Árpa a gyermek, mint kezelni a ház tippeket Komarovka

előző

Árpa - közös előforduló betegség felnőttek és gyermekek, sőt csecsemők.
Az orvosi definíciója olyan jól ismert az emberek között a betegség, szinte senki, de a szakemberek nem tudják - a latin, árpa, az orvosi terminológia még ma is használják „árpa században.”A betegség, mint fertőzéssel kapcsolatos gyulladás, a ciliáris tüszők vagy mirigyek tseysovoy. Iron Zeiss tövénél a szempillák, így a veszély, hogy megtámadják a mikrobák a folyamat gyengíti a testet.

Etimológia és típusú árpa

Árpa a gyermek, mint kezelni a ház tippeket Komarovka

A legegyszerűbb típusú betegségek osztályozás megkülönbözteti:

  • külső árpa, amikor az izzó vagy gyulladt szempilla tseysovaya vas.
  • hazai árpa, a gyulladással összefüggő a Meibom mirigyek, amelyek székhelye mélyen a szövet a század.

Process árpa fejlesztés a következőképpen írja le: vas, ami megtámadta a fertőzés sokkal sűrűbbé válik, növekszik, és a beteg kezd tapasztalni fájdalmas érzés; légcsatornák vezető kívül vannak lezárva, és tele van purulens folyadék vas, egyre cisztás daganat, üt az szemhéj.

Ez fertőz árpa elég könnyű, különösen, ha a szervezet legyengül vírusfertőzés. Nagyon hajlamosak a gyerekek, akik nem mindig akar megfigyelni higiénia, különösen a három éves gyerek nem is érti, hogy ha a szembe dörzsölést mosatlan kézzel is lehet teljes erejét és jó egészséget a test, hogy a fertőzés vezet kellemetlen fájdalmas jelenségek. A felfedezés az árpa a tüneteket a gyermek - nincs ok a pánikra. Időben kezelés megkezdése gyorsan megszabadulni a betegség.

A források az árpa a gyermek

A források megjelenése olyan betegségek, mint az árpa, a gyerek is mind a fertőzés és a különböző betegségek, amelyek gyengítik a szervezet, ami a provokáció szövődmények.

Árpa század gyermeke jelenhet meg, ha az immunrendszer legyengül, amikor a szervezet ki van téve a baba megfázás. Ebben az esetben a fertőzés is kiválthatja, sőt anélkül, hogy aktív.

Más esetekben a gyermek árpa tünetek megjelennek, mint például a hipotermia miatt vagy huzat. Ezért a „fogás” lehet árpát és az influenza szezon, és egy napos, meleg időben. Egy bonyolultabb esetben előfordulási árpa gyermekek bélrendszeri betegségek és a cukorbetegség. Ezek a betegségek egy gyermeket egy éves és idősebb mutathat szövődmények okozta tünetek megjelenése a betegség.

Mindenesetre, felismerve az új betegség, azonnal folytassa a kezelést.

A klinikai kép az árpa

Árpa a gyermek, mint kezelni a ház tippeket Komarovka

Árpa század kellemetlen megjelenése és fájdalmat okoz. A gyerek, aki még nem 3 éves, még rosszabb, mert ő és az oka a betegség nem értette.Az első tünet - duzzadt szemek. Kezdett gyulladás vezet bőrpír a szemhéj. Baba elkezdi dörzsölni a szemét, ami még rosszabb. Fokozatosan szemhéj megduzzad, és elindul, hogy vizsgálja meg duzzadt. 3-4 nap után (néha hamarabb, ha a test nagyon erős és egészséges) árpa jön a színpadra a csúcspont, és a genny jön ki. Ha a kezelés megkezdése az időben, olyan mértékben, általában nem jön árpa fejlődését. Ezután a betegség mehet még a nap folyamán. Árpa egyaránt megtalálhatók a felső vagy alsó szemhéj, vagy mindkét szemen egyidejűleg.

Klinikai és otthoni kezelés árpa

Az első dolog, ha gyermekének jelei a megjelenése árpa talált kezelésére gyulladt pont Zelenko, jód vagy alkoholt. Meg kell gondosan rendben vattapamaccsal érjen van gyulladás. A gyermek ebben az esetben van szükség, hogy csukja be a szemét, annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsék a kockázata, hogy egy alkohol-tartalmú oldatot a szaruhártyán.

