Autó regisztráció a közlekedési rendőrök az új szabályok értelmében

Autó regisztráció a közlekedési rendőrök az új szabályok értelmében

Az új szabályok szerint a design az autó forgalmat sokkal könnyebb lett. Először is, most már nem kell távolítani az autót a nyilvántartásból. Másodszor, a múlté kap „tranzit” rendszám. Harmadszor, nem kell a szerződést ügyvéd biztosította.A sorozat a fellépések az új szabályok a regisztrációs

Ehhez össze kell gyűjteni a következő dokumentumokat:

  • Cím;
  • KGFB politikát;
  • nyilvántartásba vételről szóló igazolás;
  • adásvételi szerződés;
  • A jármű tulajdonosa útlevelét.

Dokumentumok hozta az osztály együtt a kitöltött kérelmet a nyilatkozatot az állami nyilvántartásba, és kifizette a díjat a bizottság változások az autó útlevél kiadásának igazolás az állami nyilvántartásba, valamint regisztrációs jeleket (ha az előző tulajdonos hagyta régi szoba magukat). Összes költség összege mintegy kétezer rubelt.Ajánlások kitöltésével a szerződés papírok

Autó regisztráció a közlekedési rendőrök az új szabályok értelmében
Töltelék előfordul tinta fekete vagy kék. A szerződés meghatározza a város a tranzakció időpontja és annak végrehajtását. Ezután írja ki az adatokat a személyazonosító igazolvány, mindkét fél, tele információkkal az autó a TCP. Számok és szavak jelezve a költségek a járművet. Aláírások a felek fel, miután a pénzátutalás, hogy az eladó és a vevő kulcsok, az egyes tantárgyak az ügylet továbbra is az egyik a szerződés másolatát. A harmadik példányt küldeni a közlekedési rendőrök.

Regisztrálja autóját lehet bármilyen közlekedési rendőrség országszerte. Ott, a modell szerint kell kitölteni a jelentkezési lapot. Néha az ellenőrzést végző személyzet csináld magad. Megtalálható az űrlapot a hivatalos honlapján a közlekedési rendőrök, és töltse ki a papírt házat.

A következő lépés -, hogy a járművet egy megbékélés egységei számának. Az ellenőrzés van ütve teljes megfelelés. Ha nem tudja átadni a megbékélés, akkor a regisztrációs használható vizsgálati bizonyítványt.

Hogyan egyszerűsíthető az eljárás bejegyzésének az autót?

Mit kell mindig magával viheti? útlevél a jármű (egy nagy ív kék) kell hagynia a házat, de a nyilvántartásba vételről szóló igazolás fontos, ha utazik, hogy a kezét.

Észrevettem egy elírás az oldalon? Válassza ki és nyomja meg a Ctrl + Enter

Hoppá! Sajnálom, de nem szántunk semmit. Zárja be ezt az ablakot, jelölje ki a szöveget, majd nyomja meg a Ctrl + Enter