Az okok az öngyilkosság - a fiatalok öngyilkos viselkedés - Anyagok

A legtöbb ember, akik megölik magukat depresszióban szenvednek, ami gyakran jár diagnosztizálatlan és kezeletlen. Mivel a depresszió gyakran alapját öngyilkosság, a tanulmány a depresszió okai segíthet a tudósok megértsék az oka az öngyilkosság. Egyéb mentális betegségek, mint a bipoláris zavar, skizofrénia és a szorongásos zavarok is hozzájárulhatnak az öngyilkos viselkedés.Biológiai okok az öngyilkosság.

Genetikai okok az öngyilkosság.

Vannak olyanok is öröklik a genetikai hajlam a mentális betegségek, mint a skizofrénia és az alkoholizmus, ami viszont növeli az öngyilkosság kockázatát. Tanulmányok kimutatták, alacsony szerotonin szint az agyban, akik figyeltek roham a kontrollálatlan agresszió.

A tudósok azt találták, hogy az emberek hajlamosak az öngyilkosságra, mint kiderült, nem tapasztalnak a sok stressz az életükben, mint mások; inkább, de van néhány patológia személyiség, ami nem teszi lehetővé számukra, hogy teljes mértékben megbirkózni az élet problémáit. Ezen túlmenően, a személy hajlamos az öngyilkosságra, eleinte gondot az életben, mint a veszteség a család, vagy egy rossz kapcsolat a rokonok között, külön nappali, a szülők és kiskorú gyermekek, a gyermekek bántalmazása, vagy rossz nevelés. Az alanyok, akik megpróbálták, hogy öngyilkos magasabb aránya a mentális rendellenességek a lakosság körében, és gyakran fogyasztanak anyagok. Azonban az öngyilkosság történik minden család, beleértve azokat is, amelyek úgy néznek is.A történelem a megjelenése a tudományos érdeklődés álmok
Tudomány előtti időszakban egy személy az érdeklődés álmok régóta. Mennyi marad az emberiség a földön van, olyan nagy az érdeklődés e. Tárgy álmodik ez a hosszú történelmi szakaszban homály fedi a titokzatosság fátyla és a miszticizmus. Ez inkább a babonák, előjelek, a pogány kultuszok totem, vallások, a hit.

Függőség.
Sok éven át hazánkban drogfüggőség ítélték jelenség tartozó kizárólag a nyugati életforma. Ma már senki sem vitatja, hogy van egy függőség, és mindannyian megértsük a súlyát annak következményei az egyén, mind a társadalom egészére, de mindegy akut probléma továbbra is az ellene való küzdelemben. Eredmények sotsi.