Avast ingyenes víruskereső - teljes körű vírusvédelmi ingyenesen letölthető a Windows programok

Avast Free Antivirus - az egyik legnépszerűbb ingyenes víruskereső szoftver otthoni használatra személyes számítógépek. Népszerűsége alapul barátságos hozzáállása a fejlesztők, hogy a végfelhasználó.Melyik víruskereső ingyenes letöltés?

Először is, mi az "anti-vírus". Antivirus - Freeware Windows, amely megakadályozza, hogy a számítógép, a média és az Internet kapcsolat a vírusoktól. Ha azt észleli, veszély antivírus szoftver megtisztítja a vírusok és eltávolítja a veszélyt.

Ez a program gyakran áll első helyen a rangsorban az antivírus szoftver. Avast antivírus szoftvert - könnyen használható egy otthoni számítógépen Windows teljes értékű víruskereső. És ez egy számítógép, amely otthon van, és használják személyes célokra, akkor töltse le az Avast. Természetesen, a felhasználó szabad vírusölő teljesen védve gyakorlatilag minden ismert vírustól és a különféle kémprogramok vagy „férgek”. De ez csak akkor működik. Sokkal fontosabb az érzetek által tapasztalt számítógép tulajdonos, aki úgy döntött, hogy ingyenesen letölthető Avast antivírus szoftvert és telepítse a számítógép vagy laptop. Egy érzés, súlya:

 • biztonság,
 • nincs riasztás,
 • nyugodt,
 • biztonságába vetett bizalom az információ,
 • egyfajta gondoskodó.

A közelmúltban, az érzés nem soha nem hagyja. Állandó rendszeres jelentéseket, hogy az adatbázis frissítése, akkor próbáljon meg ingyen fizetett változat, és még sokan mások. Mindez egy kicsit idegesítő, normális emberek, de a paranoid és szenvedők figyelem hiánya boldog lesz. Másrészt, Avast Free Antivirus, hogy gondoskodik a felhasználók (a legjobb értelemben vett).Érdekes funkciókat a program

Avast Free Antivirus egy meglehetősen gazdag funkcionalitással, de a legérdekesebb és nem nyilvánvaló lehetőségeket ez a program a Windows, az alábbiak:

Avast ingyenes víruskereső - teljes körű vírusvédelmi ingyenesen letölthető a Windows programok

 • szelektív szkennelés fájlok
 • szkennelés e-mail vírusok,
 • Vírusok internetes azonnali üzenetküldő üzenetek
 • fájlok vizsgálatához az internetről letöltött,
 • mód „karantén” elkülöníteni „betegek fájlokat.
 • Scan ebben az időben.

Felhívjuk figyelmét, hogy az ingyenes regisztráció szükséges ingyenes víruskereső. Amikor a program kéri, regisztráció, adja meg a szükséges adatokat olyan formában. Nincs ezzel semmi baj, ezek a feltételek a szabad felhasználás a szabad program.

Antivirus online és offline adatbázis

A vírusadatbázis frissítése automatikusan. Meg is van a képessége, hogy frissíti a vírus adatbázist számítógép nem csatlakozik az internethez, vagy ha az internet-kapcsolat nem állandó (vagy túl drága). Ehhez lehetőséget biztosított a külön le naponta frissítik a legújabb vírusadatbázis Avast hivatalos honlapja változat 5., 6. és 7. a link.

Problémák megoldása, ha Avast blokkolja az online

Ha a legújabb verzió, menj a problémát.

Az első ok az, hogy ez a víruskereső törölt fájl Tcpip.sys. Ahhoz, hogy megoldja ezt a problémát meg kell töltse le vagy másolja a Tcpip.sys - nem mozog! - Tcpip.sys fájlt a C: / Windows / system32 / dllcache, a C: / Windows / System32 / drivers. Újra a Windowst. Ha ez nem működik, távolítsa el a avast, visszaállíthatja és újra az antivírus. Most, az internet működik. Azonnal frissítse víruskereső adatbázisok.

Ha nem működik, lehet, hogy több, a következő okok miatt. Először is, győződjön meg róla, hogy ez nem ütközik más Avast Antivirus tűzfal, vagy más gyártó. Ebben az esetben, leválasztás vagy eltávolítását.

Ezután hozzá kell csökkenteni az érzékenységet a heurisztikus elemző Avast! Free Antivirus. A menü: Több védelem / AutoSandbox / Settings / érzékenység csökkenti az érzékenységet, egy vagy két pontot. Ott kikapcsolja a „Keresés potenciálisan nemkívánatos programok”.

Avast Free Antivirus ingyenes letöltés