Angóra macska fajta szürke

Angóra macska fajta szürke

Angóra macska fajta szürke
  • Angóra macska angóra - leírása macska fajta
  • Török angóra - Macska és szól.
  • Török angóra angóra macska fotók, ár,
  • Cat fajták képekkel
Angóra macska fajta szürke

Angóra macska angóra - leírása macska fajta

Angóra macska fajta szürkeA XVIII században fehér hosszú szőrű szépségek származik Ankara (innen a neve a fajta, mert korábban Törökország fővárosa nevezett Angara) elbűvölte pipere és társaságkedvelő hajlam egész Európa, zajlik a kényelmes otthonban még a nemesség. Ma, az ősi kőzetek mindenféle színes, de mint korábban, a legkeresettebb tiszta fehér macska színes (egy - a kék, a másik sárga) szemét. Ezek a macskák különböző színű szemek hívják Törökországban „Ankara Cady.” És a gyökerek tisztelete az ilyen képviselők az angóra fajta lehet lappang a török ​​kulturális örökség. A legenda szerint a török ​​nemzeti hős Mustafa Kemal Ataturk, aki szintén szemet különböző színű, azt jósolták, hogy utódja hivatott lesz az, akit fog harapni a boka raznoglazaya angóra hófehér haját. Finom gyapjú angorok van szennytaszító tulajdonságait, így hófehér szőrzet hosszú ideig nem veszíti el vakító fehérség. Az egyik legenda szerint ezek a macskák az ókorban járt el törlőkendők kezében török ​​kán.

Török angóra - Macska és szól.

Angóra macska fajta szürke

Török angóra - elegáns közepes méretű flexibilis macska száraz ék keskeny fej, magas arccsont, szinte egyenes profil, meglehetősen keskeny elvékonyodik a lebeny orr, egy vékony ék alakú orra, kis lapos homlok, mandula alakú enyhén ferde szemmel, egy nagy szabadtéri hegyes magas és viszonylag közel egymáshoz tűzött fülek, elegáns nyak, egy hosszúkás, rugalmas teste száraz, magas szárazanyag végtagok kis szinte ovális mancsok, hosszú tartózkodási serdülő alakú strucctoll farok Száraz omlós finom, selymes, szinte anélkül, alapozás, hosszú haj. Angóra macska - az egyik legrégebbi fajtájú macskák természetes területen kialakítandó modern Törökország és Irán. A fajta neve származik a régi Törökország fővárosa Ankara (angóra). Úgy gondoljuk, hogy egy gén mutációja alakult ami a hosszú kabát, ott volt, csak a macskák a kaukázusi térség és ez volt az oka az angóra macskák. A második mutáció (albínó angóra), amely egy fehér szőrzet, még elkülöníteni és rögzíteni ezt a fajtát. Hosszú hajú angóra macska végül elterjedt az egész Kis-Ázsia, Perzsia, Tibet, India kereskedelmi útvonalak és a Selyemúton. A IX század angóra macska Bizánc együtt a vikingek a kereskedelmi útvonal „a vikingek a görögök” voltak Skandináviában, ami maga után vonja a norvég erdei macska.Angóra macska fajta szürke

Török angóra angóra macska fotók, ár,

Lehetetlen nem csodálni a szépségét és szabadon mozoghassanak. Feltételezhető, hogy ez a fajta származik Ankara - angóra, az ősi Törökország fővárosa. Telivér tekinthető fajta macska, fehér gyapjú. Ősi legendák azt mondják, hogy az angóra macskák azok finom és selymes haj tartott csak a gazdag otthonokban. Bolyhos szépség hozta Törökországból drága és nagyon értékes ajándék. Azokban az években, a másik hosszú szőrű fajták nem voltak Európában. De ott voltak a kínai bolyhos macska egy jó alapozás és amatőr tenyésztők macskáknak hosszabb haj kezdett át őket a macskák az angóra fajta. Így hoztunk egy új fajta macskák - perzsa.

Cat fajták képekkel

Angóra macska fajta szürke

Ha az érték a rend, akkor valószínűleg nem kell kezdeni a pitomitsy. Ez pitomitsy könnyen, hogy a rendetlenség a házban. Ma beszélünk mik a fajta szürke macska. Angóra macska, mint játszani a játékokkal, és elrejteni összeáll a tetején. Kegyelme szerint a macska lehet hasonlítani a táncoló balerina. Ezért tökéletesen azok alkalmasak egyszeri ember, mint a társa. Ez a macska tud ülni egy pár percig, és így, ami után ugrik a földre, és viseli fut a ház körül. A képviselők a fajta aktív, életük nagy részét a mozgásban. Látható nemcsak a fehér angóra macska, hanem szürke. A színek, beleértve megtalálták és szürke macska. Ők minden érdekli az új, mert nagyon kíváncsi. A szőrzet elég hosszú, általában anélkül, alapozás.

Angóra macska fajta szürke