Az esküvő a Kaukázusban, hasznos információkat, a láthatatlan világ

Az esküvő a Kaukázusban, hasznos információkat, a láthatatlan világ

Miután egy fiatal, kaukázusi, menyasszony túlélte az esküvő napján. új férje viszi ágyba, előre elkészített a nászéjszakán. Szokások a nászéjszakán a muzulmánok számára nagyon különbözik az első éjszaka az ortodox nászutasok, bár a lényeg az egész egy.







Először is, egy esküvő a Kaukázusban. Ha követed a szokások, telt követően azonnal menyasszony elrablása szervezte a Kaukázusban. és ezért a menyasszony és a vőlegény vagy közeli vagy nem ismeri egyáltalán.

Másodszor, a menyasszony a Kaukázusban, mint általában - szűz, bár ez a gyakorlat manapság egyre kevésbé megbecsült.

Úgy vélik, dicséretes, ha a nászéjszakán a férjem hozza a feleségét édességek, italok, bánik velük. A muszlimok van egy bizonyos etikai intim kapcsolat, amely meghatározza bizonyos magatartási szabályok férj és feleség, beleértve a nászéjszakán:

1. Közvetlen közösülés a nászéjszakán üdvözlendő, de nem kötelező, alapján, hogy milyen messze az ifjú vagy arra hajlamos egymással ebben a kérdésben. Talán a fiatal feleség látta férje először csak az esküvő napján, így legyőzi a félénkség és izgalom. Így a gerjesztés nem tud járni és beszélni.

2. Úgy véljük, elfogadhatatlan, ha a közösülés közben a fiatal a szobában van egy harmadik személy, legyen az egy kis gyerek, de még egy kisállat. Ugyancsak nem megengedett a szexuális intimitás a házastársak ugyanabban a szobában a csomagolatlan semmiben Koránt.

3. A Korán, mielőtt egy bensőséges kapcsolatot a nászéjszakán a férj teszi a kezét a homlokán, hogy a felesége, és azt mondja az ima, hogy Isten tette őket kegyelméből egymással.

Egyes népek a Kaukázus van egy szokás, hogy mutassa az eredményt a szexuális randevú ifjú lóg lemezek nyomait deflowering fiatal felesége a nyilvánosság, de paradox módon, semmi köze az iszlámhoz, ez a gyakorlat nem.

Nászéjszakán, mint az ortodox és a muzulmánok az első helyen jár a koncepció az elsőszülött, és ebből az alkalomból a Kaukázusban a Adyghe, több meggyőződés:

- Közösülés során, a pár ajánlott beszélni kevesebb. Úgy tartják, hogy ellenkező esetben a gyermek fog születni néma;

- Nem jól, és nem nézi a nemi szervek egymás - a gyermek vakon született;

- A konvergencia során, kívánatos, hogy a feleség tartozó maguk semmit - ez érinti a szerénység a gyermek;

- Konvergálnak csak emésztését - a gyermek lesz mozgékony és vidám;

- Ha a feleség megfogja a félelem és vágy nélkül, volt savokuplena férje, úgy tekinthető, hogy az általuk gondolják, hogy éjszaka a baba született buta és szellemileg elmaradott.

A mai világban, ezeket a szabályokat és azt hinni, egyre több és több figyelmen kívül hagyja, és a nászéjszakán az ifjú is, mint általában, nem az első.

A Kaukázus ad otthont számos nemzetiség, egységes kulturális és erősen erkölcsi hagyományok és szokások, amelyek fejlődtek az évszázadok során a történelem, a kialakulásának és fejlődésének ezek a népek. Az esküvő a Kaukázusban van jelölve egy nagyszabású, és egy ünnep mindenféle, és a vidéki területeken, és az egész falu. A modern időkben ez nem ritka ezer vendég az esküvőn, amely bérelt helyiség, sokféle, érdekes ételek, ad otthont a különböző esküvői rendezvények.

Amikor belép a menyasszony a vőlegény házához köszöntötte őt számos rokonok, zuhanyzás édességek, gabona, érmék, és próbálja meg, hogy a méz, mint egy szimbólum a jövő Dolce Vita. Ebben az esetben a menyasszony átlépte a küszöböt a ház, áthalad a selyem anyag, úgyhogy élete volt egy sima és még az új család. Nagyon érdekes tekinthető egy bizonyos szakaszában egy lakodalomban. Jelentése a következő. Amikor a vőlegény nagymama még mindig él az apai oldalon, úgy gondoljuk, hogy a lánya, aki azért jött, egy új család lép a helyébe. És akkor egy fiatal lány kell csillapítani, így nagymama ajándéka, meghajlás és hívja őt vissza a házba. Ezen a ponton ez lesz a fiatalok a vendégek száma és a rokonok, amely készül egy zacskó ajándékokat. Ez a táska tele van dió és bankjegyeket, valamint berohan a tömegbe, ahol a legjobban képzett, gyors és erős, fiatal lovas elkapja, és elveszi a másik.

