Annak érdekében, hogy hízni, meg kell enni reggelire! Mit lehet és nem tud enni reggel, a táplálkozás, az egészség,

Női még tetszik - a minimális kalória nélkül az éhezés elleni küzdelemben. Ez egy hiba, ez az étel segít a felhalmozási felesleges kiló növeli a cukorbetegség kialakulásának kockázatát 2-es típusú és a szívbetegség. Több „éhes” reggeli felborítja az egész anyagcsere lelassul, és az agyban. De a gazdag, fehérjében gazdag, és nem rossz szénhidrát és a zsír segít a fogyásban. És ez nem fikció divatos táplálkozási és tudományos tényeket.Egyél és nőnek vékony

Még ha nincs étvágya reggel, a test még mindig vágyik fehérjét és szénhidrátot, hogy a szervezet energia és erő. És meg kell tartani ezt az energiát már régóta fut. Nem kell gyorsan égő cukrokat és lassú szénhidrátok, amelyek könnyen emészthető. Ők táplálkoznak az energiát a kemence sokáig, mind minőségileg. Ezek megtalálhatók nem az üstben, amelyet annyira szeretett a reggeli, nem a szokásos kenyér, mely a legtöbb, és kenyeret búzaliszt, hajdina, Hercules (de nem rizs), és csak azokban a reggeli gabonapelyhek, a amelyek nem járulnak hozzá a cukrot.

- Hagyományos többféle kenyér és a vaj reggelire - ez rendben van, de nem feltétlenül sokkal fontosabb, mint a reggel nem zsírok és fehérjék, - mondja Konstantin Spahija, az orvos-gasztroenterológus, a tagjelölt Orvostudományi. - Ez egy kötelező mellett a jobb szénhidrátokat. A legtöbb fehérje a tojás, túró, sajt, erjesztett tej és hústermékek (kolbász mindig rosszabb, mint a sonka, sonka, szalonna és egyéb egész hús). Mindez jó, hogy összekapcsolják a gabonafélék, akkor is, ha ezek a reggeli ételek tűnik felesleges. Nevezetesen fehérjék egy hosszú jóllakottság érzését. Köszönet nekik, vacsora nem kezdődik túl korán, és ami a legfontosabb, nem áll meg a túlzott evés. A vizsgálatok kimutatták, hogy az emberek, akik kihagyják a reggelit, ebédet és vacsorát gyakran igen bőséges. Megreggeliztünk szokás szerint a nap folyamán nincs ilyen brutális étvágya, mint azok, akiknek nem volt reggeli. Érdekes, hogy megpróbálja átadni egy kiadós reggelit egy másik napszakban nem csökkenti a túlzott kalóriabevitel. Azaz, a reggeli nélkülözhetetlen és hasznos falánkság csak akkor lehetséges, reggel.

A diéta enni jobb reggeli csaknem fele a teljes napi kalória. Volt egy nagyon érdekes kísérlet járó elhízott nők. Ők kerültek be két különböző étrendek. Az első nagyon kemény, a nő kapott összesen 1085 kalória, körülbelül egynegyedük (290 kcal) lehet fogyasztani a reggelit. A második puhább volt, benne 1240 kcal, és egy félig megevett reggelivel (610 kcal). A kísérlet kezdetekor nő a szigorú diéta nyert egy szűk mozgásteret. De aztán megint ők szerzett több mint 8 kg, elveszett korábban befejező vizsgálatok fogyás egy nagyon szerény eredmény - mínusz 4,3 kg. De a nők a második csoport megerősítette a siker és a végén a 32. héten a vizsgálat csökkent 18,1 kg! Ez több, mint 4-szer nagyobb, és ez sokkal kielégítőbb és ezért könnyen hordozható diéta. Mindez felhívja a figyelmet különösen fontos egy kiadós reggeli és a töltés az egész élet - segít fenntartani a normális súlyát. "Öt erejének

A gyerekek számára rendkívül fontos eredmény az iskolában, és ez közvetlenül kapcsolódik reggelivel. Számos tanulmány kimutatta, hogy a gyermekek, akik kihagyják a reggelit, a figyelmet a tanulságokat csökken, és ezek rosszabbak, mint a feladat végrehajtásához. De probléma a gyerekek tovább. Ezek nehéz nem csak az kap reggelit van, de a reggeli egyáltalán. Reggel a gyerekek nagyon nehéz - gyakran késő, aggódnak órák előtt. És a szülők hajlandóak, hogy álljon nekik semmit.

A gyártók a termékek, megértjük ezeket a problémákat, speciálisan a sok gyermek joghurtok, desszertek, reggeli gabonapelyhek. Ezek gyakran rosszabb, mint a hagyományos termékek ilyen típusú termelt felnőtteknek. Ők mindig sok könnyen emészthető cukrok vannak táplálék-kiegészítők. És a „csillagok”, „gyűrűk” és egyéb játékok kevésbé hasznos, mint zabkása vagy egyszerű reggeli gabonapelyhek alapján teljes kiőrlésű gabonák. Tudod, hogy a legegyszerűbb és a „felnőtt” a tejtermékek és a reggeli gabonapelyhek vonzóbbak a gyermekek, hozzátéve, hogy őket bogyókat, gyümölcsöt és mézet cukor helyett.

Egész életemben nem volt reggeli, ahogy szeretett aludni egy kicsit, mivel a reggeli ideje, és a súlya éveim tartottak a 53kg szinten plusz vagy mínusz egy font közötti időszakra bolezni.Tak ekkor kezdtem következetesen enni reggelire, majd alig egy évvel vissza az 5 kg, azaz. e. kezdte mérlegelni, hogy amikor terhes volt az utolsó mesyatsah.Srochno megállt zavtrakat.Seychas fokozatosan jön vissza a normális, de még 2 extra kg nem soshli.Kak illeszkedik az elméletet?

Annak érdekében, hogy hízni, meg kell enni reggelire! Mit lehet és nem tud enni reggel, a táplálkozás, az egészség,

És az iskolai évek soha nem volt reggeli, és nem tettem, ha nem akarom, és tanult öt erőlködés nélkül még részt versenyeken matematike.I újra, hogyan egyeztethető ez össze az Ön elmélete?

Annak érdekében, hogy hízni, meg kell enni reggelire! Mit lehet és nem tud enni reggel, a táplálkozás, az egészség,

És valóban, hogy a gyermek, akkor a kedvenc darab kenyeret vagy süteményt a zsebében vagy a táskájában, és megy a tudás vagy rabotu.I nem azért, mert nem volt mit enni (bár ez történt), de csak az étel, hogy nem érdekel.

aktuális kérdések

népszerű

Ki kell tanítani a gyermekeket a fogamzásgátlás és a szexuális fertőzéseket?

A legérdekesebb dolog a régiókban

Új AIF.ru