Az én nagy kaukázusi esküvő - ez Kaukázus

Az én nagy kaukázusi esküvő - ez Kaukázus

A legtöbb esküvő régió

- Dagesztán Magyarországon - a „esküvő” terület. Sehol máshol nem megy át, mint esküvők, különösen egy ilyen nagyszabású.

Az én nagy kaukázusi esküvő - ez Kaukázus

Dagestani esküvő a legbonyolultabb. Az átlagos magyar esküvő - ez 50-60. Van egy vendégek száma eléri a 400, 500, 600 vagy még több. Az ilyen házasság nehéz eltávolítani. Valamint a nemzeti szokások. rítusokat. Nedagestanskie fotósok gyakran még megtagadják az ilyen felmérések. Vagy hogy az asszisztensek.Esküvő egy millió

- Van a Kaukázusban, a legdrágább esküvő. Nem tagadom, néhány szuper drága esküvők, hanem az átlagos költsége azokat, ahol dolgozom, elérte a millió.

Az én nagy kaukázusi esküvő - ez Kaukázus

Vágy, hogy minden szép - Dagestani nemzeti vonás. De szép esküvő - nem jelenti azt, drága. Előfordul, hogy egy esküvő egy kisebb költségvetést sokkal szebb és érdekesebb átadni.

iPhone 7 partnerkereső

Előfordul, hogy a vőlegény nincs jelen az udvarlás. Körülbelül 30 százaléka a jövőben gyűrű gyakorlat teszi a vőlegény anyja. Tehát jelenléte alapvetően nem szükséges.

Esküvői trend fotók a legsúlyosabb, ez magában foglalja a bonyolultsága portrékat, tájképeket, részletes felvételek. Gyakran van szükség, hogy lőni a mozgásban: a vőlegény, hogy elkapjon egy járatot (azt hagyományosan dobott a levegőbe barátok - a szerk.)., Repülés csokor.Nem jártam semmilyen műhely, és nem javasoljuk senkinek. Az alapok a szakma megtanított Derbent fényképész Andronicusszal Muradov. Minden más már elérhető az interneten.

Nincs tökéletes „esküvő” a lencse.

Jelölje B / W

- Most a divat film színes fotók, túlnyomórészt zöldes árnyalattal. Képzőművészet hívják. Egy idő után ez lesz divatjamúlt. A fekete-fehér lesz a munka, mint mindig, ez egy klasszikus. Az esküvő fotók teszik az elkövetkező években.

A dolog a fejemben, nem a kamera

- Esküvői fotózás nem lehet tökéletes minőséget. Meg lehet kenni. Én használni, mint művészeti eszközt, hogy bemutassák a karaktereket mozgásban. Ez biztosítja, hogy szükség van egy drága kamerát, hogy szép képeket. Valójában nem. Olcsó berendezések kezdeti szakaszában a munka sokat tanulnak. Nem remélem, a kamera, mind a kéz, mind a fejedben.

- Nincs szelfi botot, és önmagáról én nem. Meg kell vásárolni, és próbálja meg, azt hiszem.

A pénz ...

- Munka fotós vettük alulértékeltek, az emberek azt hiszik, hogy a fotós - valamilyen vesztes az életben, amely nem az oktatás, és ő keres. De, hogy őszinte legyek, ez a tevékenység hozza a jó jövedelem.

Azt hiszem, lesz látogató a regisztrációs a tengerparton, ahol töltjük a legtöbb időt. Rovására forgatás kedvelt Derbent menyasszonyok és vőlegények - vár Naryn-Kala - amíg gondolta.

Az esküvő lesz lőni magam. Hosszú akartam csinálni egy sor esküvői vőlegény szemében. Nos, továbbra is lesz egy fotós, aki eltávolítja mindent nem tudok a mai napig én.

A feleségem találkoztam egy esküvőn. Ennyit a jó munkát.

„Legyen fotós - fiatal és gyönyörű”

- Soha nem hibáztatta a tény, hogy én lettem a fotós. De a korábbi hasonló sajnáltam, hogy nem választja a jogi szakma, bár ő érettségizett kitüntetéssel.

„Az első ember a Kaukázus” - egy különleges projektet a portál „Ez a kaukázusi” és információs iroda TASS. Egy interjúban prominens képviselői a régió - a vezetők a kormány vezetőinek nagy vállalatok és cégek vezetői a közvélemény, mindazokkal, akik valóban az első az üzleti - beszélünk a lényeg: az életről, értékekre, a gondolatok, érzések - mintegy mindent, ami nem tartozik a hivatalos nyilvántartás a személyes és intim.

Straw, a görögdinnye és három munkást - Sztavropol válasz „Zenit-Arena”

Ingus kunyhó - egy időgépet az éhes turista

127 éve a boldogság: hogyan kell élni a legtöbb idős ember Magyarországon

„Nem akartam ránézni”

Civil szervezetek a Kaukázusban: kik ezek az emberek, és mit csinálnak

Oszét pite: édes változat

Mi lesz írok a legérdekesebb

Mail küldeni a megadott e-mail, hogy erősítse