Avast ingyenes antivírus 2018

Hogy megvédje a számítógépet víruskereső szoftvert, mert napról-napra növeli a megfertőzze a számítógépet a rosszindulatú szoftverek. Ebben a cikkben megnézzük a használata ingyenes víruskereső Avast.A név Avast antivírus származik a kifejezés «antivírus haladó készlet» (Advanced Antivirus kit), de aztán az alkotók észre a jelenlétét az angol szó «avast» (Stop).

Antivirus Avast! létrehozott cseh cég AVAST Software, amely fejleszti antivírus szoftver a felhasználók és a vállalkozások számára. Használható a felhasználó számítógépén állnak rendelkezésre: ingyenes víruskereső Avast Free Antivirus, fizetett víruskereső Avast Pro Antivirus, Avast Internet Security, Avast Premier.

Főbb jellemzői a víruskereső Avast Free:

 • védelem minden típusú vírusok és más rosszindulatú fenyegetések
 • Tájékoztatás a spyware védelem
 • megvédje az otthoni hálózathoz
 • password manager
 • Böngésző Védelmi
 • smart leolvasó
 • frissítése
 • biztonságos böngésző (SafeZone)
 • szkennelés HTTPS

letöltés avast ingyenes

Interface Avast Free

Közvetlenül a telepítés után, nyissa meg a főablak avast! Free Antivirus.

A jobb felső sarokban a menü gombok, hogy ellenőrizzék a kérelmet. Az „Input” menüben, akkor jelentkezzen be, vagy hozzon létre egy fiókot, hogy Avast. A menüben „felülvizsgálat” speciális formában, hogy küldjön egy üzenetet lépett kezelésbe antivírus fejlesztők: jelentse a problémát, írja meg a véleményét, stb Innen lehet követni a kapcsolatot a support oldalon ... A „Súgó” menü hozzáférést biztosít a keresett információt. Az alábbiakban a „Beállítások” gombra.

Az ablak felső részében vannak gombok hozzáférést a fő összetevői a Kaspersky, a „Scan”, „Eszközök”, „password”, „Store”.

A központi terület az ablak, az antivírus program megjeleníti a számítógép védelmi állapotát: „Ön védett”, van „Start Smart Scan” gomb megkezdődik a számítógépet a vírusok.

Avast antivírus munka lehet vezérelni ikonok található, amely az értesítési területen.

Avast ingyenes antivírus 2016

Regisztrálj ingyen Avast antivírus

Az avast antivírus regisztrálnia kell teljes mértékben kihasználni a program. Ingyenes regisztráció 1 évre, a fő ablakban Avast antivírus! kattintson a gombra „Regisztráció”.

Avast ingyenes antivírus 2016

Avast ingyenes antivírus 2016

Az új ablakban fognak kapni egy próbaverziós fizetett víruskereső Avast Internet Security. Add fel ezt az ajánlatot, ha nem akarja, hogy menjen egy fizetett változat a vírusölő.

Avast beállítások

Ahhoz, hogy menjen a Beállítások alkalmazást, kattintson a „Beállítások” menü gombot. A „Beállítások”, akkor lásd az alábbi (lapok) a program: „Általános”, „aktív védelem”, „frissítés”, „Regisztráció”, „Eszközök”, „password” (szakasz után jelenik meg a létrehozását a primary master jelszót), „hibaelhárítás hiba "" Az Avast ».

Az „Általános” fülön meg lehet változtatni az alapbeállításokat az antivírus. Tartsuk szem előtt, hogy a víruskereső szoftver Avast! optimálisan alapértelmezés szerint. Képzett felhasználó módosíthatja a vírusirtó beállításai saját belátása szerint, például, többek között „továbbfejlesztett mód”, „játék mód”, változtatni egyéb paramétereket.

A lap „Általános” beállítások rugalmasan konfigurálja az alapvető beállításokat a program, valamint a külön funkcionális elemei:

Itt és visszaállítása beállításokat az alapértelmezett beállítások az antivírus.

Avast ingyenes antivírus 2016

A lap "aktív védelem" konfigurálható modulok (képernyők) Anti-vírus, amely végzik számítógép valós idejű védelem: "File Protection Shield", "Mail Screen", "Web Shield". Akkor engedélyezze vagy tiltsa le a pajzs, és beállíthatja az egyes képernyő bizonyos paraméterekkel.Avast ingyenes antivírus 2016

Mindegyik képernyő saját aktív védelem speciális beállítások, mely megnyílik egy új ablakban. A felhasználó megváltoztathatja a beállításokat az alkalmazás az Ön igényei szerint.

Avast ingyenes antivírus 2016

A lap „Update” kezdődik vírusleíró (antivírus adatbázisok) és a program frissítéseket.

