Az árak az jegygyűrűt és fotók - páros, arany

Jegygyűrű a vőlegény és a menyasszony - olyan anyag jelképe és megerősítése az új családi nászutas állapotát. Ezek a gyűrűk a házasságkötés után részévé válik a fiatalok életében, és mindig tartsa emlékét ez a jelentős napon, amely egyesítené az életüket. Ezért, válassza a menyasszony és a vőlegény gonddal. Általános szabály, hogy minden kezdődik egy tanulmányt a fényképet jegygyűrűt a weboldalakon vagy katalógusokban, és csak ezután küldött egy pár „szerelvény”. Javasoljuk, hogy kezdetben az azonos, ezért készített az Ön számára áttekintést a legnépszerűbb ma teszi és modellek a jegygyűrűt.Nézzük „ismerkedés” a legjobb modellek a Gyűrűk

A mi listán, akkor modellként, hogy mindig lehet vásárolni a boltokban: az ég gyémántokkal (a katalógusban), és a vonalak Love (a katalógusban).

Egy gyűrű piros arany 585 tesztek

Az árak az jegygyűrűt és fotók - páros, arany
A terméket standard nemesfém ötvözet réz és a cink, amelyek javítják a jellemzői a termék, és ez több luxus megjelenését. A hazai gyártó használja a népszerű mintát kínál optimális egyszerű termék nélkül betoldások és kiegészítések. A felület a gyűrű sima és konvex. Tömeg 2,08 g, szélessége 4 mm adja pontosság és kifinomultság. A klasszikus eljegyzési gyűrű díszíti. Az ilyen gyűrűket a legkülönfélébb méretű, kedves egészen elfogadható áron (egy kicsit több 10.000), és használatuk a páros elkötelezettség gyűrűk ikrek.

Gyűrű, gravírozás

gyémánt gyűrű

Az árak az jegygyűrűt és fotók - páros, arany
Ékszer az esküvői ékszerek az utóbbi időben népszerű. Kifinomult gyűrű piros arany, berakásos gyémánt - egy kiváló lehetőség, mint a jegygyűrű a menyasszony. Vékony RIM gyűrűk 3 mm, és a magas minőségű gyémánt egy kör alakú vágott ujj díszíteni minden menyasszony, hangsúlyozzák annak egyediségét. Vannak ilyen arany gyűrű 26 ezer rubel. A vőlegény kiválaszthatja az eljegyzési gyűrűt, ugyanabban a stílusban, de anélkül, hogy a kő.

Gyűrű több féle kövek

Az árak az jegygyűrűt és fotók - páros, arany
Az igényes menyasszonyok, akik nem csak az egyik központi gem-kő az eljegyzési gyűrűt, elkapni a képzelet dekoráció betétekkel több különböző típusú kövek. Ez a gyűrű a piros arany, kezeljük „Diamond Line” technológiát, és díszített betétek váltakozó gyémánt és smaragd karátsúlyra 0,021 ct. Dekoráció könnyű, inkább sima keskeny arc és a magassága 1 mm, ami vizuálisan egyszerű és elegáns. Egy ilyen gyűrű kövek is inkább alkalmas menyasszony.

Ring kombinált arany

Az árak az jegygyűrűt és fotók - páros, arany
Ékszer egy eredeti design multitsvetnogo arany. A termék harmonikusan fehér és sárga színek, amelyek áthaladnak a teljes átmérője a gyűrű, alkotó két „sáv”, mely két szerető vegyületet emberek életét. Továbbá, a gyűrű berakott fehér gyémánt súlya 0,006 ct kerek alakú. De ha a hagyományos esküvői gyűrűk gyémánttal van egy doboz külső oldalán a termék, van egy kő van elhelyezve benne. Egy ilyen jellemző tervezési sajátosságait, egy kis szélessége 4 mm és elégséges magasság / vastagság (1,5 mm) a gyűrű alkalmassá teszi ezt a jegygyűrűt a jegyesek. Az ára egy ilyen gyűrű alig több mint 20 és fél ezer rubel.

Fehér arany gyűrű

Az árak az jegygyűrűt és fotók - páros, arany


A megfelelő választás azok számára, akik nem túl rajongója a hagyományos sárga arany. Fém fehér színe miatt a gyűrű modern és praktikus. Továbbá, ebben a konkrét modell, ott is beillesztését drágaköveket és metszetek a belső felületén a gyűrű. Diamond Inkrusztálás is különbözik a hagyományos, mivel a gyűrű 30 gyémánttal bélelt hím jele - Mares (vagy gém Apolló) és női jel - Venus (Venus vagy tükör). Tehát ez a gyűrű mindig emlékeztetni a tulajdonos a második felét. Mivel a nem szabványos (a klasszikus jegygyűrű) design, ez lehet egy egyszerű dekoráció, vagy eljegyzési gyűrűt. Az ára lehet akár 50 000 rubelt.

