Az egy hónap, hogy rávegyék a gyermek

Az egy hónap, hogy rávegyék a gyermek
Az egy hónap, hogy rávegyék a gyermek
Az egy hónap, hogy rávegyék a gyermek
Az egy hónap, hogy rávegyék a gyermek

Minden anya akarja, baba, hogy a legegészségesebb a világon. Ez megköveteli a megfelelő táplálkozás. Az első nap az élet, a morzsákat kell az anyatej, az elején - a kolosztrum, majd anyatejet. Nagyon gazdag az összes tápanyagot, vitamint és amelyek szükségesek a növekedés és a magzat fejlődésére.Az első hónapban az élet a gyerek megeszi csak anyatejet, és nincs szükség további takarmány ne legyen. Néha, ha a szoba meleg, lehetséges, hogy tiszta víz a palackban. Minél több a baba alkalmaznak a mell, a több tejet anya. Kisgyermek mindig meg kell etetni éjjel. Természetesen ezekben a napokban a világ minden tájáról etetik anya, mint a gyerek akar, mert úgy érzi, ha akar enni, és mennyit kell inni tejet. De vannak még támogatói a régi módszer - etetés az óra. Ha az anya nincs tej, a baba táplálják keverékek - anya felvette a mix, amely nem okoz a gyermek allergiás.A második és harmadik hónapban az élet, morzsa és ivás anyatejbe, és semmi mást. By the way, anyám nem lenne felesleges, hogy tartózkodjanak a lisztet és édes az első három hónapban, és üljön a diéta, hogy a baba már kevesebb gondot kólikás a pocakját. Több hány hónapig lehet etetni a babát?

A negyedik hónapban az élet, ha a baba egy mesterséges étrend, a csalit beadhatjuk formájában néhány csepp gyümölcslé vízzel hígítjuk 1: 1. Ha a gyermek anyatejjel - kell hagyni mindent, ahogy van.

Az ötödik hónapban, a mesterséges táplálás lehet beadni, és gyümölcslevek és gyümölcsvelő azonban szükség van, hogy szorosan figyelemmel kíséri a reakció a baba testét. A szoptatott - evés közben tejet.

A hat hónapos flakon- "adható zöldségleves sárgarépa, burgonya, sütőtök, hagyma és egyebek. Szoptatott csecsemők - adnak és a tej és növényi pürék, de amíg az egyik komponens.

Adhat gabonafélék - hajdina, rizs, kukorica.

Fél év hagyjuk, hogy a csirke tojássárgája, főtt, néhány csepp növényi olajat. Az egy hónap, hogy rávegyék a gyermek - ez akár minden anya egyenként jellemzői alapján a kisbabáját.

A hét hónap már gyerekeket beadhatók az étrendben a csirke, borjú, nyúl, hal, túró, kefirchik, sütemény, keksz, kenyér.

Az első nyolc hónapban anyám mell, valamint a hús és zöldség püré, akkor adjon a különböző gabonafélék tejjel vagy vízzel, gyümölcsvelő.

Az első kilenc hónap a táplálás, és ez már lehetséges, hogy próbálja meg enni minden az ő pohár és kanál és inni egy bögre, megadhatja kompót.

Tíz hónap, akkor lehet, hogy levest húsgombóccal, sajt húsos és egyéb ételeket a gyermekek számára.

Tizenegy hónapos baba táplálkozás kerülnek bevezetésre: hús, hal, túró, joghurt, tört zöldség, gyümölcs, gyümölcslevek, gyümölcsitalok, sütemények, kekszek, kenyér.

Egy év - azonos teljesítmény, mint az első tizenegy hónapban: meg lehet enni mindent, de az erősen sós, édes, tartósítószerek, sült.