Az orvosság bolhák a házban - a terrorizmus elleni bolhák az otthon

Pet tulajdonosok tudják a problémát, amikor a házban a bolhák megfertőzni. És ez nem csak azokon a területeken, ahol a kutya vagy a macska általában lakik. Rovarok mindenhol megtalálhatók.A bolhák szállítani akár 200 különböző betegségek, amelyek közül a legfontosabb - az agyvelőgyulladás, a pestis, a salmonellosis, tularemia, hepatitis B és C Ha megharapott egy rovar, ez nem jelenti azt, hogy már a betegséget. De a kockázat fennáll. Ezért szükséges, hogy ismerjük a módszerek elleni ezeket a nem kívánt vendégeket.

Az orvosság bolhák a házban - a terrorizmus elleni bolhák az otthon

A terrorizmus elleni bolhák az otthon

Elpusztítani bolhák azonnal jobban detektál, ahogy szaporodnak nagyon gyorsan. Könnyű felnőttek gyakran nem elég, mert a lárvák mindig és 2-3 héten belül válnak harapás kártevők, kellemetlen állatokban és emberekben. Ezért része a feldolgozó üzemek végzik két szakaszból áll.

Az orvosság bolhák a házban - a terrorizmus elleni bolhák az otthon

A bolhák a lakásban esik főleg a szőr a háziállatok. Vannak esetek, amikor fertőzöttek, pincék és padlások (patkány és galamb paraziták). Majd megöli a rovarokat legnehezebb.

A terrorizmus elleni bolhák az otthon és a végezhetjük függetlenül útján háztartási rovarirtó, vagy népi jogorvoslat.

Steps paraziták irtására

 1. behatolás útját. Leggyakrabban, bolhák bejutni a házba a fertőzött állatok, ezért először meg kell kezelni háziállat, majd foglalkozik a tisztítás minden szobában. Ha bolhák „jön” ki a pincében (a lakás az 1. emeleten) és a tetőtérben, akkor meg kell hívni a SES szakemberek, akik elvégez egy rovarölő kezelése nem lakáscélú helyiségek. Az emberek ruháikat is hozhat paraziták - a halászok és vadászok.
 2. Rovarölő bolhák ellen - ügynökök a permetezett folyékony formában minden felületen. A lárvák lehet elrejteni a sötét területeken (WC, tároló helyiség), a lambéria és szekrények mellett a kanapén és az ágy. Ezért meg kell kezelni mindent.
 3. Takaró és ruházat nyáron meg kell tenni a napra, mert a bolhák nem szeretik a magas hőmérsékletnek. És alacsony is, ezért ajánlott szellőztetni a szobát gyakran a téli hónapokban. Vadászati ​​ruházat jobb haladéktalanul megküldi a mosógépbe, majd magas fok.

Attól függően, hogy a fertőzöttség mértékét bolhák lehet eltávolítani néhány óra vagy hét.

 • Az orvosság bolhák a házban - a terrorizmus elleni bolhák az otthon
  Bórsav csótányok - egy nagyszerű módja annak, hogy megszabaduljunk a kártevő
 • Az orvosság bolhák a házban - a terrorizmus elleni bolhák az otthon
  Megszabadulni szúnyogok a konyhában
 • Az orvosság bolhák a házban - a terrorizmus elleni bolhák az otthon
  Hogyan lehet megjeleníteni a hibákat. Mondja, hogy „Nem!” Háztartási kártevők


Előkészületek bolhák ellen a házban

Mérgezés felnőttek és lárvák például permetek, bepároljuk anyagok és készítmények kezelésére háziállat.

Hogy megkönnyítse a bolhák macskák vagy kutyák, akkor egy csepp a mar. Remedy bolhák ellen egy csövet extrudálunk a füle körül, és a bőrbe dörzsölni. Állati védve marad egész hónapban.

Az orvosság bolhák a házban - a terrorizmus elleni bolhák az otthon

Is alkalmazni nyakörvek (tartós hatást), samponok (óvatosan távolítsa el a paraziták károsítása nélkül), spray (permetezett haj, védi és nem több, mint 5 nap) és por (kis kiskutyák és kiscicák enyhe hatás).

Aerosol anyag értékesített, mint egy kész terméket. Egy üveg elegendő 10 négyzetméteres kezelés szoba, így meg kell vásárolni egy pár darab. Ezek eltávolítása ugrás rovarok és azok lárvái azonnal toxikus. A kezelés után szobákat, lakás pár órával meg kell tartani zárt. Ezt követően az általános nedves tisztítás és mosás minden textíliák. Eladott ilyen permetek: Reid, Raptor, harci, diklórfosz Neo.

Az orvosság bolhák a házban - a terrorizmus elleni bolhák az otthon

Koncentrátumok - a leghatékonyabb gyógyszerek paraziták ellen. Ezek vízzel hígítjuk utasítás szerint, a és permetezzük a helyszínen egy kerti permetezővel. További tisztítás is történik, mint a mérgező és allergiás reakciókat okozhat. A leghíresebb - Get, Lambda Zone és hóhér. Koncentrált rovarirtó szakemberek által használt.

Az orvosság bolhák a házban - a terrorizmus elleni bolhák az otthon

Népi jogorvoslati bolhák

Fontos, hogy azt csak a bolhák a házban nem okozott kárt a lakosok. Ez különösen igaz, ha a család a kis gyerekek. Ezért gyakran használják a népi jogorvoslatok bolhák. Ezek nagy hátránya - a rovarok fognak visszavonja, de ez eltarthat egy ideig.

A leggyakoribb módszerek harc:

 1. Ahelyett, hogy az ipari aeroszolok, a keverék szódabikarbóna és só egyenlő arányban, vízzel hígítjuk. A folyékony oldatot permetezünk egy hasonló boltban.
 2. Lehetőség van, hogy feldolgozza az infúzió gyógyszer összetevőit. Ahhoz, hogy egy erős infúzió üröm és 2 rész 1 rész az eukaliptusz a Tansy, öntsünk egy kis mennyiségű forró vízzel, és ragaszkodnak, amíg hűvös, majd szűrjük. Szúrós szaga elriasztani a rovarokat, de nem elpusztítani.
 3. Pine forgács használunk ágynemű pet. Ez különösen fontos a tavasszal, amikor a bolhák aktiválódnak.
 4. A keveréket száraz élesztő és a fokhagyma egyenlő arányban szétszórt szőnyegek és egyéb padlóburkoló. 12 óra elteltével, szükség van egy jó vákuum a padlóra. Szúrós szaga erősen befolyásolja a paraziták, és meghalnak.
  Az orvosság bolhák a házban - a terrorizmus elleni bolhák az otthon

Az ellenőrzés során a bolhák lehet használni, mint egy boltban gyógyszerek és népi jogorvoslat. Mindegyikük csak akkor járnak idő kérdése. Lehetőleg nem fut a problémát, akkor a bolhák gyorsan eltűnik.