Az okok az öngyilkosság, hogy megnyomja az embereket, hogy öngyilkos gyermekek

Észrevette a furcsa viselkedését a natív vagy ismerős személy, és összekeverte a depresszió? Talán kívánja öngyilkosság okait, amelyek ellen a pszichológiai jellemzői a személy. Lehetséges, hogy felismeri és figyelmeztet, hogy működés közben?Az okok az öngyilkosság, hogy megnyomja az embereket, hogy öngyilkos gyermekek

Jellemzők és statisztikák öngyilkos

Ennek fő oka az ilyen állapotban - csak az emberi tényező, hogy az emberek igénybe instabil mentális egészség. Tapasztal súlyos stressz vagy érzelmi fájdalmat, ezek a személyek nem képesek megbirkózni a problémákkal, amely létrehozza az öngyilkosság felnőtteknél, okainak és következményeinek a vezető végzetes végén.

Az elmúlt évtizedekben az öngyilkossági kísérletek száma a fiatalok körében drámaian növekedett. 30% -a 15-25 év közötti öngyilkos, 6% -a gyermek és 10% lány öngyilkosságot. Az összesen öngyilkossági kísérletek száma, 90% -ban fordul elő a szellemi fogyatékosok.

A legtöbb esetben néhány fiatal elkövetni öngyilkos cselekmények öntudatlanul, próbálják felhívni a figyelmet, hogy az a személy, mint 90%. A statisztikák szerint a tinédzserek, akik öngyilkosságot, van 12,7% -a az összes halálesetek száma nem természetes okok. Az elmúlt 5 évben öngyilkosságot 14157 személyek, akik nem érik el a nagykorúságot.

Öngyilkossági kísérletek fiatalok körében gyakran okoz depressziót, kétségbeesést vagy személyes problémák. Közülük 62% -a az összes haláleset szándékos cselekvések által tizenévesek miatt a családi konfliktusok, stressz, félreértések tanárok, osztálytársak, társaik, a közöny és a kegyetlenség mások.

Ennek során megállapította, az okokat vizsgálva minden kérdést külön-külön lehet felvesszük, hogy az öngyilkosság elkövetésének, hogy felhívják a figyelmet magára. Ebből a célból az emberek jönnek az ingatag érzelmi labilitás, zárt és sérülékeny. Tinédzserek, terméktámogatásról és jóváhagyása tetteit, úgy érzi, felesleges ezen a világon, amely ezt követően elvesztéséhez vezet az élet értelmét kutatták. Segítség pszichológiai és időben problémák azonosítása segítene elkerülni a sok haláleset. Szerint a szociológiai adatok öngyilkosság évente megöli közel 2800. Gyermekek és serdülők 14-19 év, és ezek az adatok nem tartalmazzák az esetekben a sikertelen öngyilkossági kísérlet.

Fontos: A csúcs öngyilkosságok elején a tavasz. Zord tél keverve tavaszi ozhivaniem természet provokálja a túlfeszültség negatív jellegű érzelmek, halálhoz vezető.

A lényege az öngyilkos magatartás

Szuicid magatartás megnyilvánulásai jellemző megnyilvánulás a negatív témákat, fenyegetés, kísérlet az élet és a szabadság mások. Viselkedés lehet nevezni, mint a pszichopatológia az egyén és annak hiánya. Időben érzékeli pszichogén megsértik az emberi segítség az ilyen jellemzőkkel:

 1. Demonstratív magatartása - az emberek hajlamosak arra, hogy minden kísérlet, hogy veszélyt jelent önmagára bizonyítani előtt több ember. Suicide miközben úgy tesz, mintha ő fog akasztani magát, vágott egy véna, ugrani egy épület.
 2. Affektív viselkedés - tipikus kísérlet mérgezés és a lógó. potens vegyi általánosan használják.
 3. Igaz öngyilkos viselkedés - tipikus ember hajlamos lóg.
 4. Predsuitsidalny szindróma jellemző 19 évesek, amelyben az öngyilkossági kísérletek időközönként történjen néhány naptól néhány hétig növekvő mentális büntetést. Motívumok szindróma kisebb problémák, hogy a tinédzser nem is próbálja megoldani.

Fontos: Predsuitsidalnym szindróma befolyásolja a gyermekek érkeztek a bentlakásos iskolába, vagy azok, akik elég figyelmet a szüleiktől. A gyermekek aránya öngyilkos hajlammal rendelkező 75%.

Ki öngyilkos?Az öngyilkosság is elkövetett:

 • ha korábban nem végeztek kísérletet a halál (például 30%);
 • ha egy személy kap fenyegető közvetlen vagy rejtett típus;
 • a családjában az öngyilkosság;
 • tudatos szokás okozni önkárosító;
 • Ha van egy krónikus betegség, alkoholizmus (a százalékos ilyen személyek 30%, a fiatalok körében - 50%);
 • kábítószer-függőség, ami miatt egy személy ki van téve a mentális változások során okozott a visszaélés mérgező anyagok;
 • tendencia, hogy hipochondria, depresszió;
 • halálos betegségek;
 • feszültségek okozta gyász
 • családi problémák.

Ha voltak jelölve jelei személy öngyilkosságot követett el a háttérben a mentális zavarok és a stressz, arra van szükség, hogy ne hagyja az ember egyedül magának, és a lehető leghamarabb, hogy kérjenek segítséget a pszichiáter vagy pszichoterapeuta. Itt az ideje felismerni a jeleket, amelyek jelzik a közelgő veszélyt.

Amint azt az öngyilkos állam?