Árpa nem szereti a hőt, így a következő lépés a kezelés és felgyorsítja a fejlesztési folyamatot a különböző meleg borogatást. Időben kezelés megkezdését a baba - a siker kulcsa. Gyakran azonnal észrevette a gyulladást, amely akkor kezdődött a kezelendő halad a következő napon.

Árpa a gyermek, mint kezelni a ház tippeket Komarovka

árpa kezelés 3 éves kisgyermek otthon kezdődik overlay tömöríteni egy frottír törölköző vagy szalvéta, amely nedvesített forró vízben, és jól kicsavart. A gyermeknek meg kell jól érzik magukat. Egy ilyen borogatást tett naponta 4 alkalommal 10 percig.

Ha az otthoni kezelés nem ad gyors eredményt kell utalni a szakember.
By gyermekorvos is vegye fel a kapcsolatot azonnal, ha a baba kevesebb, mint egy év, és a gyermek fokozott hőmérséklet, ödéma olyan erős, hogy a baba nem látja a duzzadt szem.

Specialist feltétlenül szükséges, amikor a hazai árpa. Fertőzés Meibom mirigy, amely található a mély rétegeiben a bőr század önmagában nem szünteti meg. hazai árpa kezelés leggyakrabban fordul elő a műtét, műtéti eltávolítása a daganat képződött vnutrikistoznoy.

Hatékony kezelés árpa a szemhéj a gyermekek, ami egy éves, a leggyakrabban végzett sulfacetamide szemcseppet. A ciprofloxacin is gyakran használják. Csepp választja az orvos életkora alapján a gyermek és a forrás, betegséget okoz. A gyermekorvos jelezheti a gyermek, hogy csökken az év, és a baba, amely három. Az adagolás és eljárás alkalmazására orvosi csepp meghatározva a kezelőorvos. Leggyakrabban, az adagolás a következő: 1 csepp 3-szor egy nap.

Szintén szemcseppek széles körben használják kenőcs. Sok szakértő inkább használni őket, pontosan mivel úgy vélik, hogy a kenőcs hatékonyabb kezelést. A leggyakrabban kezelésére felhasznált árpa eritromicin kenőcs, nem kevésbé ismert, és a tetraciklin.

A kezelés azonban kisgyermekek kenőcsöket használnak nagyon ritkán. A kenőcsök szabad elejétől alkalmazható gyermekek kezelésére, akik már több mint 8 éve. A gyerekek is kezeljük kenőcsök szélsőséges esetekben, és csak erre a célra szakosodott.

Ha a gyermekorvos is rendelhető baba kenőcs, felhordás előtt kezet kell mosni. Alkalmazza a krémet gyengéden a szemhéj, egyenletes mozgás, ami a belső szemzug. Alkalmazása előtt a kenőcsöt tapasztalatlan szülők kérni gyermekek mutatni az orvosnak, vagy az alkalmazás az eljárás utasításait követve.

árpa kezelés szükségszerűen kíséri kiegészítő helyreállító kezelés: friss levegő (ebben az esetben van szükség, hogy óvakodjanak a huzat), dúsított diéta akár váltani bébiétel vitamin és ásványi anyag komplex.

Egy különleges hely mindig népszerű technikákkal kétségtelenül hatásos, és a szakemberek a klasszikus orvoslás gyakran használják egyesek a kezelés mind az árpa és sok más betegség.

Kezelésére, az árpa, a gyermek a következő ajánlott népi jogorvoslati:

  • tömöríti Aloe juice és meleg vízzel;
  • mosási glazik meleg főzet szárított nyírfalevél (2 evőkanál növények főzött csésze forró vízzel, és ragaszkodnak 30 perc);
  • pamut borogatást húsleves psyllium;
  • krém húsleves friss kapor;
  • borogatást só, öntsük egy puha ruhával táskát, és egy kemencében vagy egy öntöttvas serpenyőben.

A hagyományos módszerek, ha nem szünteti meg a bonyolult formája a betegség, ez mindig nagyon nélkülözhetetlen támogatást összefüggésben az alapvető kezelést.előző