Az érbetegség az alsó végtagok, a tünetek - a népszerű egészségre

Érrendszeri betegségek lábak érintett mintegy 3% -a él. Többnyire ebbe a csoportba tartoznak, mint általában, az emberek 50 évesnél idősebb. Azonban egyre gyakrabban segítséget Orvosi központok kezelt fiatalabbak. Az orvosok ebben az esetben beszélünk hirtelen fiatalítás a betegség. A legrosszabb dolog ebben a betegségben, hogy ez lehet, hogy egy személy nem tud dolgozni, és olyan teljes elvesztése egészségre.Annak érdekében, hogy a lehetséges következményeket, meg kell érteni az oka ennek a betegségnek, és megtanulják időben tegyen intézkedéseket, hogy megakadályozzák a további fejlődést. Így, úgy véljük, az alapvető típusú betegségek az alsó végtagok és a fő oka az előfordulása.

Talán a leggyakoribb betegség ebben a csoportban visszér. Letalitás a betegség sérti a felületes vénás véráramlás a lábakban. Leggyakrabban ez a betegség a nőket érinti.

Azonosítani néhány fő oka ennek a betegségnek. Köztük van a következő: túlsúly, az úgynevezett szakmai hajlam (azok az emberek, akik alapján feladataik kénytelenek hosszú időt töltenek a lábukat), a genetikai hajlam, a betegségek a szív-érrendszerre, a mozgásszegény életmód, hormonális változások, és mások.

Meg kell jegyezni, hogy nagyon gyakran vannak olyan gyakori betegségek például a trombózis, vérzés varix, sebek és mások. A lényeg, ha azt észleli, az első jelei forduljon orvosához, mivel csak az idő teszi gyógyászati ​​segédeszköz segít elkerülni a fenti következmények visszerek között szövődmények a lábán. Általában annak érdekében, hogy elkerüljék az ilyen forgatókönyv az élet körülmények között el kell követni bizonyos megelőző intézkedéseket. Köztük olyan eljárások, mint a zuhany a lába, egy speciális masszázs a lábak, normalizálása testsúly, valamint annak szükségességét, hogy az aktív életmód és enni jobb.Atheroszklerotikus érrendszeri megbetegedések

Egy másik, nem kevésbé gyakori betegség lábak ateroszklerotikus érbetegség. Ítélve a cím, a betegség kialakulásával összefüggő kis sűrűségű koleszterin lerakódások a falakon az erek a lábak. Ez azt jelenti, minden negatív következményekkel járó betegség. Köztük van a tünetek, így csökken a szövetek vérellátásának kíséri hiánya átvételi ezekben a szövetekben az oxigén és a tápanyagok. Általában ezt a betegséget jellemzi a következő tünetek: súlyos fájdalom a régióban a vádli izmait járás, futás és egyéb fizikai tevékenység .. Ennek eredményeként a további fejlesztése a folyamatok vezet sorvadás az izmok lábfej és az alsó lábszár területén, amely kísérheti a kialakulását gennyes sebek.

Az elsődleges oka az ateroszklerózis magas koleszterinszint a szervezetben a kis sűrűségű, amely leülepszik a falakon az erek, ami súlyos következményekkel jár. Egy intézkedés érelmeszesedés megelőzés, elsősorban a normalizáció a diéta. Élelemtől függ, hogy mi lesz a koleszterin szintjét a szervezetben, és mi lesz az arány a jó koleszterin rossz.

Fontos! A vegetáriánusok, akik nem esznek húst, így nem betegség.

Továbbá meg kell normalizálni súlya, valamint a tevékeny életmód alapuló sport- vagy fitness. És persze, feladom a rossz szokások is hozzájárulnak normalizálására koleszterin szintet.

A betegség ismert endarteritis is az egyik legsúlyosabb és veszélyes kapcsolatos betegségek vaszkuláris lézió lábak. Egy jellemző tünete a betegség az úgynevezett időszakos sántítás. Ez a betegség együtt jár a vérkeringést: érgörcs történik, ami egy ellátási hiányához szövetek oxigénnel és tápanyagokkal.

A betegség progresszióját vezet az a tény, hogy izomsorvadás, amíg a zsibbadás amely végül az amputáció. A fő oka ennek a betegségnek, az orvosok az úgynevezett dohányzás.

Így, a tudás a leggyakoribb betegségek és okaik figyelmezteti sok ember, és okoz, hogy tükrözze a lehetséges következményeit szegény életmóddal összefüggésben, melyek a lakosság többsége.