Az aszkorbinsav ampullák a haj - alkalmazás vélemények

C-vitamin vagy aszkorbinsav - az anyag, ami elengedhetetlen, hogy fenntartsák az egészségügyi szervek és rendszerek magas szinten. Nélkülözhetetlen az aszkorbinsav a hajat. Ez képes megelőzni a hajhullást, javítja a sérült hajszálakat, hogy meggyógyítsa sok betegség a fejbőrt. Hogyan lehet askorbinku otthoni használatra?Az aszkorbinsav ampullák a haj - alkalmazás vélemények

Előnyök és ellenjavallatok

A C-vitamin felelős a normális véráramlást a fejbőr alá. E folyamat révén a szőrtüszők erősebb és bár nőni kezdenek gyorsabban. Így ellátó bőr és a gyökerek aszkorbinsav, ez lehet elérni csökkentése hajhullás, és nő a hosszú copf.

Mivel a C-vitamin javítja a behatolást a sejtek más tápanyagok, ami szintén pozitív hatással van a haj állapota. Ha nincs elegendő mennyiségű aszkorbinsav gyökerek lesz zsíros, a végek - száraz és posechennymi, nézd élettelen szálak, a fejbőr pikkelyek borítják.

Az aszkorbinsav hasznos és válik sikertelen festéssel. Segít enyhíteni a haj károsodása nélkül a szerkezet, szemben a szakmai mosás. Továbbá, a hatóanyag lehet alkalmazni festés előtt, hogy több telített színt.

Bizonyos esetekben, a használata aszkorbinsav ellenjavallt? Ez nem alkalmazható a következő esetekben:

alkalmazási szabályok

A hajápolás a C-vitamin formájában alkalmazzuk a por vagy folyékony oldatot. A port lehet elérni, ha a zúzott tabletta aszkorbinsav és az oldatot ampullákba vásárolt egy gyógyszertár. A gyógyszer nagyon olcsó, ezért az aszkorbinsav az otthon mindenki számára hozzáférhető. Csak az a fontos, hogy kövesse az egyszerű szabályokat.

Alkalmazási eljárásokCare hajat aszkorbinsav igen egyszerű. Nők a saját véleménye dicsérte több receptet használja ezt a szert. Tekintsük a legnépszerűbb és leghatékonyabb módon.

Az aszkorbinsav a sampon

A szokásos módon használt hajmosásra, lehet dúsított úgy, hogy elegyítjük vitamintól-vitamin nem kell, hogy maga a palackot, és egyetlen dózisban sampon. Legjobban illeszkedő aszkorbinsav ampullák a haj, ami elég 2-3 csepp.

Sampon a C-vitamin nem lehet használni naponta. A pozitív eredmények érhetők el nagyon gyorsan, ha a mosás fej ez azt jelenti, hetente háromszor. Hogy könnyítsen szőr a hang vagy két elég 2-3 alkalmazásokat.

Az aszkorbinsav ampullák a haj - alkalmazás vélemények

C-vitamin flush festék

Annak érdekében, hogy gyorsan megszabadulni a következményeit nem festés van szükség, mert az önálló elkészített oldatával aszkorbinsav. Ez 2 tabletta a C-vitamin és 200 ml langyos forralt vizet. Tabletták kell őrölni, hogy por vízben, és keverjük, amíg feloldódik. Az így kapott oldatot kell fedezni színes szál, és 5 perc után, mossa meg a hajat anélkül, sampont.

Ha azt szeretnénk, hogy deszaturálja egy része a haj, akkor a következő módszert. Brightening készített oldat receptje szerint a fent említett kell alkalmazni egy vattacsomót a kiválasztott szálak. Mossa meg a haját, miután ez nem szükséges. Az eljárást meg kell ismételni naponta, amíg a kívánt eredményt el nem érjük.

Maszk haj növekedését

Meg kell csatlakoztatni a sárgája és jól összekeverjük, aszkorbinsav előállítására egy injekciós üveg, 6 ml ricinusolaj. A kapott masszát kell alkalmazni, hogy a gyökerek a haj, míg a fejet masszírozzák könnyen. Akkor kell helyezni egy műanyag kupakot, vagy táskát, és kössön egy vastag sálat. 40 perc elteltével, a maszk van szükség, hogy mossa le a víz nem magasabb, mint 35 fok, egy kis mennyiségű sampont.

Ez az eszköz nagyon hatékony megelőzésére hajhullás erős hajhullás, valamint hogy növeljék a növekedési ütem. Hogy egy ilyen maszk használata ajánlott, hogy nem több, mint 2 hetente egyszer.

Maszk helyreállítani a haj szerkezetét

2. készítmény állítunk elő ampulla aszkorbinsav, 40 ml olvadt méz, 20 ml citromlé. Minden összetevő alaposan össze kell keverni, és azonnal alkalmazni a haj. Hajregeneráló maszk nem dörzsölni a gyökerek, elég, hogy fedezze a zárak teljes hossza mentén.

Összetétel alatt tartottuk felmelegedés kupak 3 órán át. Öblítsük le lennie kell alatt egy meleg zuhany samponnal. Az eszköz használatához, akkor dupla egy hónap alatt.

Az aszkorbinsav nem csak hasznos, ha beadjuk erősíti az immunrendszert, hanem a hajápolás. A rendeltetésszerű használat a gyógyszer segíthet csökkenteni a kockázatot a hajhullás, a haj növekedése gyorsul, és javítják az általános állapotát.