Árpa előtt a gyermek tünetei, okai és kezelése

 • Terhesség és szülés
  • terhesség
  • szülés után
 • Én születtem
  • Fejlesztési legfeljebb egy évig
  • Child Care
  • szoptatás
  • tápszeres etetés
  • baba egészsége
  • Kalkulátor szabványok magasság és súly
 • leszek
  • 1-2 év
  • 2-3 év
  • 3-7 év
 • fejlesztem
  • játék
  • színezés
  • kártyák
  • origami
 • család
  • Tippek szülőknek
  • jogi kérdések

A csecsemők, különösen az újszülöttek, a szem - nem védett és rendkívül érzékeny helyeken. Ahogy a nyálkahártya mirigyek és ridegek, és rendszeresen figyelemmel mindenféle mechanikai hatásoknak kívülről. Vannak kitéve, mindent - a szennyeződést, hogy esik a nyálkahártya szem, valamint a szél és a kis kezét, alacsony hőmérséklet, van egy nagy része az év. Tekintettel a gyermekek immunitás nem alakul anélkül, hogy a megfázás nem tud életben nem gyerek, valamint a pácolt és fogóval, hogy mindig vonzza a szemet. Ennek következtében árpa egy gyerek nem olyan ritka. De a kezelés árpa igényel sok türelem, nem csak a gyermek, hanem a szülők. Általában a kezelés kombinációját tartalmazza a hagyományos orvoslás és gyógyszerekkel. Meg kell mondani, hogy a betegség sokkal könnyebb megelőzni, mint gyógyítani később. Ezért az anyák hasznos lesz tanulni nem csak arról, hogyan kell kezelni a betegséget, hanem az, amit a megelőző intézkedéseket lehet tenni.


Árpa előtt a gyermek tünetei, okai és kezelése

árpa megjelenést: a fő oka

A szem morzsát árpa miatt előfordul, hogy a tény, hogy a század kezdett kialakulni a gyulladásos folyamat váltotta ki a lenyelés a morzsákat a bakteriális fertőzés. Gyakran a tettes a jelenség Staphylococcus aureus. A fertőzés jut be a szervezetbe több tényező:

 1. Mosatlan kézzel. A gyerekek gyakran elfelejti, hogy mossanak kezet, jön ki a szekrényből vagy jön sétálni, és megdörzsölte a szemét.
 2. Hypothermia. Minden szülő tudja, hogy a gyerekek nem elkényeztet. De ne felejtsük el, és hogy a morzsát kell öltözött az időjárás, így nem volt hideg. Különös figyelmet kell fordítani a cipőt, hogy a baba nem kap nedves láb, és nem fagyasztható.
 3. A csökkent immunitás. Azok a betegségek gyorsabban „kapaszkodik” a gyerekek, akiknek immunrendszere legyengül. Ezért a gyermek egészségügyi költség korai életkortól kezdve.
 4. Hosszú kint hideg vagy esős időben.
 5. Az öröklődés és a helytelen táplálkozás.
 6. Belépve egy idegen test. Gyakran különböző porszemek esik a szemébe a gyerekeknek, hogy gyulladást okoznak.
 7. Krónikus betegség - fogszuvasodás, a baktériumok elszaporodását, demodicosis és így tovább.
 8. Elfogadása számos gyógyszer, különösen az antibiotikumok és a rossz környezeti feltételek - a levegő és a füst füst, maradjon a területen jelenlétében vegyi üzemek.
 9. Fizikai és mentális stressz, párosulva túlmunka és az alváshiány.

Ha szembe ezzel a betegséggel, úgy a fenti okok miatt az előfordulásuk. Ez segít abban, hogy a jövőben elkerüljék ismételt gyulladásos folyamatok és a morzsa nem szenved fájdalom a szem.tünetei az árpa

Mielőtt elkezdené kezelésére a morzsákat, az árpa, meg kell győződnie arról, hogy ő volt az. Miután a pontos diagnózis elég nehéz a saját, és gennyes szemgyulladás változhat egymás között, hogy rendre befolyásolja a kezelési módszer.

