Attól az oldalamon - mint a játék gyerekjáték és fejlesztése 2 évig - minden, ami a gyermek 1-3

Attól az oldalamon - mint a játék gyerekjáték és fejlesztése 2 évig - minden, ami a gyermek 1-3

két évvel a gyermek. Persze, ő már nem kicsi, de nagy ez is még le nem hívott. Egyrészt, a szülők úgy gondolja, hogy a morzsákat kell valamit tanulni, a másik - azt gondolják, hogy megéri a várakozást, mert ő csak egy baba. Hogyan kell játszani a gyermek 2 éves? Ahhoz, hogy megtalálja a választ erre a kérdésre, meg kell értened, hogyan lehet fejleszteni egy kétéves gyerek, amire szüksége van az első helyen.Szakértők azt mondják, hogy a gondolkodási képességet a gyermekek olyan fiatal, mint 2 éves korlátozott érzékelés, azaz baba lehet gondolni, hogy közvetlenül látja, vagy még jobb -, hogy megérintse.

Éves gyermek érzékeli a világ nem spekulatív, hanem a különböző érzékek: látás és érintés az első helyen, valamint a hallás és a szaglás. De ez nem jelenti azt, hogy a baba nézett és hallgatja a világ körülöttünk, és nem mertek még egy pillanatra elkalandoztam. Éppen ellenkezőleg, a törpe nem tud koncentrálni hosszú ideig, ő állandóan megzavart váltás egyik helyről a másikra. Gyermek 2 éves képtelen még magára minden kitűzött célt, és elérni azt, ez is elérhető a szükséges vizsgálati sikeres végrehajtásához egy tevékenységet. A baba nem fontos eredménye, hogy lenyűgözte a folyamata.

A kutatók úgy vélik, hogy az a tendencia, hogy folyamatosan elvonta éves gyermek ad neki a lehetőséget, hogy csak egy csomó dolog körülötte, érdekli őket, azonnal megkezdődik, hogy tanulmányozza azokat.

Amint éves gyermek ismeri a világ. Először is, segítségével a mozgás. Mozgatása nélkül a baba elveszti érdeklődését a környezetében válik letargikus és apatikus. Ezért az idő gyerekek ebben a korban meg kell adni egy jelentős helyet szabadtéri játékok és a szórakozás.

Mérlegeli játékok a gyermek 2 éves

fut (festett krétával a járdára, egyenes, hullámos, cikk-cakk vonalak);

Különböző játékok társaikkal, ahol szükség van futni vagy sétálni gyorsan (például a szülők szervezett a verseny „Ki gyorsabban fut eddig?”, „Ki hamarosan?”);

labdajátékok (görkorcsolya labda, a gyermek elkapja a kezét, és később, amikor ez a mozgás elsajátította - lábak, az első kísérlet, hogy utolérjék a labdát, és dobja el, csöpög kéz (később láb) egy adott irányban, fut a labda a kezében, majd ugrás a labda a kezében);

játékok csapok (kopog a csapszeg (labda hengerelt, majd további - dobni) begane lábak között úgy, hogy ne ejtse);játékok, amelyek megkövetelik a képes ugrani (a gyermek ebben a korban is nehéz, hogy szüntesse meg a törzs le a földre, ezért tanítani a baba ugrani, fogja a kezét, mert fel lehet ajánlani, hogy ugrik éljeneztek számlálás vagy a fiók alatt. Amikor az ugrások egy kicsit kész, akkor megpróbálják felhívni a járdán közel vannak egymáshoz a különböző egyszerű rajzok: gomba, ház, babák, karácsonyfa - és kérje a gyermeket, hogy ugrik a kép, amit később hívja a képek helyett, akkor geometriai formák. betűket és számokat).

