Arc munkavállalói ráfordítás 1

Személyes fiók (forma és T-54) használunk, hogy tükrözze valamennyi munkavállaló bruttó fizetése.

Ezt egészíti alapján forrás dokumentumok rögzítése elvégzett munkát és az előállító (rendelés, megrendelés, könyvelési könyvek stb), a hulladék időt (lapok munkaidő formájában N T-12 és T-13 N). Tükrözi az információs megrendelések (megrendelések) támogatásáról szóló dolgozók alkotják N T-11 és N T-11a, jegyzetek, számítások munkavállalói szabadság (Form N T-60), valamint a munkaviszony megszűnését megállapodás (szerződés) rendelkezik a munkavállaló (Form N T -61). cselekmény elfogadása által végzett munka munkaszerződés (szerződés), amely a végrehajtás bizonyos munkák (forma N T-73), lapok és tanúsítványok díj ellenében, Sick et al. dokumentumokat.Egyidejűleg kiszámítja az összes levonás tekintve támaszkodva az adójóváírás levonások, kedvezmények és meghatározza a fizetendő összeget a karjaiba.

A nagyvállalatok nyitnak egy személyes fiókot minden alkalmazott, a kisvállalkozások szívesebben használják a munkáltatói nyilvántartás (Form T-49), ötvözi a design (forma T-51), a fizetési (forma és T-53) nyilvántartások és személyes fiókot a munkavállaló ( formái T-54 és T-54 a).

A személyes fiók tele van a könyvelő.

Változások az alak a T-54, társított változások kiszámítása során az adó a személyi jövedelemadó, az ÁFA bevezetése és biztosítási igazolást az állami nyugdíjbiztosítási csökkentése fajok fizetési díjak a legtöbb vállalkozás.

Tekintsük az eljárás vezetése személyes fiókot a munkavállaló a példában egy adott egyén.

A tetején a kártya jelzi a szervezet neve és kódszáma Okpo pl 16035715. Ha szervezete kicsi, és nem kell felosztani szerkezeti egységek, ebben a sorban, hogy egy kötőjel.

További államok INN kijelölt munkatárs adóhatóságok (az adatok vesznek a tanúsítvány), egy szám jelzi a szám a biztosítási igazolást az állami nyugdíjbiztosítási kódját és a lakóhely. Ez az információ lehetővé teszi a további töltelék a benyújtott információk a Nyugdíjbiztosítási Alap és a tölteléket a formába 1 és 2-gödör.

A „családi állapot” megjelölt családi állapot tiszt: házas (házas), egy (nem házas), elvált (elvált), özvegy (abb). A példánkban - az özvegy. Earl kiszámításához szükséges az egységes adócsökkentést nyújtott a gyermek alkalmazottja.Az oszlop „gyermekek száma” számát jelzi kiskorú gyermekek, valamint a gyermekek, a diákok nap iskolákban, ahol a munkavállaló olyan egységes adócsökkentést. A példánkban - 1.

régi kártyák listájában a mozgását finomított - az új forma készült jelölés a felvételi és átadása a szervezeten belül. Grófok 1-9 töltik megbízás alapján a vételi és átadása a munkás. A mi esetünkben, a szakma - takács (az alkalmazottak irányítási személyzet vagy alkalmazottak a bejegyzés ebben az oszlopban megadott), 5-ös kategóriájú, órabér arány 31 rubel.

5. oszlop, „munkafeltételek” minősítette a munkakörülmények (veszélyes, káros a számok listája, nehéz, normál).

Ez a rész egészíti grafikonok 8. és 9., „kibocsátási egységek mennyisége és jutalmakat”, amelyek általában jól megalapozott a sorrendben.

Mark használatáról szóló üdülési ugyanaz maradt.

A „Hold és díjak” tükrözi információt összegek levonása a munkavállaló fizetésének alapján idézések a végrehajtás, a fejét a megrendelések (pl hiány), vagy kérésére a munkavállaló (pl visszatérését hitelek, anyagi gyarapodás a hitelek, havi átadása kérésére munkás, stb.)

18 oszlop „típusú visszatartás” kifejezés a számát és időpontját a dokumentumot, amely az alapja a megtartását, mint a számát és időpontját a végzés végrehajtását a helyreállítási karbantartás, számát és időpontját a hitelszerződés, a annak érdekében, hogy felépüljön a munkavállaló a hiány mértékét, sérülés, stb Az oszlopok a 19. és 20. jelzi az időszak, amely alatt a levonás. 21 oszlop jelzi átalánydíjat (például, ha a hitel, kompenzáció, pénzátutalás az önkéntes biztosítás, stb), vagy összegének százalékában a jövedelem (például amikor a gazdaság tartásdíj). 22 oszlop „méret megtartása az elmúlt hónapban” azt jelzi, az átalánydíj a havonta le kell vonni a munkavállaló (például kártérítés 21 oszlop kerül a teljes összeget le kell vonni a munkavállaló és a 22. oszlop - havi átalánydíj megmarad). Ha be van állítva százalékos visszatartást, mint a gyermek támogatása, ez az oszlop nincs kitöltve, mivel olyan mértékben, hogy a bérek visszatartott összeg más lesz.

Oszlop 23. mennyiségét jelzi egységes adócsökkentést a dolgozóknak nyújtott cikk értelmében. 218. adótörvény, a példánkban 1000 dörzsölni. havi jövedelem eléri a 20 000 dörzsölje.

Az előző részben a munkaórák adatok csökken.

Az oszlopot 38 számítják a teljes összeg a díjat az elmúlt hónapban. Ebben az esetben a havi bér egyenlő lesz 5177 rubel. (31rub. * 167 h.). Emlékezzünk, hogy a 4. bekezdés szerint az Art. 225 jövedelemadó kiszámítása teljes rubel.

Oszlop 47. jelzi a teljes levonások összege az adott hónapban.

A feltüntetett összeg a 38. rovatban a „csak jóvá” levont összeg levonás oszlopában meghatározott 47. A pozitív eltérést rovatban feltüntetett 48 „Adósság a szervezet”, a negatív - a doboz 49 „tartozások a munkavállaló számára.” Oszlop 50. mennyiségét jelzi kell kiadni a munkavállaló a hónap folyamán. Ebben az esetben a (5177-543) rubel

A személyes fiók által aláírt könyvelő, vezető bér a munkavállaló.

Ennek alapján az arc dolgozók számlák töltött bér nyilvántartás (Wm-alakú 49), a számított lap (Wm-alakú 51), bér (Form Wm-53).

Forma N T 54a alkalmazza a feldolgozási hitelesítő számítógépes berendezések (St), és amely csak feltételesen állandó részleteit egy alkalmazott. Adatok bér kapott papír, befektetett havonta egy személyes fiókot. A második oldal nyomtatására alkalmazzák kódexek és levonások.