Az eljárás keretében és szabályai regisztrációs fuvarokmányok

Miután szállítás szabályokat fogadtak el, sok vállalkozó volt kérdés, hogy hogyan kell helyesen és pontosan kiadni egy új formáját fuvarlevél, amely bizonyítja a fuvarozási szerződés bármely szállítmány.Fuvarlevél Hogyan kell kitölteni az új modell? Ez történt a szállítmány vagy több, de csak akkor, ha a szerződés nem nyújt egyéb intézkedéseket és feltételeket. És a fél vagy felek csak egyike által hordozott adott jármű. Ez történt három példányban:

 • A feladó;
 • A címzett;
 • a fuvarozó.

Az egyik gép elkészült, csak egy számlát az egyedi és formális elv. Azonban, ha egy hajóval szállított különböző címzettek minden szállítmányt egy átvevő eltérőnek kell lennie a feje fölött.

Hajóraklevél adják ki, ha a szállítás végzik a támogatás egy harmadik fél hordozót, és amikor a terhelést közvetlenül a tranzit ügyfél.

Ha vannak olyan javításokat a hajóraklevél, azokat által hitelesített aláírás a felek.

Végrehajtási iratok végzik csak a következő esetekben:

 1. Szállítás szervezi meg a szolgáltató, de végrehajtottak.

Ebben a helyzetben, a forma külön dokumentum szállítás, valamint a termékek értékesítése. Létre kell hoznunk három példányban a számlát az új hivatalos egységes. Az egyik lehetőség adott az eladó, aki használja, hogy erősítse meg a szállítási költségeket. Tovább megy közvetlenül a vevőnek, amely megerősíti vele a valóság működését. A harmadik példányt át kell adni a hordozót. Abban az esetben, ha az áruszállítás szállított speciális tartályokban, további tartólapé készül.

 • Szállított pedig a vásárlónak a hordozó.

  Ebben a helyzetben, a szállító felhívja TORG-12, mivel csak fel kell készülnie az áru szállításra és a vevő értesítése. A vevő ebben az esetben működik, mint egy feladó és a cím az áru halad át neki az idő, amikor az eladó átadja az árut a fuvarozónak. Azonban ez történik csak akkor, ha egyéb feltételek nem írnak elő a szerződésben. Tervezés fuvarlevelekhez kell majd foglalkozni vele a vevő.

 • A rakományt szállított tranzit az eladótól a vevő közvetlenül, anélkül, hogy átmenne közvetítők.

  Általában különböző nagykereskedelmi cégek vásárolnak szállítók mindenféle termékek és eladni őket közvetlenül a fogyasztóknak. Azonban mindezen műveleteket előírt dokumentumok szerint, de valójában csak a fuvarozó szállítja az árut az eladó, hogy a fogyasztó nem lehetett behívni őt a raktárba viszonteladó.

  Erre a helyzetre, akkor kell, hogy két TORG-12. Az első dokumentum a fuvarozó - a vevő, és a második - az eladó. Aláírása után az első számla ő lesz a tulajdonosa a rakomány, amelyet teljes egészében a tulajdonában, így közben számla feldolgozása a grafikon azt jelzi, a feladó a szállító, valamint a címzett a végső vevőnek.

  Töltött dokumentum feladó és a fuvarozó. A felek azonban módosíthatja az eljárást kitöltésére a hajóraklevél, így nem ritka, ha kitölti a csak hordozót.

  Az ügyfél kérelmet nyújt be a hordozót, amelynek meg kell vizsgálni, hogy 3 napon belül, és ad választ az ügyfél, hogy a kérelmet elfogadják vagy elutasítják. Az elutasítás írásban kell.

  Nincs hivatalos kérelmet, de a felek önállóan létre és jóváhagyja azt. Kérelem alapján a fuvarozó állítja ki az eredeti számlát, így az alkalmazás kell előírni az összes szükséges információt a rakomány és az árak.

  Jelentkezési lap:

  • A fuvarozó elfogadására alkalmazások tesz egy speciális jellel elfogadó, pecsét és aláírás.
  • Az ügyfél a hordozóval, ha figyelembe vesszük egyedi alkalmazások határozzák meg minden fontos szempontból és szállítási szabályokat. Carrier kitölti 8-11 és 13., 15. és 16. szállítmány terméket.
  • Az ügyfél kitölti a pontok első-hetedik. Akkor emellett előírják a szerződésben, hogy a fuvarozó egyedül tölti az összes ajánlatot terméket. 6. és 7. bekezdésben nem töltött ebben a szakaszban, mivel ezek nélkülözhetetlenek a az áru átvételét és a szállítás a címzettnek.
  • A 16. pontban a két fél fel az időpontot, amikor a számlát állítottak ki, és festett, és tegye a sajtó. Ha mindez jelen van a dokumentumban, az azt jelenti, hogy minden feltétel és a közlekedési szabályok egyeztetett a két fél.
  • A 6. pontban az ügyfélnek meg kell bocsátani a nyomtatási és aláírja azt, és a hordozó után a közlekedési kell tenni aláírás az ugyanabban a bekezdésben.
  • A 12. bekezdésben a hordozó szállítás után írhat bármilyen észrevétele vagy megjegyzéseket a az áru átvételét.
  • A 7. bekezdésben, a címzettet kell terjesztenie a bélyeg és jel. Lemondás terhelést a vezető is kell tenni az ő aláírása.
  • Minden grafikonok, amelyben semmi sem töltjük, tartalmaznia kell kötőjelet, tudod, hogy tollat.
  • Ha az összes aláírást végre a különleges meghatalmazást, a nyomtatás nem hozott

