Avast! Avast antivírus ingyenes letöltés 1 évre

Avast! Free Antivirus - ingyenes antivírus megoldás intelligens védelmet az operációs rendszer, és megakadályozza a behatolást a számítógépes vírusok, kémprogramok és rootkitek. Avast antivírus védelmet, több mint 200 millió felhasználó naponta, és továbbra is az egyik legnépszerűbb ingyenes víruskereső szoftver a bolygón.Nem minden internetes cég képes kiadni egy ingyenes szoftver komplex többszintű számítógépes védelmi funkció, amely képes lenne versenyezni fizetős társaik. De a cseh fejlesztők - valódi szakemberek kínálnak a letöltés Avast ingyenes az egész évre. FileRep viselkedésének elemzéséhez és DynaGen és hogy ellenőrizze a hírnevét fájlok - kivéve az erős védőpajzsot, hogy megakadályozzák minden olyan kísérletet, hogy betörjön a rendszer valós időben, a legújabb verzióját Avast két végrehajtani felhő technológiákat.

A főbb jellemzői a Avast anti-vírus!

  • automatikus beolvasását futó alkalmazások és fájlok
  • Blokkoló fenyegetések az interneten - ellenőrizze az URL-t, e-mail, chat és a linkeket
  • ellenőrzés „képernyős” és a védelmi szintek, vírus eltávolító és kémprogram
  • távoli segítség a többi felhasználó egy bemutatót a képernyőn
  • játékmód nélkül értesítéseket és üzeneteket a játék során
  • hoz létre helyreállító boot lemez, vagy flash meghajtó
  • gyorsított vírusadatbázis frissítés.Ön képes lesz arra, hogy jelentősen csökkenti a kockázatot a vírus támadást a helyhez kötött PC, ha nem csökkenti a valószínűségét, hogy nulla, hogy megértsék a beállításokat, és beállítja a biztonsági szintet, rendszeresen ellenőrizni a rendszert, és eltávolítja a felesleges és veszélyes összetevői. Kombinálva olyan szoftver, amely véd a spam és a személyazonosság-lopás, blokkoló hackertámadások ezt a programot lehet tekinteni, mint az egyik legjobb módja, hogy biztonsága érdekében a számítógép vagy laptop.

Avast! Free Antivirus ingyenes, de meg kell csinálni néhány lépést kérelem kitöltéséhez: letölthető Avast Free Antivirus és regisztrálni (Main Menu -> Szolgáltatások -> Regisztráció -> Register). Ha nem tetszik a felület, vagy ha érdekli a több funkciós eszköz, amely védi a számítógépet, javasoljuk, hogy próbálja ki az új, hihetetlenül erős kínai Antivirus 360 Total Security. amely ma sikeresen szolgálja több mint fél milliárd felhasználó.

A legjobb antivírus szoftver a számítógép védelmét

Avast! Avast antivírus ingyenes letöltés 1 évre
Avast! Avast antivírus ingyenes letöltés 1 évre
Avast! Avast antivírus ingyenes letöltés 1 évre
Avast! Avast antivírus ingyenes letöltés 1 évre

screenshotok