Jegygyűrű kövekkel

Gyűrű gyémántokkal

Az árak az jegygyűrűt és fotók - páros, arany
Amellett, hogy a karikát piros arany egyetlen beillesztése drágakövek igen vonzók termék, intarziás kis mennyiségű gyémánt, például hármat ebben a modellben. Itt már használják gyémánt egyszínű, de különböző tisztaságú, és azok helyét, hiszen átlósan egész szélességében a gyűrű. Egy kellően kis szélessége (4 mm) gyűrű tömege körülbelül 4 g árakat jegygyűrű ilyen kialakításra kezdetén 31 000.

Fehér gyűrű egy kő

Az árak az jegygyűrűt és fotók - páros, arany
Esztétikus, modern és ifjúsági jegygyűrűt készült fehér arany, gyémánt és kibővített 0,08 karátos kerek briliáns. A szélessége a gyűrű szinte fél centiméter, ez azonban nem teszi egy hatalmas és terjedelmes. Van egy ilyen remekmű a ékszerész szakmában mintegy 45 ezer rubel. Gyűrűk ilyenfajta jól néz ki egy pár jegygyűrűt.

Ródium gyűrű piros arany

Az árak az jegygyűrűt és fotók - páros, arany
Ugyanakkor az egyszerű és szokatlan jegygyűrű az ujján elegáns menyasszony. Szélessége 3 mm és magassága - 0.9 mm. A vörös arany díszítéssel kezeljük „ródium” technológia. A külső felület gyűrűcske átmérője körül a gravírozás jelen van, és a „központ” díszített különböző színű paszta, berakott fehér gyémánt súlya 0,03 karátos. Egyedi design, és egy igazán jó minőségű anyagokból izgotovitelnye nem kevésbé kedvező az ár - ez költségek körülbelül 11 ezer rubel.

Gyűrű gyémánt ömlesztve

Az árak az jegygyűrűt és fotók - páros, arany
Finomított eljegyzési sárga arany gyűrű 585 gazdag laza fehér gyémánt kör alakú. Legutóbbi karcsú húr körül elrendezett átmérő két szélén a külső felületén a gyűrű. A szín a fém és az ékszerek betétek tökéletesen kombinálható egymással, és hagyja, hogy a fénye hihetetlen szépségét. Luxus gyűrű is tükröződik az ára - mintegy 59 ezer rubel, de a hatás éri meg.

Ring vésett belső felületén

Az árak az jegygyűrűt és fotók - páros, arany
Az ideális megoldás azok számára, akik szeretnének egy eljegyzési gyűrűt, ugyanakkor a klasszikus stílusban, de nem tud lemondani bizonyos eredetiség ékszerek. Sárga arany gyűrű egy tökéletesen sima külső felülete és a vésett feliratot a termék belsejében, „te és én” örömére az ifjú nemcsak megjelenése, hanem egy szép árat 10 ezer rubel.

Az eredeti modell a Gyűrűk

Ring kombinált arany

Az árak az jegygyűrűt és fotók - páros, arany
Elegáns gyűrű szélessége 4 mm-re az egyesített arany vésett szokatlan térfogatú minták vonz oly sok ifjú. Elég súly, jó áron, eredeti design, széles mérettartományban - mindez csökkenti az időt, amíg a fiatal pár szükséges, hogy nézel ki, praktikus és eredeti gyűrűket.

Gyűrű vörös arany 375 teszt

Az árak az jegygyűrűt és fotók - páros, arany
Olcsó lehetőség nászutasok, akik nem törekszenek a luxus és a pompa, amelynek legfőbb szerelem jelképe lesz a meleg kapcsolat, nem csak az eljegyzési gyűrűt. Piros Arany alsó minta, könnyű és szélessége 2,5 mm, hogy egy kis költség jegygyűrű (legfeljebb 2000). A legfontosabb dolog - nem a vastagsága aranyrudat és őszinte hozzáállás.

széles gyűrű

Az árak az jegygyűrűt és fotók - páros, arany
A termék készült, piros arany, sima felületű és a lekerekített formájú. Vastagsága 7 mm, ami miatt nagyon észrevehető az ujját. Ilyen variáns jegygyûrûjén anélkül, hogy további fodrok alkalmas a vőlegény és a menyasszony. Széles gyűrű az elmúlt években nagy népszerűségnek örvend, talán annak a ténynek köszönhető, hogy a szélesség már önmagában megteremti a kívánt hatást, így a díszítés nem igényel további díszítő elemek.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő áron a gyűrű

Jegygyűrű - fontos és állandó attribútuma minden esküvőre. Meg tudod csinálni anélkül, hogy a csodálatos ünnepségek és luxus ruhák, de, hogy tartsa az esküvőt nem fog működni anélkül, hogy a jegygyűrűt. Szerencsére, válassza ki a jegygyűrűt, az árak és a fotók, amelyek nagy mennyiségben az interneten katalógusok és ékszer üzletek, rengeteg. A fiatalok fontos eldönteni, hogy mit akarnak, és mit tudnak megfizetni.