A „Regisztráció” fülre állapotát jeleníti meg az előfizetési Avast tervezett akvizíció „Avast jelszavak» termékek «Avast Razzia», «SecureLine VPN», amely tökéletesen működik csak a fizetett változat a program.

Váltás után a lap „Eszközök”, akkor engedélyezze vagy tiltsa le az egyes eszközök antivírus programot, hogy néhány további konfigurációs eszközöket.

Avast ingyenes antivírus 2016

A lap „jelszó” meg lehet változtatni a mester jelszót, módosíthatja a biztonsági beállításokat, hogy a szinkronizálás az összes eszköz, telepíteni a bővítményt a böngésző, import jelszavakat.

A „Hibaelhárítás” fülön van hangolva ellenőrzések hibaelhárítás. Visszaállíthatja az alapértelmezett értékeket, és átirányítás beállításokat.

Avast ingyenes antivírus 2016

Tab „Az Avast» tájékoztat a program verzióját.

Beállítások Avast antivírus alkatrészek

Bejelentkezés „szkennelés” nyitott különböző lehetséges számítógép szkennelési beállításokat (scan), „Smart scan”, „Vírusok”, „Scanning for böngésző kiegészítőket”, a „Scan for elavult szoftver”, „Lapolvasás Hálózati fenyegetések "" Scan for teljesítménnyel kapcsolatos problémák. "

Kell vírusokat, válassza ki a beolvasási: „Gyors”, „teljes scan”, „Scan cserélhető adathordozók”, „a választás, hogy átvizsgálja a mappát”, „beolvasni a rendszerindítási folyamat során”.

Alján az aktív ablak linkek menni a „Scan Settings”, hogy állítsa be az egyes típusú leolvasó, innen lehet menni a „karantén”, lásd a „Scan History”, „paramétereinek beállítása a felhasználó által megadott scan”, hogy saját egyéni nézet scan.

Avast ingyenes antivírus 2016

Kezdeni egy bizonyos típusú leolvasó, kattintson a „Start” gombra.

Az „Eszközök” fejezetet, majd a következő szoftverek: próbaidőszak «SecureLine VPN» megkerülése korlátozásokat az interneten, indítson biztonságos böngésző „böngésző SafeZone”, „Remote Assistance” csatlakozni egy másik felhasználó, „Statisztika”, amely tájékoztat a számítógép védelmének állapotáról „Rescue disk” (alapértelmezés szerint, a teremtés Avast! mentési lemez ki van kapcsolva a beállításokban) a legújabb vírus definíciók.

Avast Browser biztonságos böngésző alapul Króm böngészőt. SafeZone böngésző indítható a program, vagy egy parancsikont az asztalon. Avast SafeZone böngésző van szigetelve az operációs rendszer, védi a felhasználói adatokat az interneten (egy rosszindulatú weboldalt védelem, az online fizetések, és így tovább. D.).

Írja be a „Jelszavak” szakaszban hogy alapvető mester jelszót. Miután létrehozott egy mester jelszót, meg a javasolt kiterjesztés a Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Internet Explorer és az Opera. A telepítés után aktiválni kiterjesztése. A böngésző bővül Jelszó ikonra Avast (Avast jelszavak) formájában egy kulcsot.

Avast ingyenes antivírus 2016

Most már tudja menteni a jelszavakat, hogy Avast szerver és a hozzáférést az oldalak bővítmények használatával mentse el a jelszavakat.

A „Store” részben, akkor frissíteni egy fizetett változat avast! kedvezmények.

Vírusok az Avast

Átvizsgálja a számítógépet a rosszindulatú szoftverek, akkor kétféleképpen történhet: a fő ablakban Avast antivírus futni intelligens scan, vagy menjen a „Scan” szakaszban, majd válassza ki a lehetőséget, hogy átvizsgálja a számítógépet a vírusok.

Intelligens számítógépes beolvasás történik bizonyos paraméterekkel:

 • Kompatibilitás ellenőrzése
 • vírusok
 • elavult szoftver
 • Böngésző alapú modulok rossz a híre
 • hálózati fenyegetésekkel
 • Teljesítmény problémák
 • gyenge jelszavak

számítógép Avast vizsgálat megszakítható bármikor.

Avast ingyenes antivírus 2016

Ellenőrző talált a számítógépen más antivírus szoftverrel volt tiltva telepítése előtt Avast, a Windows fájl aktivátor, elavult szoftver teljesítménnyel kapcsolatos problémák.

A hibaelhárítási, kattintson „Az összes eltávolítása”.

Avast ingyenes antivírus 2016

Fedeztek fel a számítógépes vírusok karanténba. Onnan törölheti őket a számítógépről visszaállítani az eredeti helyén (ha ez nem egy vírus), vagy nem követ rosszindulatú adat nem történik intézkedés.

Befejeződése után hibaelhárítás, indítsa újra a számítógépet.

következtetés