Az esküvő napján

· Anya a menyasszony ne legyen jelen az esküvőn.

• Ha a menyasszony adta a rózsa, a menyasszony kell a leginkább vágni ollóval a tövis. Legyen óvatos, ne pöcs.· Fejen viselt koszorút a fátylat. Nem virág, külön-külön helyezünk a haj, kalapok és koronák nem kellene.

· Wear ruha új nak mindenekelőtt, dugta a fejét a nyakán. Ne öltöztetős a menyasszony egy barátja az azonos nevet.

Az · ruha legyen páros számú gomb, ha egyáltalán léteznek. Fehérnemű menyasszony csak fehér.

• Ha a menyasszony az esküvő alatt kitört szegélyét menyasszony maga nem varrt.

· Fiatal az asztalnál ülni, bozontos szőrzet vagy báránybőr, szőrme kifordítva. Élni gazdagon.

· Spoon, amely megette a vőlegény az esküvői asztalra, megtisztítása előtt negyvenedik napon. Negyvenedik napon, hogy a férje, hogy enni újra. Ahhoz, hogy jól éljenek, és sokáig együtt.

· Az esküvő napján jó ültess fát menyasszony és a vőlegény. Növény, hogy elkezdődött.

· Jön ki a templom az esküvő után a menyasszony ad egy kicsit, annak érdekében, hogy megszüntessék a szükségtelen bajok családi életükben.

· Abban az időben az esküvő, amikor a korona a fejére, és feje fölött, a fiatal nem tud nézni egymás szemébe lesz árulás. Nem néz ki túl jól a saját gyertyák. Nézd meg a pap.

· Az esküvő, megpróbál kijutni az ajtón, ami benne, különben - baj.

• Ha minden a csapok a menyasszony ruhája volt egy nő, minden lány kapott egy csap egy év alatt házasodni. Ha a csap van hajlítva, hogy maradjon vénlány.

· Esküvői naplemente után semmi jó nem.

• A lány megkapta a menyasszony egy darab sajtot, vágja, mielőtt elhagyja az asztalt, lesz a következő menyasszony barátai körében.

· Társkereső: 3, 5, 7 és 9 szám - jó napot.

· Szerdán és pénteken nem, hogy a mérkőzés.

· A jegygyűrű nem kopott a kesztyűt.

· Cap esküvő napján a menyasszony - a házasság felbontását.

Mert · in-law nem sértett lány, anya-in-law kell (még lesz az esküvő) csap a melltartó kapocs a jobb melle, és perekolot meg a bal mellkason a visszavezető utat. Érkezéskor a templomba csapszegétől szegélyét anyja lánya. Ne távolítsa el a csapot az első mosás előtt.

· Swat sók nem vesznek - a gyerekek nem élnek, eltérnek.

· Ha a jegygyűrű esett feleségem, ő meg fog halni az első, ha a férj esett gyűrű - ő röviden bérlő.

· Ha az esküvő az egyik fiatal első lábát az oltárhoz, ő lesz a feje mindennek.

· Ha valaki dobni a só a menyasszony cipő, először jobbra. majd balra, a fiatal század lesz a férje sírni. Szokás szerint, az esküvői cipőt lopott, legyen óvatos.

• Ha közben az esküvőt ének valaki köhögött, akkor az azt jelenti, hogy az egyik ifjú fog élni nem túl hosszú.

· Ha az esküvő autó, hogy megfeleljen a gyászmenet, meg kell fontolni:

Koszorú koszorú viszályt. Ámen.

• Ha a gyertya kialszik az esküvőn, akkor változtatni kell a gyertyákat menyasszony és a vőlegény, vagy az élők között nem.

· Megkoronázása a gyermekek, láthatjuk, hogy ezek nem a hátsó három meleg, vagyis a három férfi vagy nő. A gyerekek nem fog élni.

· Ha az esküvő terítő feküdt három egymást követő évben a házassági évforduló, a fiatal él egy érett öregség.

