Árpa előtt egy gyermek okoz és gyógyszeres kezelés és népi jogorvoslati (disznóól)

Sty vagy árpa (miatt a hasonlóságot az érett árpa gabona a tűzhely) van gyulladás a ciliáris izzók vagy az egyik a faggyúmirigyek. A túlnyomó többsége okozó kórokozók árpa a gyermek tartozik a normál mikroflórájának a bőrt. Ezért, annak megjelenése, további kiváltó tényezők, mint például a hipotermia, a másik fertőzés vagy legyengült immunrendszert.Árpa előtt egy gyermek okoz és gyógyszeres kezelés és népi jogorvoslati (disznóól)

Árpa tartják az emberek „szem” analóg herpesz az ajkakon - szintén az egyik külső jele a nátha, amelyek gyakran megjelennek az expozíció után a hideg levegő, vagy egyidejűleg tünetei ARI. Ez önmagában nem veszélyes. De aztán, hogy hány nap telt el az árpa, és hogy a szemkárosodás / látásélességet, ez függ az állam immunvédelem idején előfordulása. És vele kisgyermekes lehet a probléma.

Okai árpa előtt a gyermekek, valamint a felnőttek is bejutnia a csillós tüszők baktérium vagy kullancs a bőr felületén. Fertőzés lehet téve, és az egyik a faggyúmirigyek (Meibom) mirigyek, amelyek belsejében található a század és csatornák, kiterjesztve mellett a szempillák a széleken, a szemhéj.

A legtöbb esetben, árpa okozza:

 • Staphylococcus aureus;
 • kután atka Demodex (demodekoza szer).

Érdekes, hogy az atka leggyakrabban gyulladáshoz vezet, a csillós tüszők, de előnyben részesíti a Staphylococcus aureus Meibom mirigy. Mindazonáltal az árpát gyerekek nem fertőző, mert mindkét szer része a normál bőr flóra.

legyengült az immunrendszere

Ha helyesen működik immunitás Staphylococcus aureus és a bőr atkák elég szervesen illeszkedik a szerkezetét. Mert az egyik oka annak, hogy az árpa felugrott, különösen a fiatal gyermek nem lehet, mert, mint a meggyengült helyi vagy általános immunitást.

 • Általános mentességet. Ez lehet egy átmeneti hiba, veleszületett vagy szerzett rendellenességek munkáját. Például ez történik, amikor a test immunrendszere nem csak „dallam”, hogy önállóan dolgozni. Vagy méhen belüli fertőzés, amely befolyásolta a fejlődését az immunrendszer születés előtt, például, amikor a magzat fertőzött szifilisz, herpeszvírus. Az okok lehetnek a HIV-fertőzés és az örökletes betegségek az immunrendszer.
 • Helyi immunitás. Leggyakrabban megzavarta az idő és nem olyan nagy léptékű folyamatokat. Például, antibiotikumok egy másik alkalommal, vagy verejték egyensúlyt elmozdulás a lúgos oldalon. A természet a pot enyhén savas - kedvezőtlen kórokozók, de válhat lúgos, például a cukorbetegség vagy a fertőzés néhány gomba. Bőrimmunitásban nyújthat ideiglenes „laza”, és közben kórokozó / bőr mással - egy influenza vírus, egy új faj a baktériumok.

Mindenesetre, az árpa nem önálló betegség. Ez akkor fordul elő olyan körülmények között, amikor az immunrendszer legyengül. Így hát, mint a „láz” formájában ajakherpesz és krónikus mandulagyulladás, a marker az immunhiányos és néhány új (vagy súlyosbodását régi) betegség, amelynek tünetei körülbelül megnyilvánulni.

Árpa előtt egy gyermek okoz és gyógyszeres kezelés és népi jogorvoslati (disznóól)

árpa jeleket, mielőtt a szemében a gyermek

Ha az árpa a gyulladás helyén, amely mindig végződik suppuration. Gennygyülem a bőr alatt a század és teszi hasonlatossá az alakja árpaszemekben. Emiatt, ha az orvos beszél gennyes árpa, gondol gennyes szakaszában árpa, és nem az, amit a betegség valahogy más.