  A fenti szabályok nem teszik lehetővé a sok különböző fontos tényezők és funkciók a gyakorlatban előforduló, mint:  • az ügyfél nevében eljáró, a feladó, de nem;
  • érdekében jelentkezhetnek elektronikus formában, így az ügyfél nem tud bejelentkezni a szállítólevél és tegye meg kézzel.

  Ha az ügyfél a szállítás és a hordozó maga nem tud gyorsan és időben, hogy egy aláírás a számlán, szükséges előírni azt a kötelezettséget, hogy töltse ki a dokumentumot hordozót.

  Megfelelő végezhetjük faxon vagy e-maileket. Ebben az esetben a fuvarozónak kell kitöltenie, fuvarlevél, aláírja azt, és tedd egy nyomtatási, szkennelési dokumentum elektronikus formában faxon vagy levélben, hogy az ügyfél, hogy kiadta a szükséges elemeket.

  Azonban ez a számla okozhat elégedetlenséget az adóhatóság, és hozna létre egy csomó kérdést. Ezért a végső változata a törvényjavaslat minden fontos és szükséges aláírások és bélyegzők kell küldeni az ügyfél semmilyen módon. Ez a dokumentum tekinthető bizonyíték arra, hogy a fuvarozó teljes mértékben eleget tett minden kötelezettségének.

  Teljesen berendezett számlát, amelynek egyik eleme kell kitölteni:

  • ügyfél;
  • feladó;
  • hordozó;
  • címzettnek.

  Hogyan kell kitölteni fuvarlevél

  Számos algoritmust használni különböző helyzetekben.

  Feladó - szállítási ügyfél.

  Hogyan töltse ki az összes elemet:

  Ügyfél kocsi - ez nem a feladó vagy a címzett.

  Ebben a helyzetben, a megállapodásokat és a szállítási feltételek, valamint a szállítási költségek tárgyalnak az ügyféllel, amely nem tekinthető a feladó az áru vagy a címzett. 1-től 7 pont a számlát töltik vagy a vevő, vagy a szállító által, de nem a feladó. A 16. pontban a pecsét és aláírás helyezi az ügyfél, hiszen ebben az esetben a megállapodás megerősíti és koordinációja valamennyi usloviys hordozót. Is megerősítette a valóságtartalmát minden információt és műveltség, található a számlán. A többi elem, minden úgy történik, ugyanúgy, mint az előző helyzetet.

  A 16. pontban megadhatja a feladó, valamint az ügyfél. Ebben a helyzetben a legjobb, hogy adja meg a szerződésben, hogy az összes felelősséget teljessé a számlát fekszenek a hordozót, és a dokumentum kiadott négy példányban.

  Az ügyfél - a címzettnek.

  1-től 7 pont számlát az ügyfél által. Azonban, ha a felek által elfogadott alapján a kérelem adatpontok kitöltheti és a hordozó. A 16. pontban a címzett pecsét és aláírja. Ez megerősíti az összhang a feltételeket, a fuvarozó a kérelem alapján, valamint annak megerősítése, hogy minden információ helyes, megfelelő és megbízható. Minden egyéb elem kitöltve ugyanúgy, mint az első esetben.

  A 16. pontban a számla lehet majd határozni és a feladó, valamint zakazchika.V ez a helyzet a legjobb, hogy meghatározza a szerződésben, hogy az összes felelősséget teljessé a számlát fekszenek a hordozót.

  Hajóraklevél az ügyfél a hivatalos és fontos megerősítése a szállítási költséget. Minden adóhatóságok elismerik a szállítás költségét csak abban az esetben hivatalos megerősítés, amely a hajóraklevél.

  Szállítási végezzük jelenlétében a szállítmányozó

  A megállapodás az áruszállítás nem azonosítható szállítmányozás, azonban a szállítmányozó hajthat árut saját. A szerződés a közlekedési expedíció sajátosságait és jellemzőit, így a dokumentáció ezen szolgáltatások eltér a szokásos szállítási szerződés.

