autóvezetés

Kirill

Van egy barátom, Fehéroroszországból kergeti autó Moszkvába, ahol azok olcsóbbak, és most válság van, így számos gép eladott dollárt (azaz az USA-dollár), és kiderül, hogy van egy jó jövedelem!


És ha ezek a kisebb városokban is hozza, így azt hiszem, több munkát.
Még nem mélyed el a valódi kérdéseiről vámkezelés belovengerskih gépek, de Magyarországon, azt hiszem, akkor roll legfeljebb 6 hónapig a számok, akkor hajtott vissza, és még mindig ugyanaz a kata.
Ezért sok Moszkvában már belovengerskih szoba.

vaha1311

Régóta gondolkodtam a szakaszon az autók üzlet. De én tartja vissza azt a tényt, hogy a baleset miatt az országban, és a fegyelem hiánya sok vezető, vettem egy autót kerül egy baleset. És nem valószínű, kapok még a pénzt, amit befektetett. Mindannyian tudjuk, hogy mi a probléma a létesítmény az elkövető a baleset. És milyen nehéz pénzt szerezni a bűnös. És a jó üzleti és tehet.

Üdvözlet mindenkinek, aki tervezi, hogy ezt a témát. Szeretném megemlíteni, hogy Magyarországon él és vállalja túl alacsony. A magyar színpadi autó akkor megy tökéletesen, de mi a helyzet a szolgáltatás a közlekedési rendőrök, hétköznapi emberek, akik nem akarnak, hogy lopni vállalkozásukat. Sok komoly emberek, hogy nagy pénz erre. A 40.000 megosztottak DPS, ami figyelmeztetni Distilleries (esetleg a tulajdonos autó), a benzin, az élelmiszer, a víz és az összes többi kis költségek, általában 40 000 nettó kapsz 10-15 000, mint Peter, vagy Moszkvában is, elkezdi költőpénzt.

A lényeg nem ez a lényeg. Itt vagyok egy témát, mint a táv autókat más országokban. Georgia, Litvánia, Lettország, Németország. Ha megszámoljuk ami költség és összehasonlítjuk az árakat, rájöttem nyereség végtelen, de ez nagyon nehéz csinálni, mert a szokások, és csak az azonos tolvajok fiúk (ez a véleményem).
Mit gondol arról, hogy vegyenek részt, és milyen események, egy vezetett. Általában ez lehetséges?

ZEK

A Belarussii legtöbb azt.

Svetochka80

Marina 1980

Azt hiszem, az autó desztillált nagyon jövedelmező, hogy készítsen Fehéroroszországban. Végtére is, hogy illeszkedjen a magas minőségű autók Németországból elég elfogadható áron. Vezetés nem kerül sokba, és újra eladni egy ilyen gép is igen magas áron.akajoke

Amennyire én tudom, az árak is nagyon alacsony Moldovában. Ugrás egy pár helyek Moldovan eladási autók, lesz kellemesen meglepett. De fontos, főleg Ukrajna Magyarországról Moldova túl messzire, és szükség van egy csomó üzemanyag. De ahogy azt a Sveta 80 „ott ül néhány srác, akik megtalálják, és megvásárolni az autót. Más rebya hogy testreszabhatja őket a határon, és mások az egyéni elszámolás és haladjon tovább. Minden keresi összes létre rendszerek és a fedelet. Vegyük ma több” Reano inkább úgy tűnik nekem.

motko

Sokkal jobb, hogy vegyenek részt előzni autókat Európában. És a minősége sokkal magasabb, és a gép maga is elég. Szükségtelen vásárolni olcsó, az egyetlen probléma kiürülését. Azt mondják, Németországban egy fillért sem, mozhnovzyat autót, mert ott azt benyújtja a lerakó sokba semmit egyenlő, hogy haszonélvező is adnak a külföldi használt autók dobálnak.

Setoku

akajoke

Shotoku mi a régióban a szegénység. Nos, igen, egy kicsit kevesebb pénzt. Van a faluban (1800 fő) Jelenleg 4 terepjáró, 10-15 Boucicaut kicsi, 5-10 sprinterek, majdnem egy busz IKARUS 1, 3-5 BMW, Audi és egy csomó 10-20 Zhiguli. De nem Zaporozhets, Moszkvics csak 2, majd -designed mint az új.

Azazel

Sajnos nem minden ugyanaz. A legtöbb esetben, a falvakban a luxust, mondjuk a tisztességes .Malo emberek. Néhány lehetőségek és a legrosszabb dolog ebben a helyzetben eddig, és hogy maradjon.

autóvezetés

Azazel Expert Hozzászólások: 189

akajoke

Nos nem lehet hibáztatni minket. Nos, mi is, persze, hogy nem megengedett. Az európai országokban, csak az, hogy valami nincs rendben, gyűlések, és így tovább. És mi van. Rabok voltunk, vagyunk és lesz. IMHO.

Jó napot mindenkinek, minden bizonnyal egy jó üzlet, de vannak árnyalatok, az első helyen most gép Fehéroroszország érdemes megegyező összegű Unas, hogy az értelemben, hogy menjen utánuk, vagy mit ne, másrészt, hogy csinálni természetesen szükség van a befektetési harmadszor, két valószínű ár sávban egy gép költségeinek legfeljebb 300 ezer. rubelt, és több mint egymillió, az átlag nem nem tudom,. Barátja vagyok részt ebben a szakmában 2 éve járja Moszkvától Krasnodar. hó 1-2 csaló kiderül, hogy eladja 30 ezer átlagosan.

adminisztrátor

stoplex, és ha fedél más városok közelében Krasnodar. A nagyobb városok közelében Rostov-on-Don. Figyelembe véve a kisváros, a teljes lakosság száma az összes nagyobb többször, mint a Krasnodar. Így lehetséges, hogy növelje az értékesítés egy párszor.

autóvezetés

Administrator Administrator Hozzászólások: 7622 Tartózkodási hely: Magyarország

akajoke