Annak megállapítása, hogy az allergiás a vizet egy gyermek - az okok azonosítására

Egy jól ismert tény, hogy az emberek átlagosan áll a víz 80% -kal, és nélküle élni, nem több, mint 10 nap. Víz ismerős és nélkülözhetetlen eleme a mindennapi életben, és hogy nélküle használata szinte lehetetlen. Ezért, amikor szembesül egy ritka típusú allergia a csapvizet újszülött gyermek, minden szülő tapasztalja sokk. De, sajnos, az is előfordul, a mi időnkben is válhat allergén ez a legfontosabb feltétele a létezését minden földi élet - a víz.Okok és tünetek

Allergia víz csecsemők lehetséges külső és belső, azaz megjelenhetnek fürdés után és ivás után, például kapor vizeken. A jelenléte egy ilyen betegség a gyermek - egy nagy probléma a szülei, mert még a legkisebb érintkezés forrását okoz kellemetlen tüneteket, és ez szinte lehetetlen elkerülni.

Holtjáték cipzárak csapvíz, általában akkor fordul elő a háttérben legyengült az immunrendszere, és elsősorban okozta szennyezések is, mint például:

  • klór
  • fluor
  • ásványi sók
  • Kénsav és sósav
  • Lúg.

Tünetek az allergia megnyilvánulhat a bőrreakciók a test bármely részén: kiütés, hámlás, vörösség és viszketés, amely megadja a babák nagy kényelmetlenséget és a szorongás. Ahhoz, hogy a szülők ne hagyja ki a megjelenés a betegség tüneteit, az interneten is látni egy csomó más kép.

Annak megállapítása, hogy az allergiás a vizet egy gyermek - az okok azonosítására

Reakciók a tartalmazott víz, klór okozhat köhögés, ami elég képesek szaporodni bronchiális asztma. Sok víz szennyezések üzemzavart okozhatnak a gyomor-bélrendszer, hasmenést okozó.

Amint azt alkalmatlan úszás csapvíz

Kezelésére és megelőzésére

Ha ez így történt, hogy a gyermek reagál a csapvíz megjelenése kellemetlen tüneteket, szükség van minden módon, hogy megvédje a kapcsolatot vele, használja ivásra és fürdésre kutakból vagy forrásvíz. Sajnos a feltételek a városi élet, hogy ez szinte lehetetlen, hanem, hogy segítsen a szülők jönnek, a forró víz és a magas minőségű szűrőt tisztítsa meg. babafürdető szükséges idő minimalizálására és megelőzésére a kapcsolatot az allergénnel nem több, mint 2-3 perc.Annak megállapítása, hogy az allergiás a vizet egy gyermek - az okok azonosítására

Ha elkerülni a kellemetlen tüneteket nem sikerült, elsősegély a kiütés és viszketés, engedélyezve lesz minden csecsemőknek antihisztamin, a megfelelő dózis, a belső és a krém vagy kenőcs van kifelé a zsebébe irritáció. De a következő lépés a kezelés kötelezővé kell tenni hivatkozva az orvos - az allergológus a pontos diagnózis, azonosító az allergén és a kinevezését a megfelelő kezelést és étrendet.

Népi jogorvoslati eltávolítására irritáció és kiütés újszülötteknél

  • 20 gramm babérlevél öntsünk 0,5 liter forrásban lévő vízben, forrásig melegítjük, és hagyjuk állni 5-6 óra. Használja húslevest testápolók és tömöríti a kivörösödött testtájakat naponta többször.
  • Evőkanál kamilla főzet csésze forró vízzel, és törzs át cheesecloth, használni, mint egy krém, alkalmazása az érintett részei a szuszpenziót a virágok.
  • Fürdő hozzáadásával főzet Viola tricolor, valamint enyhíti a tünetek az allergia és megnyugtatja viszkető bőr.

Tenger és a hideg víz

Annak megállapítása, hogy az allergiás a vizet egy gyermek - az okok azonosítására

Hideg víz is okozhat az allergia csecsemők, így kell edzés és felkészülés a hideg évszakban. Mivel a hatása az alacsony hőmérséklet a test, válthat ki duzzanat helyeken érintkezési a bőrt vízzel, és nazofaringeális ödéma, hasi fájdalom, a szédülés és a torok.

kapor Vodicka

Mindenki tudja, egy ilyen széles körű és természetes orvosság megelőzésére haspuffadás és kólika a csecsemők, mint a kapor víz. Ő hozta enyhülést millió csecsemők és lett népszerű nagyanyáink, mert a megfizethetőség és a hatékonyság.

De, sajnos, nagyon ritka esetekben a zsírsavakat tartalmaz édeskömény kiválthatja a fejlődését allergia gyermekeknél, mert nehéz nem képződik végéig az újszülött gyomor-bélrendszer, és okozhat hasmenést és hányást. Allergia kapor víz is megmutatkozik formájában dermatitis baba gyengéd arcán, viszkető, orr-garat nyálkahártya ödéma, légszomj, ebben az esetben van szükség, hogy azonnal hagyjon fel helyett más eszközökkel és orvoshoz kell fordulni.

Ehelyett, kapor víz, kínálunk kicsi gyógyszertár szirup édeskömény, ami nem kevésbé hatékony módja elleni puffadás.

Idővel, a gyermeknek allergiája víz, kapor és ánizskapor magát, csak meg kell várni egy kicsit, de addig kizárja azt a diétát grudnichka.