Az üvegház uborka saját kezét egy könnyű kiutat hulladék anyagok

Az üvegház uborka saját kezét egy könnyű kiutat hulladék anyagok
Hogyan nő és építeni az oldalon a gazdag termés, és hogy a saját üvegházhatású uborka a kezét - el tudja olvasni ezt a cikket, ami szintén bemutatott szemléltető képek különböző lehetőségek (példaként kezdőknek).üvegházakat követelmények uborka

Annak érdekében, hogy megfelelően megszervezni munkájukat szakaszokban, és egy üvegház kezük közül hulladék anyagok, akkor először meg kell vizsgálni valamennyi követelménynek kell megfelelniük a jövőben borágó:

 1. Végző alapvető funkciók - a felhalmozási hőt.
 2. Mobilitás, könnyű mozgatása a mini-design az egész oldalon.
 3. A meleg időjárás, az üvegházhatást okozó kell nyitni a fedelet a túlmelegedés elkerülése növények, és este, éppen ellenkezőleg, hogy lezárja.
 4. A tervezési kell jól szellőző, de nem abban a tervezetben.
 5. A helyszín lehetővé teszi kényelmes fellazítják a talajt és a vizet.
 6. A terület jól kell világítani, és védve a szél.

Tudtad? Uborka megjelent a kultúra több, mint 6000 évvel ezelőtt, és szülővárosában tekinthető India és a Himalája lábainál, a rastettam még a természeti környezetet.

Az üvegház uborka saját kezét egy könnyű kiutat hulladék anyagok

Hol van a legjobb hely kialakítása

Válasszon egy helyet a menedék uborka valójában nem olyan egyszerű, de nagyon is valóságos.

A lényeg az, hogy fontolja meg a tényezőket helyezi az üvegház képest a bíboros és a szél irányát. A legfontosabb kritérium helyen ebben a folyamatban a következők:

 1. A fény irányának. A világítás legyen több, mint jó, ez függ a növény csírázását. Egyértelmű irányt képest a bíboros. Építőipari ne akadályozzák a házak, fák és egyéb épületek.
 2. A kiválasztott terület legyen jó minőségű talaj.
 3. Nagy jelentősége van a kényelem helyét - a jelenléte a bejáratnál, a belépés ingyenes, kábelezés szükséges kommunikációt és az egyszerű karbantartás.
 4. A ferde rész, a talajvízszint és a talaj képes fagyasztás.

Fontos: Ha úgy dönt, a rossz helyen a jövő építése, akkor lehetséges, hogy olyan problémákkal, mint a nem kialakult, gyenge éghajlat, a hőmérséklet különbség és a rossz szintre a nedvesség a végső itoge- sovány és gyenge minőségű termés.

Az üvegház uborka saját kezét egy könnyű kiutat hulladék anyagok

Egy egyszerű üvegházhatású kezük

A fél, vagy akár egy nap lehet építeni igen alkalmas zöldségek és pupyrchatoy parnichok, a legfontosabb dolog ebben az esetben - a vágy és a szorgalom.

Mire van szükség

Kezdetben lássuk, milyen anyagokat kell gyártani borágó saját kezűleg:

 • hulahup (karika);
 • ellátás;
 • olaj-ruhával szalag darabokat 1 vagy 2;
 • drill;
 • Tűzőgép.
Az üvegház uborka saját kezét egy könnyű kiutat hulladék anyagok

Útmutató a termelés

Ahhoz, hogy a menedék meglehetősen egyszerű, a folyamat osztva csak néhány apró lépéseket: 1. Készítette: hula-hoop a felére csökken.
 2. Ez egy kis téglalap alakú design, hogy vegye fel az összes szabályt a helyét a 4 táblák.
 3. Ezután 2 egymással párhuzamos lemezek (a kevésbé) végein a furatokat, hogy hulahupa félből könnyen be ott.
 4. A rögzítés után a táblák műanyag csomagolást film ráhúzzák az egész szerkezetet. amely könnyen csatolja a hagyományos tűzőgép a körben mindkét oldalról.

Fontos: parnichok nem laza a tetején a központ a tervezési kell csatolni nem vastag fa bottal.

Más kiviteli alakokban a gyártás

Kétségtelen, hogy a javasolt ebben a cikkben, házi borágó is azt állítják, hogy a legjobb, mert a könnyű gyárthatóság és kényelmes kezelés. By the way, ő a gazdálkodók körében az úgynevezett „Film üvegház”.