· Ha során az esküvő, ami valaha csökken a menyasszony vagy a vőlegény, hogy szüntesse meg ezt a dolgot (virágok, kesztyű, stb) lehetetlen.

· Próbálja tartani során az esküvő volt nem botrányok, hogy nem okoz kárt senkinek, úgyhogy az autó nem sújtotta kutya vagy macska, és persze, az esküvő táblázat nem megemlékezzenek a halott.

· Caravan, amelyek megfelelnek az ifjú, a vendégek nem eszik. Ha nagyon nagy, és lehetetlen, hogy enni jobb, nasushit kekszet, és edd meg a levest.

· Ne tartsa a koronát feje felett a menyasszony és a vőlegény. Viseljenek koronát a fejükre.

Nagyon gyakran rovására a boldogságot, sok igyekeznek javítani a boldogtalan családi életet. Az esküvő napján, és közben az esküvő ilyen emberek cserélni a boldogság és a bánatom. Ennek elkerülése érdekében szükség van a pin a csapok láthatatlanná helyen a menyasszony és a vőlegény beszél róluk az alábbiak szerint:

Úgy áll a trón, előtte, az esküvői asztal, az asztal ül a fiatal, nem iszik, nem eszik, és nézd meg a ikont. Isten Anyja, ments meg minket, Isten Anyja, ellen minden olyan eset, és minden bajok. Mentse el és védje. Az Atyának és a Fiúnak és a Szentléleknek. Ámen.

Azon a napon az esküvő a menyasszony és a vőlegény kell köszönni reggel az egész háztartás, kezdve az anya. Ha valaki azonban nem, akkor az anya legyen háromszor (de nem egyszerre), hogy elmondja a gyermek: „Hello, (név)!”. Ebben az esetben a vőlegény vagy a menyasszony a választ hallgatni kell.

Ezután ehet egy palacsinta, a báj a károsodástól:

Isten Anyja, az anya minden anya, ne hagyja, hogy az emberek hogy honnan rabszolgák (név), és ossza boldogságot. A neve az Atya és a Fiú. tudtul akaratát. Key zárva, és megteszi. Ámen. Ámen. Ámen.

Charms a menyasszony

A menyasszony kell mosni nagovorennym sört.

„Hogy van, tiszta arany - ezüst, tiszta és tisztességes ;. Ahogy az arany - ezüst syak covets, úgy néz ki, fiatal és öreg, házas és elvált, öreg és fiatal nők fiatal nők, gyönyörű hajadonok és a fiatal fiúk, volna te, Isten szolgája (név), csodálta volna, és áhított annyit kellett őket arany tűnik -. ezüst, nézett és nézett, és nem hagyhattam ki a szemét veled.”.Az esküvő után, bekerülni a férje házába, a fiatal azt mondta: „Először is, a másik, megyek a harmadik, de nem tart egész nyert nekem egy házat!”.

Ahhoz, hogy a kedvenc menye.

Ha a fiatal élni a menyasszony házához, ő belép a házba az esküvő után, azt mondja: „Megyek - állat lapist és büszke, nagyszájú farkas toothy vagyok a farkas, és te vagy a juhokat.”.

Ez nem egy rossz ember játszott piszkos trükk az esküvő, ezért az egész életét a fiatal lehet Porush, olvassa el a reggel:

„Uram, Isten áldja. Felálltam, és megáldotta, és látom, egy nyílt területen, ahol a növények keresztények esküvő, ahol ő hívott, hogy ez az esküvő. Imádkozzunk, hogy az hozzá, hogy az igazi Krisztus. Ha maradok nyárfa régi amulettet, hogy lesz-ostya, inni szent vizet, ezzel esküvői hristyanskuyu. elengedte egy szórakoztató, de öröm. senki nem tudott, hogy nem az én esküvői Prischepa. vicceket. senki nem lett volna rontotta. Zárt oyu i e az esküvő, az egyik nem látja. Óra menni, a perc repül, találkozik, istenadta szülők, a boldogság, az öröm az én esküvői. A sót - a gonosz, a probléma - szegények és a fiatal -. Sok szerencsét és hosszú életet nyer, szavaim erősek és modellezési Most és mindörökké, ámen”...