A fő tünetek az árpa betegség közé tartoznak a következők:

 1. Bőrpír század (chemosis). Ez gyorsan fejlődött az egész kötőhártya.
 2. Duzzanat a században. Gyakran látható kezdetben csak egy század (főleg a felső), de rövid idő után megduzzad a teljes szem.
 3. Kellemetlenséget. Kid panaszkodik égő és viszkető, folyamatosan próbálják kaparni a szemét.
 4. Könnyezés, levertség, alvászavar, étvágytalanság.
 5. Oktatási szemhéján egy kis domb, amely az érintés elég sűrű.
 6. A jelenlét a gyulladt területet göbös fejét.

Árpa fejlődik elég gyorsan. Enyhe duzzanat alakul ki 2-4 napig súlyos duzzanat. Ezután van árpa boncolást. De néhány gyerek tályog kitör, és lassan feloldódik. Egyszer genny ki, duzzanat kezdett alábbhagyni. Azonban, a szem vörössége tartjuk kellően hosszú ideig.

Árpa előtt a gyermek tünetei, okai és kezelése

Vannak olyan helyzetek, amikor a tályog található közvetlenül belül a század. Úgy hívják, illetve - egy belső árpa, majd egy szoros figyelemmel mert betörni a kötőhártya, ami egy sokkal súlyosabb probléma - a gyakori fertőzés a szemgödör.

Ritka hideg árpa a gyerek előtt. A betegség lehet azonosítani azt a tényt, hogy ha egy kis dudor megfagy egy helyen, és hosszú ideig nem megy át. Ebben az esetben a legjobb megoldás az, hogy keresse fel orvosát, mivel ez a fajta gyógymód árpa önmagában nem fog működni.

Ez után az árpa maradt negatív hatásait, a legjobb, hogy kérjen szakmai segítséget. Csak az orvos tudja pontosan meghatározni a betegség természete és felírni a megfelelő kezelést.

árpa kezelés

Ha egy pontos diagnózist az orvos fogja felírni a szükséges kezelést a gyermek, ami a gyakorlatban magában gyógyszereket szed és a hagyományos gyógyszerek.

A gyógyszerekkel leggyakrabban felírt az alábbiak szerint:

 1. Szemcseppet. Ez azt jelenti, hogy a kezelés szinte mindig hozzárendelve. Mivel szemcsepp könnyen kezelhető és elég hatékony. Ezek cseppentve kötőhártyazsákjába naponta többször. Az alapok, amelyeket gyakran lemerült gyermek tudja különböztetni oftalmoferon (az első nap az élet), sulfacetamide (elég hatékony, de égő gyógyszer, amely mintha nem minden gyermek számára, akkor jobb, ha alkalmazni egy év után), Tobrex, levomitsetinovye cseppek (erős gyógyszer, de is elég csípős).
 2. Kenőcs. Ez a gyógyszer is előírt kezelésére gyakran. A kenőcsöt alá fektették az alsó szemhéj, ritkán kellemetlenséget és fájdalmat okoz. Lehet leírni, mint a kenőcsök, mint floksal (születéstől), és tetraciklin kenőcs eritromitsinovaya (gyermek 8 évnél idősebb), Tobrex (látható gyermek két hónapos korban).

Népi jogorvoslati kezelésére árpa

A hagyományos kezelési módszerek használhatók csak engedélyével orvos, mert minden gyermek egyedi, valamint a szervezetben. A módszerek a hagyományos orvoslás felhasználásra engedélyezett, a következők:

 1. Krémek a gyógynövények. Egy kiváló gyulladásgátló hatása a különböző gyógynövények, mint például a kamilla, körömvirág, útifű és sorozat. Alkalmazása ilyen tamponchiki szemét a gyermek, akkor már szinte az első nap az élet.
 2. Száraz meleg. Ezt a módszert kell alkalmazni a gyermekek egy évnél régebbi. Akkor csatolja a gennyes meleg főtt tojást, vagy egy táska, fűtött, sós. Csak meg kell, hogy legyen óvatos - a szem legyen meleg, de nem forró.
 3. Napozás. Ha árpa ugrott a nyáron, az orvos ajánlhat többet lenni a napon, természetesen felmelegedés duzzanat. Ez a kezelés alkalmas a gyermekek legfeljebb egy évig.
 4. Vitamin kezelés. Ez a módszer szükséges, minden, és mindig, bármikor az évben.

Árpa előtt a gyermek tünetei, okai és kezelése

Kezeljük a gyermek árpa nehéz. A morzsa, viszont szenved a megjelenése ez a fajta gyulladás a szem. Ezért fordítson figyelmet a fenti információkat, és próbálja meggátolni az ilyen baj a baba.