Az érték a sorban a szeretet a kezét (fotó és videó útmutató)

Az érték a sorban a szeretet a kezét (fotó és videó útmutató)

A sok rendszer a tudás és tanítások, amelyek konkrét információkat egy adott személy, akkor különleges helyet foglal el tenyérjóslás. A tudás lehetővé teszi, hogy meghatározza a jelentését egy védjegy a kezét, amelyben az ember fel van ruházva a születés. Tanulás évekig a sorban kézzel gyakorló tenyérjóslás mágusok képesek voltak magyarázatot találni a helyét. A mai cikkben fogunk beszélni az érték, amely tele van love line található, a keze minden ember.Kérdések szerető természetét, amelyek választ adnak kérdéseire személyes élet és a házasság a legnépszerűbb, amikor hivatkozva más vehetnek részt. Ismerje meg, mi vár az ember a területen, és segít a vonal szeretet, ami elérhető minden ember a tenyér.

Többek között érdekes vonalat?

Ahhoz, hogy megértsük, mi az ívet a többi sáv a tenyér végzetes elég meghajlítani kissé egyidejűleg három hüvelykujj:

Nézi a vonal, amely lehet tekinteni, mint ennek eredményeként manipuláció, egy ív szeretet (lásd fotó). Onnan származik a belsejében a tenyér alatt a kisujj. Ahhoz, hogy a kifejezés tenyérjóslás, az ív szerelmi kapcsolatok és a házasság kezd a hegy alatt a Mercury (lásd alább a kisujj). Ez lehet lapos, és lehet vezetni, hogy egy része az index és a középső ujj simán kerekítési Hill Saturn (bump alatt a középső ujj).

Mi tele van a védjegy?

Mint más jelek a kéz, love line hordozza egy egyedi értéket. Először is, ez hordozza azt a megfelelő név jelentését. Azaz, ez a szint jellegének meghatározása a magánélet és többet megtudni a jövő szerelmi kapcsolatok.

Ezen kívül a banda szerint a tenyér lehet megítélni, hogy a médium maga rovására a szintű gondolkodás házasság vagy a partnere. De bizonyos esetekben kell értelmezni rajzolatát az egyes partner kezét. Keresi az ilyen zenekarok, jósnő, amelyre a tudomány, tenyérjóslás, hogy képes tisztázni minden részletet.

Milyen jel lehet?

Az érték a sorban a szeretet a kezét (fotó és videó útmutató)
Ideális, hogy ígér egy sima és boldog magánélet tekintik a sort:

 • sima;
 • egyértelműen kifejezve;
 • szünetek nélkül;
 • nélkül szigetek és más számok.


Általános szabály, hogy egy jóslat, figyelmet kell fordítani a jelek mindkét tenyér. Vonal szeretet minden kéz lehetővé teszik, hogy szerezzen egy nyitott információt a terület az érdeke, hogy az a személy:

 • mark jobb oldali mutatja a fejlődő események (következményei a közelmúlt, a jelen és közeljövő);
 • A balra - a jövőbeni események általában.

Ágak nyúlnak mindkét oldalán a fő jellemzői, amelyek azt mutatják általános tapasztalat, és szerelmi kapcsolatok. Más szóval, ez jelzi, hogy beszél az említett partnerek, hogy az emberek úgy érezte, tiszta őszinte érzések. Ismerje meg az átmeneti ellátás ilyen jelenségek lehetséges, a javasolt fotó. Ez egyértelműen azt mutatja, hogy a kiindulási pont a referencia vonal nagyjából a közepén a kis ujját. Következő jelet, ezért közepén helyezkedik el a gyűrűsujj, stb

további jelek

Az érték a sorban a szeretet a kezét (fotó és videó útmutató)
Tenyérjóslás mérlegeli minden nyomkövetés a tenyér egészére. Ezért értelmében minden jel érdemes megvizsgálni összhangban kiegészítő szimbólumok és számok.

Ugyanez vonatkozik a jövendőmondás olvasható a sorsa a szeretet a tenyér egy személy. Tanulás a megfelelő sort, Gad, meg kell figyelni, hogy a helyét a szimbólumok és jelek.

Leggyakrabban található a fő csík „villa”. Ha az élek nem újra Converge, ez egy szimbólum a kapcsolatok megszakadásához, házasság. Ha a vonal zenekar villa, mely egy bizonyos idő után újra találkozik, a jel fog mutatni a problémákat egy olyan partnerrel, amely ennek következtében véget ér, és az unió nem fog szétesni.

Amellett, hogy a villát a fő műszerfal tenyér jósnő lehet nézni és egyéb adatok:

 • pont - egy szimbólumot, amely jelzi a hordozó marad özvegy / özvegy;
 • Kereszt - olyan kapcsolat, amelyben az egyik fél használja a másikat;
 • vékony párhuzamos fut végig a fő vonal, azt jelzi, hogy a hordozó szintjét egy szerető / szeretője.

Azonban tenyérjóslás nem zárja ki olyan jelenségeket, mint a hiánya egy sor szerelem és a házasság általában. Ilyen helyzetekben, akkor vagy nagyon gyenge, vagy nagyon rövid. Mindenesetre, ez a jelenség a érdektelenség a házasság és a hosszú távú kapcsolatok. Néha az emberek, akiknek a keze gyengén kifejezett ilyen egy ív, szülni a család, de ugyanakkor nem mutatnak érdeklődést neki.

Mikor a házasság szerint tenyérjóslás?

Az érték a sorban a szeretet a kezét (fotó és videó útmutató)
Amellett, hogy a jellemzői a személyes életében és a kapcsolatok az ember azt, tenyérjóslás is biztosítja a választ, hogy a házasság. Különösen fontos, hogy egy olyan rendszer segítségével a tudás megtalálható, amikor a média címkét a tenyér elvenni, vagy elvenni.

Előre a házassága időpontjában van értéke a csatoiószalag. Ez a jel található egy hely között az elején a kis ujját, és a sor elején a szeretet. Rendelkeznek a tudat, hogy elénk tenyérjóslás látható a helyét az csatoiószalag tudni, hogy a házassága időpontjában / házasság. Ha a sáv kezdődik mellékletet:

 • közel a „szeretet” - egy férfi feleségül elfogadhatóan korai (23-25 ​​év);
 • a közepén ezen a területen - a csomót lép be az életedbe az embereket közelebb 30-33 év;
 • közelebb az alapja a kisujj - elvenni / elvenni jármű bélyegét a tenyér meglehetősen későn (40 és újabb).

Ismerje meg az alapvető vonalak és értékük meghatározható összefüggésben adott jeleket, akkor könnyen és gyorsan arányának meghatározására Gad, a szerelem és a házasság.