Veszélyben vannak azok a személyek és helyzetek:

 • rendelkező fiatalok kommunikációs problémák;
 • gyenge ember alacsony önbecsülés;
 • tizenéves, aki tapasztalt visszaélést vagy csökkenése;
 • elégedetlenek az életükkel, és beteljesületlen elvárások;
 • magányos ember súlyos betegségek;
 • pénzhiány, rendellenesség az életben;
 • jelei az érzelmi állapotot.

Jelei érzelmi labilitás tartalmazza:

 • fogyás, közömbösség;
 • álmatlanság vagy álmosságot;
 • szomatikus betegségek;
 • közöny megjelenését;
 • reménytelenség, egy érzés haszontalanság;
 • apátia, hogy barátok, kíséret;
 • koncentráció csökkenése a munka, tanulás;
 • jelenléte negatív gondolatok;
 • alaptalan agresszió, düh;
 • tervezés hiánya a jövőben.

Okai és megelőzése serdülő öngyilkosság

Az első csoportba tartoznak a az öngyilkos magatartás kockázata tizenévesek, akik a változások során a mentális egészség a pubertás alatt több ki van szolgáltatva a szocializáció. Ez gyakran vezet a depresszió, depresszív epizódok, a függőség, hogy rossz szokások veszít a teljes érdeklődés az életben.

Minden célzó intézkedések okainak megelőzésére és serdülőkori öngyilkossági alapján:

 1. A koncepció a jelenlegi helyzet, amely tragédiához is vezethet.
 2. Meghatározása a pszichológiai viselkedését.
 3. A rezisztencia kialakulását a önkárosító és negatív hozzáállás a kísérletet sérülés.

Amennyiben eltérések találhatók a mentális egészség, a pszichiátriai konzultációra van szükség, a támogatást, amelyet a szülők hajlamosak öngyilkos személy kell hozzájárulásukat adják. Ha depresszió gyanúja, a szülőknek kell vennie, hogy hagyja az ilyen gyermek nem lehet felügyelet nélkül. Leggyakrabban ezek az emberek kell, hogy a check-in a remény és a hit minden a legjobb. Ez a módszer nagyon hatékony, így az emberek elhagyták a halál gondolata.

Egy olyan helyzetben, ahol a szülők megbirkózni a saját, vagy az emberek közel nem tudsz, ne habozzon kapcsolatba lépni a szakosított intézmények, mint a magán vagy állami. Ott lehet vizsgálni egy pszichiáter vagy pszichológus további fejlesztési módszerek kijutni a nettel, amely létrehozza a negatív gondolatok öngyilkos jellegű. Köszönhetően a hatékony pszichoterápiás módszerek szakemberek megértsék a legbelső érzéseit, szükségleteit és elvárásait a személy.

Okok és intézkedések gyerek öngyilkos

Gyermek öngyilkosság, az okok és a megelőző intézkedések, amelyek hasonlóak a küzdelmek a serdülőkori öngyilkossági tendenciák gyakori. De az idő, hogy okának ebben az állapotban a gyermek lehet hatékonyan leküzdeni. Ehhez a következő javaslatokat:

 1. Okának öngyilkosság: ismerve a főbb jellemzőit és a természet előfordulásának következmények elkerülhetők halálát sok serdülők és az idősek.
 2. Vegyünk suitsidentov, mint egy ember: ne gondolja, hogy a személy, aki öngyilkos kísérlet, nem tudja befejezni a munkát. Nyugodtan ásni a probléma lényegét, és segít, hogy ki a depressziós kör.
 3. Telepítse gondoskodó kapcsolatok: Legyen támogató minden módon beszél szív a szívhez. Légy magabiztos tettei, meggyőzni suitsidnika ezt is.
 4. Légy jó hallgatóság: hangot adni a depressziós személy, ne ítélj, és beállítható, hogy pozitív.
 5. Ne vitatkozz, nem beleavatkozni a vitában perpatvar felett szavait. Ebben az esetben, akkor nem csak egyet, hanem képes elveszíteni egy férfi.
 6. Kérdezze feltűnésmentes kérdések a jövőben, és a hangulat az öngyilkossági gyermek. Így lesz képes megérteni, amit valójában gondol, és hogy ő szánt kiütés lépés negatív következményekkel jár.
 7. Ne hez vigasz, amelyek nem indokolják: egyetérteni minden kimutatások szerint az öngyilkos személy, akkor is, ha nem ért egyet az érveket. Adj úgy érzi, hogy a személy a társadalom számára fontos, hogy csökkenti a mentális stressz.
 8. Konstruktív megközelítések: Tájékoztassa az ellenfél, hogy megoldja a problémát segítségével mentális képzés és a pszichoterápia. Indokolja az emberek vissza.
 9. Ad reményt, hogy minden alkalommal, amikor a pozitív és csepegtetni a gyermek bizalmát, és hitet önmagukban. Bizonyítsuk be, hogy nincs reménytelen helyzet. Ez a megközelítés, és reméljük a jövőben segíteni fogja a belé vetett bizalom a jövőben, és változik a negatív gondolatok pozitív.
 10. Tartsa a gondoskodást és támogatást, hogy a kezelés után is a klinikán mindig próbálja támogatni, és felvidít a tinédzser. Állandó gondozásra és megértés minimalizálására törekednek halálozás.

Érzelmi problémák, provokáló öngyilkosság, nem mindig állandó véglegesen, még ha a legrosszabb epizód maradt. A probléma nem oldódik, míg az öngyilkos személy nem alkalmazkodott az élet.