Az esküvő játszik sokféle zenét, előkelő vendégeket mutatják készség és képesség a teljesítménye nemzeti táncok. Ez a pont nem marad észrevétlen a vőlegény családja. Nevezetesen hirdetett versenyt a lányok és fiúk a legjobb teljesítményt a nemzeti táncok, mint Zegelat, lezginka, zefakIu abház tánc és mások. Most érdemes a véleménye a vének a pár megy a fődíj: a zászló a diófélék és pénzjutalomban. Kötelező szokások egy menyasszony ára, a figyelmet a szülei. Az viszont, ő készíti ajándék a jövő após, valamint a vezető a családban a vőlegény. Meg kell jegyezni, hogy a korábbi védjegy a házasságot csak a mecsetben, ahol, miután írásban Nikah ifjú tartották férj és feleség.







Most modern társadalom kéri a regisztrációs házasság az anyakönyvi hivatal, amely mellé egy gyönyörű ünnep. Körülbelül kaukázusi esküvők lehet beszélni a végtelenségig, mert a szépség, a sokszínűség szokások és hagyományok nem többé meghökkent.

„Foglya kaukázusi”, vagy esküvői grúz

Az esküvő a Kaukázusban, hasznos információkat, a láthatatlan világ
Grúz esküvő összes hagyományok - ez a leginkább nyüzsgő, romantikus, gazdag és szórakoztató nyaralást az élet minden grúz család. Hagyománya van, több mint valaha, az erős és szignifikáns, tehát, hogy gondoskodjon a leghitelesebb grúz nemzeti esküvő, egy jó próbálkozás.

Esküvő a grúz vámhatóság három részből áll, és amely szerint a tervezett ünnepség.

Mielőtt a menyasszony a jövőbeli közös ház vőlegény engedi a fehér madár. Ezt követően, a fiatal bort szolgálnak fel. Először kortyokban vőlegény majd hozza jegygyűrűjét bele.

Miután iszik menyasszony. a vőlegény, majd elővesz egy üveg gyűrű és leteszi az ujját az ő szeretett, mondván az esküvő fogadalmat - szóval a szeretet és a hűség.

Méz a menyasszony

Menyasszony is kenetet ajak méz, hogy volt egy kedves és édes, hogy megcsókolja férje, neki ez egy kellemes és dicsérte a férje.

Mielőtt a ház a menyasszony és a vőlegény törni egy szép lemez „szerencsét” és a jólét. Lehetséges az ajtónak, hogy megtörje a nyers tojást, vagy kenjük őket olajjal és mézzel.

A sarkok a ház saját dobja magvak, valamint háromszor megkerülni körül pot olajjal vagy búzaszem - a béke és a harmónia a családban.

Az esküvő a grúz népdal mindig hallható. Ha előre tudják, hogy a vendég lesz félénk és szerény énekelni, akkor meghív egy profi kórus és tánccsoport.

Lezginka meggyújtjuk bátor karcsú táncos világít a vér mind a fiatal és idősebb vendégeket, így nem indul a tánc egyszerűen irreális. Aki nem tudja, hogyan, gyorsan tanulnak, és élvezetes, mint a nemzeti grúz tánc - az egyik tüzes és szép.

menyasszony elrablása

Ez az esküvői szertartás - a legromantikusabb, akkor is, ha ez történik, hogy a hozzájárulás a menyasszony és a szülei. Ez egy eredeti alternatívát a hagyományos grúz esküvőt egy végtelen vendégek száma és a magas költségek, amelyek nem minden család engedheti meg magának.

Az ilyen házasság tekinthető alakilag érvényes, és a nagyon ünnep ünneplik a szűk körben a legközelebbi rokonok. Egy erős vágy és a lehetőség is pazar esküvő végeztük, és néhány éven belül, és meg tudod csinálni anélkül, hogy a lakoma a fél világot.

De a menyasszony lopás lehet az egyik eleme az esküvő. Néhány nappal az ünnep a menyasszony „titokban” választottja hazaviszi a házába, hogy ilyen rövid idő alatt, már nem akart hazatérni a szüleihez. Ez a törvény - a bizonyíték a bátorságot és erőt a fiatal férfi.