Ez a hexadecimális szól a legidősebb a családban.

Helyesírás az esküvői ruha

Mielőtt fel egy esküvői ruha, állni a jobb lábát csupasz és olvassa el a cselekmény a férje elhagyta a családot egy másik nő.

Az Atyának és a Fiúnak és a Szentléleknek.

Állok, Isten szolgája (név),

fehér lábát a fehér ruhát.

Szóval állanak és formázás a széles mellkas

Isten szolgája (név).

Közbenjárok szíve most és az életkor,

úgyhogy nem egyetlen személy sem Baba sem hajadon,

sem apáca sem gulnitse

Yar a szerelem, ő nem válaszolt, senki, csak én,

szolgája God (név), nem vette észre.

Felszólítom az Isten szolgája (név), depresszió,

bánat körül a fehér fény,

vágy, hogy az özvegyek, az árvák, a babák csecsemők,

a betegekkel, részeg, és elhagyták.

Menj, minden ahogy van szomorúság,

Isten szolgája (név).

Így hát hiányoztam,

I toiled. elszomorította, minden napi

huszonnégy órával a bolygókerekes

legalábbis ez volt hideg meleg a hideg verejték,

senki, csak én, a halál maga nem.

Az én esküvői ruha,

mind a ketten Isten szolgája (név) kerül sor,

így az ő szíve az én összeesküvés eltömődött.

A legfontosabb, hogy a szavaimat a mennyei magasságokba,

és a vár a tenger mélyére.

Dicsőség az Atyának és a Fiúnak és a Szentléleknek. Ámen.

Ahhoz, hogy nem rontja el az esküvőre

Mielőtt a vendégek megérkeznek, és mondja a mák a szóráshoz a küszöbön. Ezután minden gonosz kívánságát megölte a talizmán.

Emberek, akik vechet,

kotoryyzlo azt mondja,

aki azt hiszi, rossz,

Megszakítása a szavaimat.

Mivel ez nem számít Cermak

és amulettek nem zavarja.

Az Atyának és a Fiúnak és a Szentléleknek. Ámen.

Ha során az esküvői valaki ül a helyén, a menyasszony vagy a vőlegény, a házasság felbomlik.

Ostorozlak akkor:

Brownie, a mester,

védeni a szent helyen a menyasszony és a vőlegény.

Billentyűzár, a nyelv.

Whisper a kenyér és a só

A kenyér és a só az emberek szeretik, így a férjem szereti a feleségét. Ahogy só cukor nem lehet cserélni, így a férj nem lehet felesége módosítani a sötét vagy világos, vagy teljes, vagy vékony, sem okos, sem ostoba, sem más olyan szolga.

A kenyér és a só az emberek szeretik, mert a felesége szerette a férjét. Ahogy só cukor nem lehet cserélni, így a felesége nem tudja megváltoztatni a férje, sem sötét, sem fény, sem teljes, sem sovány, sem okos, sem ostoba, sem más olyan szolga. Ámen.

Rágalmazás a kenyér és a sót, és a fiatal során az esküvő az esküvő asztalra, hogy szeretik egymást, és nem volt hűtlenség a lakásban.

Olvassa során az esküvő, hogy a pár nem elváltak, és elindult egymástól.

All Saints szolga (férfi név) kezet fog, ami az oltáron. A korona a szolga (női név) áll, nézi a szenteket. Úr, a király az ég, elvenni a koronát szent szolga (név) a slave (név) örökre, míg a halál el nem választja. Ámen.

Ha az esküvő gyertya égett

Ha a házastársak egyike során az esküvő gyertya égett, kell, hogy egy fogadalmat Istennek, és tartsa az életét. Például, te egész élete lesz valaki, aki segít. Akkor néha vásárolni a játékokat a gyerekek otthon, vagy küldjön egy idősek otthonában legalább egy kis pénzt.

