Az előbbi nem engedi az, hogy mit kell tennie - női kérdésekkel

Ő választja el a férje több mint egy évvel ezelőtt, ment, vagy inkább elmenekült. re részegség. Az összes idei és zhuvu élt egy bérelt lakásban az év helyett 3 (mint kiderült). Az utóbbi időben ő talált, ahol élek, és ez (autóval, amely a park az udvarban). Tegnap nem engedte át a ház tele a bejáratnál (akkoriban Pozdov kellett, hogy menjen haza), akkor robbant be a lakásba. On-puszta neadevat, agresszív, sértődött, sikoltozik. Predvizhu- hogy fogok lógni, nem nyitott essno, de csenget az ajtón, kakrulit az udvarban (((. Így hogyan kell kezelni ezt a helyzetet. Lakás nem fog változni, de vezettem mind elégedettek. Razgovry nem értem, hülye breaking ( mk. hiszi, hogy van egy csorda férfiak).


Ő választja el a férje több mint egy évvel ezelőtt, ment, vagy inkább elmenekült. re részegség. Az összes idei és zhuvu élt egy bérelt lakásban az év helyett 3 (mint kiderült). Az utóbbi időben ő talált, ahol élek, és ez (autóval, amely a park az udvarban). Tegnap nem engedte át a ház tele a bejáratnál (akkoriban Pozdov kellett, hogy menjen haza), akkor robbant be a lakásba. On-puszta neadevat, agresszív, sértődött, sikoltozik. Predvizhu- hogy fogok lógni, nem nyitott essno, de csenget az ajtón, kakrulit az udvarban (((. Tehát hogyan kell kezelni ezt a helyzetet. Lakás nem fog változni, de vezettem mind elégedettek. Razgovry nem értem, hülye breaking ( mk. hiszi, hogy van egy csorda férfiak).

Feljelentette a rendőrségen. Mondd, hogy nem megy át, fenyegető, davleet lelkileg. Ezek lesznek elfoglalva, megfélemlítsék. És vele együtt a teljes figyelmen kívül hagyni, megy tovább provakatsii nem lehetett becsapni. Abban az esetben, hogy jön rád több mint 2 méter, kiáltás, segítséget hívni. Mi az oka, hogy még nem veszi lényeges intézkedéseket, és viseli ennek az elégtelen vesztes.

Mi sarkallja ember fut maga után? - Szerencsejáték vágy, hogy „utolérni és szakadás”. Sok férfi, aki őszintén hiszik, hogy minél többet mögöttünk „hajsza”, annál inkább olyan, mint nekünk. Ők úgy vélik, hogy a kudarcok - ez csak egy teszt. Ezért ezek reagálnak minden kudarc, mint egy másik felhívás futni vele.

És most, hogy annyira hozzászokik a folyamat a törekvés, hogy észre sem vette, milyen ostoba képet kívülről. És mi kellene észre. Szükséges, hogy hasznos dolog mindenki számára - férfi kinyitja a szemét, hogy a valós helyzet. A feladat, hogy megmentse az illúzióktól és ugyanabban az időben, hogy ne ellenséget.Ezért a legtöbb esetben, buzgó, fanatikus vágy, hogy visszatérjen korábbi partnere, sajnos, nem egy megnyilvánulása a hatalom a feltámadt egy új szerelem, és a vágy, hogy megfeleljen a sebesültek büszkeség és a tulajdonosi szemlélet.

Az a tény, hogy az ilyen emberek miatt, mint általában, az életben semmi nem valami a lélek - nincs igazi barátok (ki lesz őrült barátaival?), Sem a munka egy kedvenc vagy érdekeit néhány. Minden középpontjában, hogy hűvös és furcsa, és a feleségem itt, mint egy puffer, amely visszaállítja az összes negatív, elégedetlenség élet. És itt van a puffer elment! És hogyan kell élni vele, ami öntsük érzelmi moslék, bocs? Felesége egy ilyen ember, mint egy érzelmi mankó, amely nélkül nem lehet - persze, akkor minden eszközzel arra törekszik, hogy visszanyerje a biztonsági mentés, mert úgy érzi, hogy enélkül a saját negatív felrobban az agya, így akár a végén lesz az élet reménytelen, hogy ragaszkodnak. Ez nem szerelem, ez megragadása - ez tovarischa a manikalnymi presledovatelskimi tendenciák létfontosságú, hogy számos objektum lehet elterjedt rothadás, vagy elkezdenek enni magukat, és még nem érzik ugyanazt.

Hogyan lehet túlélni egy kis szünetet

Igen, köszönöm)) mit mondanál valami mást? Nem én vagyok a probléma bérlő probléma BM látogatók

például egy opciót. akkor is kérheti a szeretője, kivéve persze ő nem gyáva)))

Ez nem fog működni. család (az ő részéről is) tudjuk, hogy a lakás nélkül szer talált nehezen, nem fogok változtatni. Me a terület alkalmas a gyermek első és legfontosabb

Írtam, nem, nem pedig az egész Moszkva, egy adott területen, tudtam (anyja), még az utcán. Nem nehéz megtalálni, ha kér. És csinálni semmi különös, dolgozik magát újra inni. hogy keresi. harag forrásban benne.

A rendőrség figyelmeztetett? Figyelmeztetett! csak provokál

Várj, te hogy BM kerestelek, vadászott. Kiderült, hogy ő nem tudja, hogy hol él, nem tudja, hol a gyerek él és tanul.

amennyiben vizsgálatok gyermek- tudta! Vagyunk az első évfolyamon a gyermek élt vele. Ahol én egész idő alatt (egy év alatt) zhila- nem tudom. De ez minden alkalommal akarta tudni. Az utóbbi két bérelt lakás csinálta. Nagyon büszke magamra

Tehát joga van tudni, hogy hol a gyerek él, akkor nem kell elrejteni. Vagy megfosztják a Lengyel Köztársaság.

épp)) azt is mondja. Csak nem szükséges tudni, hogy a gyermek idő alatt nem találkozik / elvégzett iskolai, bárhol nem ment, még a parkban. Ő a sima szöveg azt mondja, hogy meg kell adnia a lakásban, mert nyomul egy csorda a férfiak, akik az úgynevezett akarja, hogy „kill”

You: „Nem javaslom, hogy maradjon barátai - Azt javaslom, hogy mentse egymással legalább tekintetben.”

Általában egy ilyen beszélgetés, elég minden. Az ex most szenvedni egyedül, anélkül, hogy bármilyen kellemetlenséget. Mert egyértelműen adott megérteni, hogy a szerelem nem, és nem lehet, csak egy esélyt, hogy tartsa a bókokat.

Ő hatástalan marad, ha a továbbiakban nem lesz hatalma felettetek. Amikor a félelem elment, és a helyén fog jönni a tiszteletet és bizalmat is.

Legyen rövidebb. Megvan a kereszt, természetesen.