Anna Kuvaykova - a varázslatos csend

Összefoglaló a könyv „The Magic csend. Episode I »:
Az első rész az epikus regény „The Magic csend” a ciklus Helliane Valandil. Ez szörnyű, hogy felébredjen egy idegen helyen, szétszórva holttestet, fröcskölt a vér és a szaglás a halál. De még ennél is rosszabb, ugyanakkor észre, hogy nem csak tudja, hol van, és aki hozta magát ebbe a szörnyű helyen, de nem emlékszem, magad, a hazai és a múlt! És mi legyen a következő? Kitől féljetek és kinek higgyen? Furcsa idegen szárnyakkal, amelyek először mentettek, de aztán utállak látszólagos ok nélkül? És hogyan kell kezelni őket a jövőben, tekintettel arra, hogy ez nem más, mint Ariatar megsegítésére Hael, a trónörökös és fia erhanov Saytanshesskoy Roses? Nem bízom bárki, hogy bosszút ...

Hozzáteszem. Látványterv YY - a fia a főnök egy csapat ázsiai akciófilm Raid 2. Jelenet leírása - 3 mondatot. Ushlepok felvette a cica azért pisilt igazgatója cipők. Ushlepka figyelmeztetett -, ha a cica meghal 3 hónapon belül - kán őt. Day One - ushlepok vásárolt egy cica tálba. Minden más - romantikus nonszensz cica álmodik újra ushlepka ellenálló leküzdése nehézségek és nélkülözések. (Nincs szex - nem mazochizmus, kivéve az olvasó).

Confessions of a mazochista. Ő - a fia, a vonalzó, aki nem lehet felelős nem csak valaki (az ország a jövőben), hanem magának (és ő nem fiatal, néz utána kettő). Ő - törtem a kezek, lábak, a gerinc, belerúgott az arcába, úgy érzem, a bizalom és a szeretet. Brad.

Egy jó könyv. Szeretném folytatni.

Egy jó könyv. Lehetővé teszi, hogy azt szeretnénk, hogy sírni.
- Értékesítés. Értékesítés jönni.
Olvastam az első oldalon.