  A szerződés a közlekedési expedíció - ez egy fontos és alapvető dokumentum, amelyen keresztül a szabályozás a kapcsolatok fejlesztése egymás között szállítmányozó és az ügyfél. Minden fél a megállapodásban kell megegyezni, és létrehoz egy eljárást vypolneniyaperevozki, település, az eljárást a megerősítő vége szolgáltatások, különböző típusú dokumentumok továbbításának, amelyek nem járnak a törvény, de szükséges a szállítás, stb

  5. bekezdésében szabályzat szállítmányozási tevékenységet, akkor talál egy listát az alapvető és dokumentumok továbbításával. Ezek a következők: annak érdekében, átvételi szállítmányozó, közraktárjegy prochee.Akt nyújtott szolgáltatások a felek által aláírt fel a feladatokat szállítmányozó. Ez nem tudja kivenni hivatalosan, mivel a dokumentum nem a törvény által előírt és nem kötelező. Ezen kívül nincs semmilyen különleges követelmények és feltételek a jelentés a szolgáltatások nyújtását.

  Azonban azt javasoljuk, hogy adjon egy tett, hogy teljesen megakadályozzák bármilyen panaszokat vagy kérdéseket az adóhivatal. Claims részükről képezhető annak a ténynek köszönhető, hogy szükség van-e bizonyíték a szállítmányozó szolgáltatások és azok költségét, ami benne van a cég adózás.

  Kimutatást készít nyújtott szállítmányozási szolgáltatásokat lehet bármilyen alkalmas formában, és a forma, de meg kell határozni az összes fontos minden elsődleges részleteket a dokumentum. Kötelező erejű aktus az elemek a következők:

  Fuvarlevelet kell jelen lennie minden olyan vállalkozás, mert folyamatosan szükség az adóhatóság, illetve azokat nem észlel, akkor komoly problémákat okozhat. Azonban a törvény előírja, hogy ha okazaniiekspeditsionnyh uslugne hamisnak kell lennie. Ők csak akkor van szükség, ha a szállítmányozó hordozza a terhelést egyedül.

  Ha áruszállításra van szó szállítmányozó, a vevő és az eladó lesz a különböző számú dokumentumokat. Minden attól függ, hogy ki az árut a szerződés alapján.

  Szállítási kell végrehajtani szolgáltatót.

  Ebben az esetben a szállítónak rendelkeznie kell az alábbi dokumentumokat: a szállítási megállapodás, a szerződés a szállítmányozási és megbízást adott szállítmányozó átvételi TORG-12, cselekmény szolgáltatás.

  Ugyancsak a legjobb, hogy a keze a hozzáértő és helyesen végrehajtott hajóraklevél, de ez a feltétel nem tekinthető kötelező. Jellemzően a szállítmányozók nem ad meghatalmazást, hogy megkapja a TMC.

  Ebben az esetben, ha a szállítmányozó önállóan végzi a közlekedés, a hajóraklevél kötelezővé kell tenni. Mivel ebben az esetben a szállítmányozó - nem a szokásos közvetítő, hanem közvetlenül a hordozót.

  A vevő köteles az alábbi dokumentumokat: a szállítási szerződés, hajóraklevél, TORG-12, egy példányt a fuvarlevél, a meghatalmazást a képviselő, hogy megkapja a TMC.

  Ilyen helyzetben szükségszerűen a hajóraklevél a szállítmányozó köteles kihasználni a fuvarozó szolgáltatásokat.

  Ha a vevő - ez nem a címzett, akkor nem lesz meg a számlát és fuvarlevelet. Ezért van szükség, hogy kérje az eladó egy példányt a számla, ha ez hivatalos és dokumentálni szállítás.

  Az árut a vevő gyakorlatok

  Ebben az esetben a vevő: a szállítási megállapodás, a szerződés a szállítmányozási, a rend és az átvétel, TORG-12, cselekmény nyújtó szolgáltatásokat. Továbbá, ha a vevő - ez a címzett, akkor meg kell, és a számlát.

  Egy számlapéldányokra kell lennie a címzett a szállítmányozó minden esetben kihasználni a fuvarozó szolgáltatásokat.

  A beszállító a következő dokumentumokat: a szállítási szerződés, számla, egy példányt a annak érdekében, hogy a szállítmányozó, TORG-12, egy példányt a fuvarlevél, valamint a meghatalmazást, hogy a vezető kap TMC.

  Abban az időben az áru kiszolgáltatása a szállító köteles biztosítani, hogy átadja hivatalos képviselője. A hajóraklevél írják pontosan ki az ügyfél közlekedés.

  Az összes fenti ajánlásokat, és tanácsot összhangban tervezett jogszabályok az Orosz Föderáció. Hála az illetékes regisztrációs valamennyi dokumentum, akkor jelentősen csökkenti a kockázatot a probléma és az elégedetlenség az adóhatóság.

  Azonban, bár a pontosság, a dokumentumok teljes mértékben megakadályozza a követelést a vizsgálat nem lehet abban az esetben, ha az ügyfél lesz igazságtalan. Ezért a bíróság az adózó képes lesz nyerni, ha van egy sor helyesen és szakszerűen végrehajtott dokumentumokat.