Árpa előfordulhat bármely részén a században.

 • Az alsó szemhéj szemét. Ebben az esetben a „hős az alkalmat” kell tekinteni, hanem atka ellen, mint aureus, de nem feltétlenül.
 • A felső szemhéj szemét. Közelében található a felső szemhéj külső árpa - a legnagyobb és a legtöbb csúnya megjelenésű.
 • A szem belsejében. Azaz, a belső oldalán a felső (gyakrabban) vagy alacsony (kevésbé gyakori, hanem előfordul) században. Belső árpa - a legfájdalmasabb és okozzák a legtöbb kellemetlenséget. De ez általában kicsi és kevésbé észrevehető körül a többiek.


Amellett, hogy a látható duzzanat és bőrpír az egyik a század ól nyilvánul meg a következő tünetek:

 • fájó, viszketés és égő érzés - különösen azokon a területeken, ahol az árpa már ki;
 • „Lumbágó” a villog - jelezve a részvétele a folyamatban az izom.

Az aktiválás Demodex a csillós tüsző lehet azonosítani sárga mérleg körül elhelyezkedő kontúrja században. A szakaszában a gyors szaporodás is jellemző az állandó bőrviszketés egész szemhéj és a szem körül, beleértve a szemöldökét. A baktériumok, mint a tünetek, éppen ellenkezőleg, nem jellemző.

Mi a teendő, ha a gyermek árpa, függ a beteg életkorától egy kicsit. Tehát, ha azt eredetileg egy csecsemő, akkor nyilvánvaló, hogy nem illik az összes bevételt az árpa, alkalmas még az idősebb gyermekek számára.

Árpa előtt egy gyermek okoz és gyógyszeres kezelés és népi jogorvoslati (disznóól)

A megközelítés a hagyományos orvoslás

Orvosi kezelés, az árpa a gyermek általában zavarja a szülők szempontjából negatív hatása a gyógyszerek a belső szerveket, például a májat (például antibiotikumok). Ami antimikrobiális kell mondani, hogy azok használatát az ólban egyaránt alátámasztott és kétséges.

 • Ha bakteriális fertőzés. Az antibiotikumok a legjobb megoldás, hogy harcolni. És inkább ott vannak - az egyetlen dolog, ami segíthet.
 • Ha az ok árpa lett Demodex. Antibiotikumok használhatatlanok. De ellene nem léteznek hatékony eszköz, más, mint egy egészséges immunrendszer.

A oroszlánrészét az árpa esetben nem igényel semmilyen intézkedést mellett meleg kandalló. Azaz, a gyógyszereket gyakran nincs szükség, mint szükséges. Ezek elengedhetetlen teljes tagadása immunitást, ha a gyulladás gyorsan terjed fáj életkor és egyéb szerkezetek a szem. És van egy hasonló, kivéve, hogy az átmenet a HIV az AIDS.

antibiotikum-terápia

Ha antibiotikumokat is felírt az orvos, természetesen, az ő esett a választás a következő csoportok antibiotikumok.

 • Tetraciklinek. Jól ismert és egyszerű antibiotikum hatásos, többek között Staphylococcusok és része a névadó szemkenőcs.
 • Chloramphenicol (klóramfenikol). Tartalmazza a kenőcs bázisok „Levomekol” és a „kenőcs sintomitsina” csepp „Chloramphenicol”.
 • Fluorokinolonok között. Csoport erős szintetikus széles spektrumú antibiotikumok, gyorsan elpusztítani bármilyen bakteriális fertőzés, ideértve a vegyes (ha a gyulladás által okozott számos különböző faj baktériumok). Köztük „Ofloxacm” „Ciprofloxacin”.

