Az ember nem hívják, amit azt jelenti, hogy, hogy a hívást

Az ember nem hívják, amit azt jelenti, hogy, hogy a hívást

Hogy hívják azt a férfit, miután egy romantikus estét a folytatása? Mi van, ha a srác megállt, hogy tárcsázza a számot, minden látható ok nélkül, vagy azt követően egy érv? Ma Koshechka.ru veletek megpróbálja megérteni az okokat, és jó tanácsot adni.Egy izgalmas nap után az első találkozó a fiatalember néha nehéz túlélni. Várta SMS, hívás. De most, amikor annyi technológia, van egy oldal szinte minden társadalmi hálózatok, kapcsolati módszerek hiánya. De sok lány optimista, így kitalálni mindenféle okok miatt. És gondolom ki: ha egy ember nem hívja, így ...

És ilyesmi ... De ez, őszintén szólva, nevetséges okok miatt. Vannak itt nem túl kellemes ...

  • Nem tetszett neki -, és semmi sem lehet tenni ellene. Az első benyomás - a leginkább igaz. És ez nem is olyan vannak hibái akkor (bár az is előfordul, sajnos), de nem lehet csak menjen fel egymást temperamentum, érdekek, megjelenést.
  • Találkozott az ex-barátnője is - ő toborozni te, és beszél őszintén, őszintén szólva, mi történt. És ha tetszett, akkor fogja meg a számát, és hívja a néhány hónap, például. De egy másik kérdést. Muszáj ezt?

Ne feledje: ha, miután az első időpont után 2 napon belül az ember nem hír, nem valószínű, hogy ez fog fejlődni. Természetesen vannak kivételek, például egy sürgős út, tragédia, betegség. De kivétel csak erősíti a szabályt.

Az ember nem hívják, amit azt jelenti, hogy, hogy a hívást

Mit kell tenni, hogy egy ember neve? Néha szükség van arra gondolni, nem arról van szó, hanem arról, hogyan lehet gyorsan felejtsd el, és lépj tovább!

Az ember nem hívja ... mi a teendő?

  1. Nevezi magát, de csak 1 alkalommal, mintha futólag, hogy ha bármi történt volna. De csak próbálja megérteni a beszélgetés, hogy nem kér egy csomó kérdést.
  2. Írja sms vagy postai úton social network ha robeesh. Ne válaszolj - sajnos, nem az a regény hőse.
  3. Elvonja, tisztítsa magát, koncentrálni, hogy mit érdekli az életben. Ha csak az érdekli, hogy - Sajnálom, de ez nenormalnoJ.


És fokozatosan ko6e4ka.ru menni egészen más kérdés -, hogy egy ember megállt hív, de nem felel meg az első napon.

By the way, itt van egy ügy az élet ...

  • „Mindig volt egy igazi mánia. Amint veszekedni a férfival, én nem várta, hogy hívjon, elkezdtem hívni magát, őt okolja esküszöm, akkor nem veszi fel a telefont, és nem tudtam megtalálni a hely maga. Nem tudtam enni, vagy valami. De aztán valahogy egyszer tudtam váltani, a másik után veszekedés, én szakítottam vele. És egy idő után - egy új regény. First Date - egy csodálatos, még uchebnikJ És azonnal utána - szép sms éjjel, és másnap - egy üzenetet azzal a javaslattal, hogy megfeleljen az esti órákban. És húzza meg. És most készül az esküvőre. " Szófiában.

Miért ez a történet? És különben is, ha tetszett, és ő minden bizonnyal hívni, írni, és jön. Jelek nem foszthatja meg a figyelmet! Ha volt egy veszekedés között van, mindig minden külön-külön, de jobb várni, sőt kell tennie, hogy hívja a kedvenc. Természetesen, ha nem sérült meg komolyan. Aztán számíthat tőled első lépésben egy bocsánatkéréssel.

Hogyan készítsünk egy férfi hívott: elemzés különböző helyzetekben

Egy ilyen helyzetben, persze, amit tehetünk, hogy egy srác hívott, de ha szükség van rá, ha egy idő után ismét elveszítette?

  • Ön nagyon erősen összevesztek. és objektíven tévedsz. Természetesen mindannyian hajlamosak ódiumát a férfiakra, de ezek nem mindig a hibás. Aztán, persze, azt várja tőled az első lépést.

És akkor minden attól függ, hogy mennyit árthat neki. Talán érdemes egy kis időt várni, hogy tudta megbocsátani neked, és hiányzik. És ha hívod, nem próbálja meg „rehabilitálni” magát, azzal vádolva őt, hogy mondott valamit, vagy nem így. Nyugodtan és őszintén mondom az egyszerű szavakkal: „Sajnálom.” Lehet bizonyos időre van szüksége, ne tartsa cseng, ha nem kínálnak, hogy megfeleljen után ezt a hívást. Az eső volt vele lépést előre.

Ha gyakran veszekedtek vele, akkor folyamatosan bocsánatot, újra, ez a módszer nem működik. Csak nem hisz abban, amit megértett a hibát, és nem fog tovább „desszert kanál enni az idegeit.”

Ő nem nevezném őt! Meg kell értenie gondolnánk. És hogy ez a srác egy hívást, akkor például a következők:

Egyes „szakértők” azt is tanácsolni területen, azonban mindez ostobaság. Ne összpontosítson minden egy dolog, ha nem értékelik Önnek. Ne ásni magam, keres hibát, hogy nem illik valaki ilyennel, akkor elveszíti magát, és az egyetlen dolog, ami csak a szeretet az Ön számára is, minden a hibákat. Végtére is, a tökéletes unalmas, és már csak az álmok!

És ami a legjobb - iratkozzon fel, hogy a szalon találkozni azokkal, akik nem látták, kezd foglalkozni velük. Ez sokkal érdekesebb, mint azt gondolni, hogy miért egy ember nem hívja.

Eva Raduga - különösen Koshechka.ru - site szerelmeseinek ... magad!