Az aszkorbinsav a haj, minden a hajápolás

Mint egy gyerek szerettük a kis sárga borsó vitaminok azt az üveg trükkök adta anyám és nagyanyám. Először is, egy édes és savanyú befejezni a közepén, szép!


Itt ez a „savanyú”, és úgy tűnik, amikor elérjük a réteg a C-vitamin, aszkorbinsav. És hozzáadásával egy szelet citrom a tea, szopás a levét Apelsinka, még azt sem tudja, mit telíti a szervezetben a leghasznosabb, sőt - létfontosságú C-vitamin

Miért haj vitaminok?

Az aszkorbinsav a haj, minden a hajápolás

Egyelőre nem gondolni ezt a kérdést. De ha egyszer a szokatlan körülmények között (elhúzódó itt a forró éghajlat, a megállapítás a felvidéki, a terhesség, szoptatás baba, hosszan tartó betegség, depresszió, stb), akkor vegye figyelembe, hogy a haj szerkezetét megváltoztatja, elveszti fényét, vékonyabb, felvert kezdődik bőségesen esik. Ezt követően, mi fut az orvoshoz-trichologist - és hallani meglepő, hogy a haj nem elég vitamint.

Van rá szükség? Feltétlenül!

Így a hiányzó B-vitamin lassítja a haj növekedését, teszi őket unalmas. Sőt, ezek hiánya vitaminok a szervezetben okozhat érzékenységet stressz és a depresszió, ami a fejbőr pehely (száraz korpa) és zsíros haj lesz inhomogén (a gyökerek a zsír, a végén - száraz és törékeny).


Aszkorbinsav haj (C-vitamin) van szükség, mint a levegő. Végül is ez a vitamin felelős a normális aktivitását a legkisebb vérerek (kapillárisok), alkalmas az egyes szőrszálakat. Ha sérül Vérmikrocirkuláció és a szőrtüszők (tüszők) nem áll rendelkezésre elegendő oxigént és tápanyagokat, elpusztítja a szerkezet, és a haj kezdődik, hogy kiesik. És ez sokkal súlyosabb, mint a fényt, vagy zsírosság. Ha a hang a kapillárisok megsértése folyamat hosszú, a haj hullik ki szálakat, és esetleg teljes kopaszság.

Az aszkorbinsav a haj, minden a hajápolás

By the way, ez nem csak a nők, hanem a férfiak. Amint észrevette, hogy a haja kezdett vékony, akkor kell, hogy azonnal elkezdeni a kezelést: a hajhagymák nem termelnek a haj növekedését, de még mindig él, és a megfelelő táplálkozás, akkor lehet „futtatni” újra a haj növekedését fokozni.
Arról, hogy hogyan kell ezt csinálni, megbeszéljük alább.

vitamin ampulla

Igen, a C-vitamin gyakran gyógyszertárakban értékesített ebben a formában - egy doboz tíz fiolákat és rezachok. Valójában, ez a létesítmény beadásra szánt injekciós vagy intravénás. De a nők - ó, ezek a nők! - Megtanultam, hogyan kell használni a gyógyszert másképp.

Különösen etovolosy.ru - Elena Kosonovskaya

Share szociális. hálózatba