Az okok, amiért uborkát virágzó, és a petefészek nem - mi a teendő

Gyakran előfordul, hogy a kertészek szembesülnek olyan kérdés, mint a bőséges virágzás uborka, de hiányzik a termés. Mi az oka a meddő virágok, miért nem nő uborka és mit kell csinálni? Miért van egy csomó virágot, de nincs aratás? Miért kap egy meddő virágok nélkül petefészkek? Mit kell tenni a megjelenésük? Kérdések a kertészek van egy csomó, és megpróbáljuk megválaszolni őket.Tehát, ha nincs petefészek uborkára ellenőrizni kell, és ha van, hogy megszüntesse a negatív befolyásoló tényezők ezt a folyamatot. Ez a hőmérséklet nagyobb lehet, mint harmincöt fok, a relatív páratartalom a több mint kilencven százaléka, a hiánya beporzás, táplálkozási hiányosságok a talajban.

Sok vajon törölni meddő virágok. Valóban, eltávolítja őket, akkor javíthatja a beporzást. De gyorsan megsárgul és leesik, bár növekszik elég gyorsan ahhoz. Tehát nem, vagy nem dönteni magának kertész.

Az okok, amiért uborkát virágzó, és a petefészek nem - mi a teendő

Néhány hibrid fajták dominálnak nővirágzatok beporzás hiányozhat hiánya miatt a férfi. Ennek kijavításához, meg kell doseivat más uborka fajták a beporzás.

Hiánya beporzás is lehetséges, mert a hosszan tartó hűvös időjárás, így a beporzó rovarok egyszerűen nem repülnek, és nem végzik a munkájukat. Ezután a zöldek növekszik, és nincs gyümölcs.

De ez lehet korrigálni manuálisan beporzás a virágok, amikor virágzik. Ehhez, hogy a hím virágok, összeszedi szirmait, és óvatosan tegye be a nő. Mégis lehetséges, hogy beporzás a megbélyegzés a női virág ecsettel.

gélesített

Miért megfelelő átültetést nagyon fontos a megjelenés, a petefészkek uborkát? Mivel egy erős gélesített uborka nem gyümölcsöt. De ez lehet korrigálni, propolov növények.

Figyelemmel kell kísérni az időben betakarítás. Perespevshie gyümölcs zavarja a kialakulását az új petefészkek. Vannak olyan fajták, amelyek ajánlott gyűjteni minden nap, vagy akár minden nap, ahogy nőnek gyorsan.

Az okok, amiért uborkát virágzó, és a petefészek nem - mi a teendő

Sérti a termesztési feltételek

A petefészek, és ennek következtében számos jó betakarítási körülmények között, megjegyezve, hogy tud nőni egy bizonyos kultúra.

Az egyik feltétel a megfelelő termesztés uborka jó öntözés. A magról nem kell locsolni vízzel hidegebb, mint huszonöt fok, de minden esetben a víz nem lehet hideg talaj.De bővelkedés nedvesség olyan rossz, mint a hiányzó vizes élőhelyek. A legfontosabb dolog, hogy tartsa a helyes egyensúlyt. Ha a talaj megnedvesítjük - meg kell néhány napig száradni. A szárítás és hervadó levelek jelennek meg a kis csomó női virágok, aminek a megjelenését a petefészek az uborka. De aztán megint, nem sokat ér, hogy szárítsa meg túlságosan a földön, ez vezethet a növény pusztulásához.

A közeli talajvíz is káros lehet a növény növekedési és termelékenységét. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy az uborka gyökérrendszer jól fejlett, és ilyen körülmények között egyszerűen tönkre.

Az okok, amiért uborkát virágzó, és a petefészek nem - mi a teendő

Környezeti hőmérséklet is kulcsfontosságú tényező a megszerzése jó hozammal uborka. A magas hőmérséklet halálhoz vezethet a növény, sőt, és a hűtés is hátrányosan befolyásolja a folyamatot a termőtest.

rossz mag

Az oka gyakran meddő virágok és nem gyümölcsű rejlik a minőség a magokat. Ha vetett friss magok valószínűleg nőni néhány hím virágok (meddő virágok), ha kettőt - három évvel ezelőtt, éppen ellenkezőleg, növeli az első női virágok, és akkor is csak a férfiak számára. Ha az elévülésre vetőmag nem lehet meghatározni, de szükséges, hogy őket korábban ültetés előtt bemelegítés mag, míg a női virágok jelennek meg jóval korábban, valamint a steril hímivarú virág.

A jó csírázás szükséges szintjének ellenőrzése foszfor a talajban. Szintén fontos a kálium.

Vannak fajták uborka, ahol a női virágok képződnek később. Később uborka. Ilyen körülmények között meg kell várni egy kicsit termő, mint máskor.

Az okok, amiért uborkát virágzó, és a petefészek nem - mi a teendő

Kedvező körülmények megkeményedése a duzzadt vetőmag. Ehhez tegye a duzzadt magvakat néhány napig a hűtőben, majd szárítják és bevetnek. Ilyen keményített magvak korábban. Tudnak nőni, még alacsonyabb hőmérsékletű, mint általában szükséges.

Az optimális hőmérséklet a magok csírázását, 12-13 fok. A megkeményedett magok csírázni hőmérsékleten tíz fok Celsius.

Táplálkozási egyenlőtlenségek

Táplálkozási egyenlőtlenségek is egy nagy oka nincs uborka petefészkek, amikor egy nyomelemet túlsúlyban a talaj, és a második viszont nem. Jogsértések ez az egyensúly is okozhat bővelkedés nitrogén műtrágya a talajban. Emiatt felesleges az egész erő a növény bemegy a gazdagon burjánzó levelek és meddő virágok.

Az okok, amiért uborkát virágzó, és a petefészek nem - mi a teendő

Megsértése esetén a tápanyagok a talajban alkothat sok a petefészkek, de a hiánya miatt a hatalom, akkor esnek el. Ezért, ha elegendő növényi képződött virágokat, meg kell egyszer minden hetedik napon, hogy táplálja az infúzió molyhos ökörfarkkóró, és a karbamid. Szintén sok recepteket és tippeket is megtalálható az interneten.

A homokos talaj van szüksége magnézium uborka, ezért az ilyen talaj is, hogy Kalimag.

Ha eltávolítja a negatív tényezők, amelyek nem teszik lehetővé, hogy a növény normális gyümölcsöt, de semmi sem segít, uborkát virágzás, de a petefészkek nem nőnek, mint egy lehetőséget, akkor prischipit tetején a lombozat. Ez leállítja a növekedést a szár hossza, növekedését okozzák oldalsó Pagon, és ennek következtében a növekedés a női virágok.

Annak érdekében, hogy a növényi rezisztencia a stresszes helyzeteket, akkor el kell végezni lombtrágya uborka.