Automatikus felvétele a helyszínen 40 keresők

Ahhoz, hogy automatikusan hozzáadni az oldalt, hogy a 40 keresők (Magyarország nincs köztük), a szolgáltatás ingyenes web-benyújtását. Ott minden nagyon egyszerű, ingyenes, nem is igényel regisztrációt.Az elsődleges postafiókot regisztráció nem szükséges, mert a Lehet spam (nem jó, de elviselhető). Postafiók létrehozása, folytassa a szolgáltatás ingyenes web-benyújtás:

Automatikus felvétele a helyszínen 40 keresők

Keresztül 13,3 másodperc erre az oldalra:

Automatikus felvétele a helyszínen 40 keresők

Minden keresők, ami nem lett megadva, a helyszínen átadott információkat. Akkor vegyen fel a következő webhelyet (nyíl). Most már csak várni, és ellenőrizze a postafiókot. Nem lesz itt ilyen levél:Automatikus felvétele a helyszínen 40 keresők

Mindössze annyit kell tennie -, hogy a linkre kattintva. Megnyitja az oldalt a gratulációkat. Vagy - oldal kérve, hogy adja meg a captcha, majd - gratulálok. Minden munkát.

Most lehet 3-4 héten belül (nem korábban! = Ban), ismételjük meg a műveletet a webhelyen.

Hasonló bejegyzések ebben a témában:

30. gondolatok „automatikus hozzáadása a helyszínen 40 keresőmotorok”

Ha csinálsz valamit, csináld jól.

Köszönöm a sikeres és jól megírt üzenet.

greyoff, ha van egy közvetlen hatása van, minimális. Ítélve ez a blog - átmenetek a keresők egzotikus elég. De ott vannak.

Továbbá ne felejtsük el, hogy az orosz ajkú emberek szerte a világon egyre nagyobb. Plusz a turisták mennek nyaralni a mobil telefonok és a tabletta, és amelyek ott az alapértelmezett keresők, ki tudja? Természetesen, a Google, de vannak mások.

És még egy dolog. Keresők szorosan figyeli nemcsak a webmesterek, hanem a többi PS.

Tehát értelmében lajstrom annál működik - legalábbis.

Nagyon mentettek, ő már regisztrált több mint öt helyen, és menteni egy csomó időt.

valószínűleg egy kicsit a forgalom, de halyavku köszönhetően))

Seasnet, igen, nagyon kevés a forgalom (ítélve honlapjukon). Mindazonáltal képviseletét a webhely az interneten kitágul.

Nagyon köszönjük a szolgáltatás.