Otchitka. gyertya feküdt a víz, miután elolvasta a cselekmény, mosd meg az arcod ezzel a vízzel. Ezután a gyertyát eltávolítjuk.

Az Úr mért században.

századi rabszolga (név) meghosszabbítható.

Hogyan nem hagyja Lazarus meghalni.

Az Atyának és a Fiúnak és a Szentléleknek. Ámen.

Esküvői pirítós vezetnek válás

„Szeretem, mint a saját lelkét, és rázza, mint a szomszéd körte”.

„Beat it gyakran. Szerelem édesebb.”

Ha valaki nem habozott, hogy szeretnék a fiatal szegény során az esküvő, akkor tegye a következőket:

Az első helyen, majd vágott egy darab kenyeret, mondván:

Hogyan vágja le ezt a falat kenyér,

És a (név) ígér rendezett.

Az Atyának és a Fiúnak és a Szentléleknek. Ámen.

Akkor ez a darab kenyeret, hogy mellette az, aki akarta, hogy a fiatal szegény.

Saját tölgyfa asztal,

A vendégek ón, valamennyi ígérete a gonosz üveg.

Mivel a törékeny üveg dörömböl. törve,

És egy szót sem a gonosz az ígéretek nem vált valóra.

Az Atyának és a Fiúnak és a Szentléleknek. Ámen.

Charm a vőlegény

Mielőtt a fiatal megy a menyasszony házába érte, hogy az esküvő, a vőlegény anyja átkelnek, és azt mondják:

Mennyei magasságban nem értem,

Égi szépség nem felvenni.

És a fiam nem vonjuk

És niche6go ő nem hozzá.

Az Atyának és a Fiúnak és a Szentléleknek.

Most és örökkön örökkön örökké. Ámen.

Charm egy menyasszony

A lányom megy az udvarra,

Ölében Isten pecsétje.

Egyik a zárszerkezet nem fáj

Egyik a talizmán nem fog nyerni.

A lábam bal, a jobb lábát.

Billentyűzár, a nyelv.

Ámen. Ámen. Ámen.

Olvassa el a víz, és mossa ki a menyasszony, mielőtt elhagyja a házat, hogy az esküvő.

A szavak a lépcsőn a templom

Megy férjhez, menj határozottan a teljes talpa a lépcsőn, és azt mondom magamnak:

Az első lépés a futófelület -

férje egy felállni.

A második lépésben a léptető -

-szabályt a esedezik.

A harmadik lépésben a léptető -

egy anya-esedezik.

A negyedik lépésben futófelület -

fák esedezik.

Egy ötödik lépésében léptetés -

zolovok a esedezik.

Mindkét kezemre öt ujját, és az öklét, és én fog uralkodni minden. Ámen.

Whisper az esküvőn

a menyasszony anyja mond ezeket a szavakat, amikor meggyullad esküvői gyertyák:

Isten segítsen, Isten áldja.

Hagyd, hogy a könnyek öntötte ki a gyertyák.

És csak akkor, ha a gyertyák fejleszteni,

csak a férj és a feleség eloszlassa. Ámen.

Helyesírás során az esküvő

Ha a táblázat harmadik alkalommal elhangzó „keserű” és a fiatal csók a menyasszony kell kijutni az asztalra, érintse az első kanyarban a gyűrű viselése a jobb kezét, és azt mondják:

Hogyan, a szög nem lehet elválasztani a falon,

így elválaszthatatlan, hogy a férj a feleségétől. Ámen.

Az esküvő után, amikor kilépünk a templom, nyakkendő egy zsebkendőt, majd függetleníteni a csomót, mondván:

Hogyan függetleníteni a csomót könnyen, úgyhogy könnyen egyszer arcát. Ámen.

Ha így tesz, akkor nem számít, hogy hányszor szülő nők, minden generáció lesz könnyű.

Amennyiben a gyűrű lecsúszott vagy csökkent a regisztráció során vagy a templomban, meg kell mondani, hogy magát háromszor:

„Hívjon, nem baj velem. Ámen.”