De vannak más lehetőségek is a gyártás uborka üvegházak, ők is érdemes lenne figyelni, hogy:

1. "Üvegházhatású Butterfly". Ez egy doboz, ami egy kicsit olyan, mint egy ház nyeregtetős tető, amely hajtogatott könnyen nyitható. Csakúgy, mint a film, az „üvegház Butterfly” elég könnyen összeszerelhető magad.

Először is, meg kell, hogy vegye fel a szükséges anyagot a bázis és a keret, akkor lehet bármilyen deszkából. Helyezzük a design alapján a legjobb fűrészáru - ez megakadályozza, hogy a rothadás alján.

Az üvegház uborka saját kezét egy könnyű kiutat hulladék anyagok
A telepítés előtt meg kell szüntetni egy kis réteg a talaj és cserélje ki egy 10 cm-es réteg kavicsot létrehozni vízelvezetést.

Aztán szerzett ablaküvegen helyezze a keretbe, és rögzítse a jól párna és a keret összetétele folyamat, amely megakadályozza a bomlási felhasznált faanyag.

2. Az utóbbi években egyre népszerűbb a polikarbonát bura. amely egy szintetikus anyag, és használják a sok mezőgazdasági és kertészeti célra. Ennek az az előnye, borágó a stabilitást az anyag a hó és jégeső, és a képesség, hogy lehűljön lassan.

Annak érdekében, hogy otthon lehet ugyanolyan „üvegház-pillangó”, de az üveg helyett, míg ő használt polikarbonát anyagból készült.

Az üvegház uborka saját kezét egy könnyű kiutat hulladék anyagok
Tudtad? A legelső üvegházak megjelent az ókori Rómában. Megjelenésük gyökeresen eltér a mai variantov- úgy nézett ki, mint rendes ház. Roman kertészek először ültettek növényeket kerekes kocsik, ostavlyaliih nap a nap, és este eltávolítjuk, és tároljuk meleg szobában.

Beépített különösen a rövid távú vagy állandó művelés

Beépített különösen a rövid távú vagy állandó termesztés uborka lehet a következő adatokat:

 1. Házi ház a film alkalmas csak rövid ideig, azaz 1 csoportban.
De ez érthető, hiszen a törékeny polietilén könnyen megzavarhatja az erős szél, nem is beszélve a fagyok, amelyek könnyen tönkreteheti a növény ilyen kifogásolható menedéket.
 • De az építőiparban a polikarbonát rendkívül megbízható hosszú távú (több mint 2 év), és művelésre alkalmas, még a különösen havas tél.
  Az üvegház uborka saját kezét egy könnyű kiutat hulladék anyagok
  A lényeg az, hogy válassza ki a polikarbonát: az optimális vastagsága nem lehet kevesebb, mint 6 mm, mivel abban az esetben, egy 4 mm-es kiviteli alakban bevonat könnyen verte C. Ezen túlmenően, az ilyen üvegházban, nyugodtan szervezhet a fűtés. mint bármely üvegházban.
 • Is olvasható arról, hogyan lehet egy üvegház a kezüket. Van számos előnye van az üveg, mind a meleg és hideg évszakokban. Különösen átláthatóságát és kémiai semlegesség uborka bujkál, mert a film és polikarbonát anyag magas hőmérsékleten engedje elég káros anyagokat, beleértve a bűzös, hogy amikor halmozódnak is árthat az ideges uborka.

  Hiánya egy üvegházban is: a súlya sokkal több, mint más menhelyek, de ellentétben a film, ez viszi az erős szeles időjárás.

  Azt is meg kell figyelni, hogy a törékeny üveg és nagy hővezető, ami miatt a termés érik néhány nap vagy hét múlva, mint más rögtönzött lehetőség.

 • Az üvegház uborka saját kezét egy könnyű kiutat hulladék anyagok

  A fentiek alapján meg kell állapítani, hogy a saját készítésű épületek, ahonnan az anyag lehet, megvannak a maga előnyei és hátrányai, így minden tulajdonos létrehozni menedéket alapuló személyes preferenciák - ami a legfontosabb, úgy dönt, először azzal a kérdéssel, hogy mi szükség van az élet borágó jövőben.

  Ma megtanultam, hogyan lehet egy jó üvegház uborka a kezüket, valamint számos érdekes részleteket illetően a funkciók elhelyezése ilyen szerkezetek és anyagok.

  Ezért felfegyverkezve a szükséges eszközöket, könnyen észre a fogant építkezés az életben, és hogy a minőségi termés ízletes, érett uborka.