A teljesítmény a grúz esküvői hagyomány nagyon erős a mai napig. Egyrészt, ez az esküvő tűnik, egy kicsit korlátozta a szokások, de a másik - ez a szokatlanul szép és emlékezetes fellépés.

Az esküvő a Kaukázusban

Az esküvő a Kaukázusban, hasznos információkat, a láthatatlan világ
Az esküvő a Kaukázusban - egy esemény általában a különböző nemzeti szinten. Rengeteg ember vesz részt benne. És a vacsorát a közeli kör húsz ember itt tiszteletére az ifjú nem fogja megérteni senkit. Ennek az az oka, hogy az emberek a Kaukázusban élnek nagycsaládosok és ha meghívjuk egy relatív ekvivalens tizenöt - ez azt jelenti, jogsértő a fennmaradó tizennégy.

A vendégek az esküvő kaukázusi

Jellemző, amely ünnep a Kaukázusban, hogy sok barát jön, hogy gratuláljak, és anélkül, hogy különleges meghívást, így velük egyedi ajándékok. Ezért minden ünneplésre készül egy hatalmas mozgásteret ahhoz, hogy megfelelő módon felel meg a vendégek számát.

Ezzel szemben a magyar esküvők, országos kaukázusi - őrült „forgalom” vendégek. Ugyanez asztalok borított többször az esti órákban az újoncok. Éppen ezért számos rokonok - a megváltás egy esküvő. Itt minden együtt házasodnak, gyereket nevelni együtt lábak. Ez őshonos segítse mind anyagilag, mind fizikailag, mind lelkileg. A kérdés az, hogy mit lehet adni, még akkor sem emelkedik - általában minden nagyon jól tudják, hogy mit tart fiatalon. Nagy család a Kaukázusban - a siker kulcsa.

Először is, ellopott néhány nappal a ceremónia előtt, a menyasszony, található a házban a vőlegény családja. Mint általában, ez egy szép, gazdag, vendégszerető ház, a menyasszony nem akar visszatérni a szülei az esküvő előtt. Ha egy lány nem lop, és elvenni a lakását, a vőlegény jólét index a nagyszámú kísérő családját és barátait. Ez azt mutatja, az erő, a kohézió és a jólét a fűzfanemzetség, valamint mértékének tiszteletben a család a fiatalember különösen.

A menyasszony szülei

A helyi hagyomány szerint a menyasszony szülei az esküvőn nem vesznek részt. Tisztelet fiatal ezek csak akkor veszik el otthonaikból lánya. Ez volt az a pont, hogy feküdt az asztalon, és összegyűjteni számos lánya hozománya. A kislány adta a hegyek minden, hogy hasznos lehet a szervezet számára az élet egy új család. Ugyanakkor, az egyéni elsősorban csökkenteni pénzben. Látni, hogy a lánya a szülők csak egy hónappal később. Ez is a hivatalos része az esküvői szertartás. Most a szülők a menyasszony mutatjuk személyes ajándékokat rokonok a vőlegény.

Zene, tánc, szórakozás

Az esküvő a Kaukázusban, hasznos információkat, a láthatatlan világ
Minden szakaszában a kaukázusi esküvő kísért hangos népzene. Lezginka tánc mindent és mindenhol. És ha egy vendég az esküvőn, és nem tudom, hogyan kell táncolni, majd egy hangos taps időben a zene - egyáltalán nem kizárt, az egyes tevékenységek.

De a Kaukázus szabad elfelejteni, hogy bármilyen szórakoztató rendezvények kapcsolódnak a menyasszony - elfogadhatatlan! Esküvője ellopni, mint a tárgyak az ő WC, házastársak ne sírj, „csók!”, És a fiatal feleség táncolni csak meghívjuk az idősebb rokonok Suite.

Hagyományok, szokások és kaukázusi pirítós egy esküvőn

A különleges megtiszteltetés a kaukázusi esküvők mindig közeli rokonok a Suite, valamint az idősek. Ezek szolgáltak a többiek előtt és ülő a legjobb esküvői asztalra. Érdemes megjegyezni, hogy a férfiak és a nők mindig helyezzük különböző helyiségekben.

A vendégek általában felkérik TOASTMASTER, és be magukat, hogy hozzájáruljon az általános jókedv: beszédek és köszöntők, hogy az esküvő kaukázusi, adott tanácsot a menyasszony és a vőlegény. A kötelező attribútum bármely lakodalomban voltak táncok és vidám dalokat.

Forrás: svadba01.ru, kavsvadba.ru, nashasvadba.net, mir-svadbi.ru, www.happy-giraffe.ru