Az allergiás tünetek és vízkezelő

Allergiás a vízre első látásra annál különös, hogy a víz egy olyan anyag, amely nélkül az élet lehetetlen -, mégis, ez okozhat allergiás reakciót, amelyet az jellemez, súlyos viszketés. Allergiás a vízre, természetesen, igen ritka helyzet, de ez bosszantó és kiábrándító beteg.Tünetek az allergia, hogy a víz

Allergia víz vagy „hideg csalánkiütés” (Aquagenic urtikária) vonatkozik, egy ritka formája a viszketés, amely által indukált vízzel érintkezve. Allergia során fordulhat elő vízzel érintkezve bármely hőmérsékleten, és általában nem okoz semmilyen látható változásokat a bőr, ellentétben más típusú allergiák vagy a bőr jellemezhető betegségek látható bőrsérülések vagy kiütések. A legtöbb szenvednek allergiás reakció a víz még egy világos idegenkedés fürdés miatt súlyos viszketés, amely látszólag ártalmatlan időtöltés.

Tünetek az allergia, hogy a víz formájában intenzív, tüskés viszketés azonnal megkezdődik után a bőr érintkezik vízzel vagy a bejáratnál, hogy a hideg és nyirkos helyiségben. Tünetei allergia víz lesz rosszabb, ha az ember ki van téve a fagyást. Azt is megfigyelték, hogy az allergiás esővíz lehet súlyosabb, mint a közönséges csapvíz. Viszkető bőr tartjuk néhány óráig vízzel való érintkezés után.

Allergia víz egy idiopátiás állapot, amely nem konkrét okai vannak. Bár, a kémiai, például hisztamin, mint ismeretes, a szervezet által termelt válaszul vízzel érintkezve, nem ez az elsődleges oka. Azonban a betegség társult hipereozinofil szindróma, ksantogranulemoy, policitémia, és myelodysplasiás szindróma.A legtöbb allergiában víz misdiagnosed hiánya miatt a látható tünetek, mint a bőrelváltozások, bőrsérülések, stb Bizonyos esetekben az orvosok téves diagnózis elmebetegség és felírni antidepresszánsokat és nyugtatókat.

Az allergiás tünetek és vízkezelő

Allergia kezelése Víz

Ha vesz egy káddal vagy zuhanyzóval okozhat súlyos allergia, fürdés előtt tanácsos alkalmazni bőrpuhító olaj. Ez megakadályozza, hogy a bőrrel való közvetlen érintkezéstől vízzel, ezáltal csökkentve az intenzitás a viszketés. Egy másik módja, hogy megakadályozzák az allergiás tüneteket a víz, hogy csak pamut ágynemű, takaró és ruházat. Ezek az anyagok a ruhák, mint a műszálas, gyapjú takarók, stb Valószínű, hogy súlyosbíthatja az állapotát. Emellett, még mindig száraz törölje magát, segítségével egy törülközőt készült 100% pamut.

Egyél friss gyümölcsleveket, és sok-sok sötétzöld zöldségek. Tartózkodjunk a alkoholfogyasztást, a kávé, a mangó és fűszerek, valamint a sült élelmiszerek gyorséttermek. A kombináció antihisztaminok rövid hatású és azoknak, akik hosszan tartó hatást, segíthet csökkenteni az intenzitást viszketés. Azt is alkalmazni a krémet a kapszaicin mellett a fogyasztás antihisztaminok.

Súlyos viszketés, bőrgyógyász kezelésére allergia víz ajánlhatja fényterápiával vagy psoralen-UVA UVB otfiltrovannst. Ezek az eljárások gyakran ígéretes eredményeket a legtöbb esetben.

Bár, hogy megszabaduljon az allergia, hogy a víz nem nagyon könnyű irányítani az állam lehetővé a megfelelő kezelést és óvintézkedéseket. Felhívjuk figyelmét, hogy minden esetben a viszketés után fürdés, nem jelzi ki allergia a víz. Az ilyen viszketés jele lehet más betegségek, így kontakt dermatitis. Így célszerű kérjen szakmai tanácsot a pontos diagnózis és kellő időben történő kezelés.

Fontos: Az információ ebben a cikkben a allergia a víz, úgy tervezték, hogy csak tájékoztatja az olvasót. Ez nem helyettesítheti a konzultációt egy egészségügyi szakember.