Az előnyök az első két csoport antibiotikumok azok viszonylagos biztonságát, és ami még fontosabb, a vizsgálat (kiszámítható) tevékenységet. Között a hátrányokat lehet a „tiszteletreméltó” kor, mint a régebbi vannak, annál több baktérium immunis rájuk. Tehát minél nagyobb az esélye, hogy nem fog működni az adott kórokozó árpa.

Abban az esetben, fluorokinolonok valószínűleg lényegesen alacsonyabb bakteriális immunitást. De emlékeznünk kell arra, hogy a mellékhatások kevésbé kutatott, ami számukra kevésbé kiszámítható, különös tekintettel a hosszú távú hatásokat.

Bármely antibiotikum kiválasztása kell vásárolni az egyik, hogy mi soha nem kezeltek a gyermeket. Továbbá, nem ad a baba árpa tabletta - helyi alkalmazása a gyógyszer is elég. A harmadik szabály az, hogy a kenőcs alkalmazása nem javallott, a szem lehet kenni csak a külső a szemhéj, de nem belül.

Árpa előtt egy gyermek okoz és gyógyszeres kezelés és népi jogorvoslati (disznóól)

kortikoszteroidok

Kortikoszteroidok - hormon gyógyszerek. Visszajelzést alkalmazásuk gyakran pozitív, mert ez nem antibiotikum, és nem olyan hosszú listát a mellékhatások, különösen a rövid távú használatra. Gyakran előfordul, hogy a kezelésére árpa gyerekek „hidrokortizon” elég kenőcs ugyanabból az anyagból tövében.

Alapuló eszközök kortikoszteroidok immunszupresszív szerek, valamint ezek alkalmazása gyermekek bizonytalan. De azok feltétlenül szükségesek a következő esetekben.

 • A kórokozót nem egy baktérium. Ez azt jelenti, hogy nem érinti az antibiotikumok.
 • Ennek oka a gyakori kiújulás még nem állapították meg. Különösen, ha jelentős eltérés az immunrendszer nem ismeri fel.
 • Már egy allergiás reakció. Komplikálhatják során az árpa és a nem provokált az ügynök, és a gyógyszer, amit korábban használt.

A hagyományos módszerek

A fő nemzeti elleni küzdelem eszközeként árpa gyermekek ősidők óta tartották a „gördülő” kemény és még meleg (de elviselhető) tojást. Hagyja a szerszámot van kiválasztva, és egy kicsit furcsa, de ez csak akkor hagyja jóvá. Az ok egyszerű: a oroszlánrészét árpa esetekben a gyermekek nem igényel mást, mint egy vagy két fűtések beteg században. Főtt tojás, mint a forrás a szükséges időt az esetben, száraz meleg, kényelmes használat a szemet.

Amint azt az elképzelést, hogy kezelje a gyermek árpa ima vagy ráolvasás, hogy a hagyományos orvoslás egyértelműen túlbecsülte terápiás tulajdonságait. Sem az egyik, sem a másik nem befolyásolja a kórokozók, mint ezek a szervezetek nem rendelkeznek tárgyaláson, hogy elfogadja, amit mondanak nekik, és nincsenek tisztában a létezéséről vallás vagy varázslat.

Jelenleg az a kérdés, hogyan kell beszélni az árpa, vagy akár néhány régóta ismert betegség, egyre kérték. Ez a megnövekedett érdeklődés módszerek az alternatív orvoslás a fáradékonyság miatt az elkerülhetetlen mellékhatások a gyógyszerek. Azonban amikor nem léteznek, a várható élettartam mintegy ötven éve.

Más szóval, a fizikai betegség megelőzte őseink, akik nem tudták, hogy mi a „rossz” antibiotikumok 20-30 évvel korábban, mint most. Ezen túlmenően, a kezelt árpa a gyermekek segítségével összeesküvés olyan környezetben, ahol meg lehet csinálni több tucat más, biztonságosabb (és mellesleg szintén népi) módon érthető hatásmechanizmus, akkor haszontalan és ostoba.