Apartman tanúskodik, hogy maradtak ránk a házat

Szerkesztési és tanúsítása az akarat, és a titokzatos eltörlése az akarat.

Nem titok, hogy a lakás, ház maradtak ránk korábban kitöltésével az összes szükséges dokumentumot akarata által közjegyző. Úgy tűnik, hogy van egy összetett, egyszerű - Ajánlott tanúskodik, hogy a tulajdon, és akkor nyugodt. Azonban minden jogi kérdésekben olyan finomságok, amelyek megbeszéljük ezt a cikket. www.worldluxrealty.com/node/2628Ha szándékosan, hogy utaljon át (számoljon be) a lakás, ház, egyéb ingatlan öröklés útján rokonaihoz, valaki, hogy mit kell csinálni ezt, csak azért, hogy az akarat, hogy jöjjön a jegyző, és biztosítsa őt. Úgy tűnik, hogy ez, de a szakértők arra figyelmeztetnek, hogy ezt meg kell tenni rendesen, különben a dokumentum lehet semmissé a jövőben.

Mit lehet maradtak ránk

Szerint a szabályozás - képes örökségül minden ingatlan tulajdonosa az örökhagyó, az ingó és ingatlan vagyon. Ily módon, az örökhagyó is maradtak ránk egy lakás, ház, vagy ház, garázs, telek, kereskedelmi ingatlan, és még a tulajdonság, amely az örökhagyó csak tervezi, hogy vásárol magának. Ebben az esetben az a fontos, hogy a tervek szerint a tulajdonságot kellett volna az ingatlan idején megnyitása az örökség.

Ki tudja maradtak ránk

Lehet sokaságával állampolgár, mint az egyéni és jogi személyek. Hagyja az ő örökségét az örökhagyó lehet, saját belátása szerint, nem csak a javára, hogy szeretteik, vagy a távoli rokonok, családtagok, hanem a jogi és állami szervezetek. Ebben az esetben a jogi személyek az örökhagyó nem tud eljárni, azaz maradtak ránk a tulajdon, nem tudnak.

Érdemes tudni, hogy az örökhagyó nevezhet (határozza meg), és más (alternatív) örökös lesz a jogot, hogy az ingatlan, de csak akkor, ha az elsődleges címzettje az öröklési fog meghalni, nem tudja elfogadni az örökséget, vagy más módon nem lesz képes kap. Vegyük például ezt a lehetőséget - a tulajdonos a lakás (ingatlan), úgy döntött, hogy maradtak ránk övé egy lakást, legidősebb fia (lánya), rámutatva a végrendeletében, hogy ha valamilyen oknál fogva, a legidősebb fia (lánya), nem lesz képes, hogy ezt a öröklés, amely esetben a lakás (ingatlan) tulajdonába kerül a fiatalabb fiú (leány).

Írja és igazolom az akarat

Az egyik legfontosabb pillanatait végrendelet készítést, ez egy kötelező írásos formában az írás és közokiratba. Amennyiben nem tesz eleget ezeknek a követelményeknek, ami a rokkantság elismerését az akarat, kivétel lehet, hogy csak extrém körülmények között. www.worldluxrealty.com/node/2628Hitelesített végrendelet lehet az állami közjegyzői iroda, valamint egy közjegyző, aki részt vesz a magánpraxis, és hogy mindkét esetben, jogilag ellenőrzött végrendelet ugyanaz. Többek között még mindig vannak olyan követelmények, amelyek vonatkoznak az elkészítéséhez akarat:

1. A fog lehet csak egyedi - azaz az állampolgár, amelynek idején, hogy egy akarattal jogképességgel a teljes, beleértve azt kell a nagykorúságot, ép elme és a memória.

2. Lesz szükségszerűen tenni személyesen az örökhagyó, írt neki személyesen vagy közjegyző által a szavait, és alá kell írnia az örökhagyó magának. Azokban az esetekben, amikor az örökhagyó valamilyen oknál fogva, ő személyesen nem tud bejelentkezni az akarat, a végrendelet kérését aláírható rukoprikladchikom (másik állampolgár), de a közjegyző jelenlétében. www.worldluxrealty.com/node/2628

3. És végül - az akarat tükröznie kell a hely, és az azonosítás időpontja, kivéve, ha tartott zárt lesz.

Szerint a Ptk minden olyan személyt, aki részt vett a lajstromozási eljárás és aláírását az akarat, nem a megfelelő idő előtt nyilvánosságra információkat az akarat, amelyek a tartalmat, vagy annak részei annak érvénytelenítéséről. Ha a rejtélyt a megszakad valaki, az örökhagyó biztosítani kell a jogot, hogy kártérítést követelni az erkölcsi kár okozott neki.

Annak érdekében, hogy a nyilvánosságra hozatal a titkot - van lehetőség a zárt lesz, aki képes megvédeni az örökhagyó származó elárulta titkát. Abban az esetben, ha a zárt lesz, a jegyző nem is tud róla, annak tartalmát. Zárva lesz, így - egy lezárt borítékba kerül, aláírt és személyesen írt örökhagyó továbbított két tanú közjegyző, továbbá a két tanú aláírásával ezen borítékot. Ezután közjegyzői pecsét a boríték zárt akarat egy másik borítékba (csomag), amelyben azt írja információt az örökhagyó, helyét és időpontját elfogadása az akarat, az összes adatot a két tanú, összhangban a dokumentumokat, amelyek igazolják, identitásukat.

A titok, bekövetkeztével szükségességét, feltárta a két tanú jelenlétében, a lejárati tizenöt napon belül a rendelkezés a halotti bizonyítvány örökhagyó közjegyző. Felnyitása után azonnal boríték Testamentum be, akkor azt a kiállított és aláírt egy jegyzőkönyvet, hogy a titkos végrendelet nyitni és olvasni.

Törlése, módosítása végrendelet

Bármikor az örökhagyó lakás, ház - törölheti vagy módosíthatja az akaratának. Ebben az esetben az örökhagyó nem köteles jelenteni változások senkinek, ez szintén nem kell senkinek hozzájárulásával. Ez lesz elég ahhoz, hogy egy új akarat, amely teljesen megszüntetni a régi, vagy törölni bármely részét, például azt a részét, amely ellentétes az Újszövetségben. Ha az akarat törlik, vagy tett változtatásokat, hogy nem lehet javítani, és nem tartozik a további felülvizsgálat.

Mégsem mielőtt akarat végezhető esetén - azaz, csak egy teljesen különálló érdekében, hogy megszűnt a fenti. A Rend írásba kell foglalni, és győződjön meg arról, közjegyző.

tengerentúli ingatlan, megtalálja itt: www.worldluxrealty.com