Játék a gyermek a zene:

elkezd játszani valamilyen hangszeren, vagy zenélni. Ha nem tudod, sem egyik, sem a másik, akkor énekelni egy dalt. Vegyünk egy ismeretlen gyermek egy játék, akkor jobb, ha ez egy babát, akkor menet az ujjak és a „újraéleszteni” azt. Egyelőre ő nyugodtan feküdjenek egy külön dobozban, de amikor elkezdődött a zene, a baba jön ki a házából, akar énekelni a magzatot. Csak akkor van szükség, hogy hívja a gyermeket, mondván, hogy Petrezselyem (Cheburashka Doll) fog mutatni valamit vele.

A baba lehet valamit „suttogás” a füléhez. Meghív egy gyermek hallgatni, amint azt a fantasztikus karaktert. Doll kínálunk egy két éves gyerek, hogy nézd meg a képeket egy könyvet, vagy hallgatni a történetet vele.

Meg lehet próbálni, hogy nem egyszerű mozgások (kezét a vállára, kezét a derekát, kezét a térd), mondván az időben a mozgás ismerős számlálás. Ha a gyermek érdekes, kérje meg őket, hogy részt vegyenek egy ilyen díj, veled együtt.

Továbbra is figyelmeztetni anyukák és apukák az egyik veszély: Próbáld fokozatosan hozza a baba az elején osztályok, vagy pedig ő lesz csalódott és negatív attitűdök az ismeretszerzést folytatódni fog sokáig. Hagyja játékot folytat a baba, és a zene, egy kicsit játszani, hagyja abba, pihenj egy kicsit.

Games fejlesztése a gyermek beszéd két év

2 év alatti gyermekek már kezd néhány szót, több emlékeztető gőgicsélés - nem értik mások, mások szavalni minden tiszta és pontos. Osztályok a gyermek fejlődése a beszéd kell egy játékot vagy egy kép a képben.

Az elsődleges módszer javítására hang kiejtése, egy felnőtt, rámutatva, hogy a játékon vagy annak képét, és felhívja őt utánozni hangokat bocsátanak ki, állatok vagy tárgyak. A gyerek ismételnie hallott. Ha ezt a technikát elsajátította, meg lehet változtatni a tempót kiejtés (kérdezze meg gyermeke beszélni a gyors és lassú), a magassága a hang (beszélnek halkan és hangosan). Például egy nagy kalapácsot kopogtat hangosan (mutat nagy kalapáccsal a képen) és a kis - csendes. Nagy slágerek gyakran (mondjuk gyors), de egy kicsit - lassan.

Ebben az esetben minden alkalommal követnie kell a helyes kiejtés, és ha a gyerek hibázik, javítsa ki.

Ez a hangutánzó, amelyek segítségével:

- Egy ember, akinek fáj valami - 0-0-0;

- síró ember - AA-A;

- Steamboat síp - Y-U-V;

- Ló - ÉS ÉS ÉS ÉS-GO-GO (bonyolultabb változat);

Támogatja a „Anyák oldal»

Azok számára, akik anyagilag támogassák az „Mamin oldal»

Kedves Olvasók és barátai site „anya otthon” Anyu és jövőbeli anyukák. valamint mindazoknak, akik érdeklődnek a kivilágított kérdéseket. Az elmúlt 3 évben dolgozunk az Ön számára! Ez volt 3 évvel ezelőtt úgy döntöttünk, hogy egy ilyen forrás, amely önállóan és átfogóan szabályozott eredő kérdések szüleik minden szakaszában a növekedés és fejlődés a gyermek.

Mivel a munka teszünk bele életet elképzeléseinket, és a helyszínen informatívabb, pozitív, érdekes és hasznos. Elsősorban létezik a szponzor alapok. A beruházások lehetővé teszik a honlapunkon létezni és fejlődni. Azonban ennél sokkal többet tud, ha van további források.

Ha szeretné, hogy anyagilag támogassák „Mamin oldal» egy kis mennyiséget a 1000 rubelt, küldje el a pénzt a pénztárca Yandex 410,012,239,122,570 (az alábbi gombokkal), vagy WebMoney R423169972275 pénztárca. Mintegy hatalmas összegeket - kérjük, forduljon hozzánk e-mailben.

Tisztelettel „Anya oldal»