriarty - Jó kis hazugság
    Számomra az egész kezdődött a névadó HBO-sorozat, ahol a főszereplő Riz Uizerspun és Nicole Kidman. Meg kell jegyezni, hogy a film adaptációja finom. Ez spodviglo én és elolvassa ezt a könyvet. Ah, nos, több és sok dicsérő véleménye a regény az interneten. Azt lehet mondani, hogy a könyv méltán kapott sok pozitív visszajelzés.
    Így az új lehet osztani két nyomozó vonal. 1) Aki gúnyolja óvodás? 2) Természetesen a legfontosabb dolog - a gyilkosságot. Ki ölte meg? Ki ölte meg? Miért történt ez?
    Ennek során az olvasás, megtudjuk a titkot a lakók Pirrivi és kap választ minden kérdésre.


  • Jaques a könyvet: Lydia Herman - Németország
    „És a boldogság jött.” Nem tudom, hogy a könyv, de gyanítom, hogy a boldogság jön egy pillanat, amikor Lydia Herman átlépte a nyugati határ a Szovjetunió. Különben is, én német lány, azt mondta, az a szerencse, hogy kezdődik, amint a gép felszállt Moszkva (bár nem uniós nem volt több, mint 10 év), és a mai napig is. Ugyanez boldogságot kívánunk minden olvasója ezt a munkát.