Az üvegház uborka saját kezét, fotó mini üvegházak az országban

Miniteplitsy polikarbonát

Uborka nagyon népszerű és hasznos termék, de gyakran előfordul, hogy az éghajlati viszonyok egyszerűen nem teszik lehetővé, hogy növekszik az ilyen típusú növényvédő a nyílt terepen használata nélkül speciális eszközöket. Ebben az esetben jön a támogatás üvegház, épített saját, ami elég egyszerű építeni, és felszerelni a növekvő zöldség. Hogyan készítsünk egy üvegház uborka saját kezűleg? Ehhez az szükséges, hogy válasszon egy megfelelő anyag, a helyét és méretét a szerkezet. Így saját kert fog még több előnyt formájában finom, bio zöldségek és gyümölcsök.Az üvegház uborka saját kezét, fotó mini üvegházak az országban

A mai gyártók kínálnak rengeteg különböző üvegházak polikarbonátból készült, és egyéb anyagokat, de gyakran a költsége igen magas. Egy jó lehetőség lenne egy üvegház saját kezűleg, mert ez a terv nem igényel speciális ellátást, ez nagyon hatékony használatához, és a szervezet nem vesz sok időt.

Az első és legfontosabb, meg kell határoznia a helyét a szerkezet. Fontos figyelembe venni a közelsége a forrás az öntözővíz az országban, napos helyen, és a kényelmet helyét. Azt is meg kell meghatározni a forma és üvegházak. A leggyakoribbak:

Az üvegház uborka saját kezét, fotó mini üvegházak az országban
  • Design keretet a fém alkatrészek;
  • Üvegházak polikarbonát;
  • Az üvegház uborka egy keret, műanyag cső.

Az első változat különbözik kellően kompakt és kis méret. Egy ilyen üvegházhatást használjuk kertészek Cottage gyakran nem annak a ténynek köszönhető, hogy egy ilyen konstrukció hozzájárul a kialakulásához a túlzott nedvességet. Greenhouse polikarbonát nagyon tartós, praktikus és kényelmes a használata, de a magas költségek. Az üvegház uborka, amelynek keretében készült műanyag cső, elég könnyen szerelhető, célszerű, de tovább kell erősíteni. Az ilyen rendszerben szükség van az alkatrészek, amelyek növelik a stabilitást az üvegházhatást.

Válassza ki a legjobb lehetőséget attól függően, hogy a személyes preferenciák és képességek, biztosítani tudjuk a kiváló feltételeket a növények növekedését, és összeállítottak egy jó termést. A növekvő gyümölcsöt és zöldséget az ország lesz a könnyű és kellemes időtöltés, és a gyümölcsök fog teljes ellátás.

Az üvegház uborka saját kezét, fotó mini üvegházak az országban

Hogyan készítsünk saját kezét?

Miután a kijelölt helyen, és anyagtípus üvegházak, akkor el lehet kezdeni az építkezést. Fontos, hogy végre minden cselekvés, mert ez biztosítja a megbízhatóságot a design. Növényi tehát több funkcionális és praktikus. Készíts egy üvegház termesztésére uborka lehet önállóan és a korábban elkészített anyag és a tér a telepítéshez.

Annak érdekében, hogy építsenek egy üvegház uborka kezével, szükség tételek, mint:  • Táblák, ékek;
  • Műanyag cső;
  • Szegek vagy csavarok.

Indításához részét összhangba kell hozni a tervezési és tömítést földet. Továbbá, előkezelt speciális fertőtlenítő táblák csúszik kerülete jövő üvegházhatást. Kiderült egyfajta doboz, amelyre sarkok kell csatolni a fém szerelvények. Az interneten megtalálható számos fotó és lépésenkénti gyártása utasításokat, hogyan kell egy üvegház. Minden lépést meglehetősen egyszerű, de igényel némi ellátást.

Az alap az üvegházhatást okozó uborka meg kell erősíteni, például, hogy ásni a földbe. Ezután az ív telepített egy bizonyos távolságot, de nem kevesebb, mint 50 cm. Az utolsó ív erősítik a fa léc, az egész szervezetet kell létrehozni film. Ez az üvegházhatású meglehetősen egyszerű és praktikus.

A növekvő uborka és az őket gondozó a szezon során elég könnyű. Ez az opció tökéletes, mint egy szezonális, vagyis a betakarítás után, az üvegházhatást okozó uborka kell távolítani. Ez a kialakítás lehetővé teszi, hogy az ország, hogy készítsen könnyű öntözés, szellőztetés és egyéb eljárások. Ha szükséges, a film lehet hajtani, hogy közeli vagy fordítva üvegházban.

Egy megbízható és tartós az egyik egy üvegház, amely egy fémből készült keret részek vagy csövek. Egy ilyen eljárás védelmet nyújt a különböző időjárási körülmények között, melyek révén a termesztés uborka és egyéb zöldségek kényelmes. Joining fém alkatrészek felhasználásával hegesztéssel vagy konstrukció összenyomható üvegházban. Tedd kényelmes melegágya az ilyen típusú egyszerűen és fém profilok kell dolgozni, csavarokkal, polikarbonát is használható film. Az első helyen, a tábla lesz szükség annak érdekében, hogy a keret ezen elv mint az első verzió. Csatolásához légcsatorna profil, előre méretre vágott és a tetejére halmozott polikarbonátból vagy a szegmens a kívánt méret a film.

Az üvegház uborka saját kezét, fotó mini üvegházak az országban
Az egyik legegyszerűbb, legolcsóbb és elég hatékony egy üvegház, a kezüket, hogy ezt a lehető ablakkeretek. mérete is szinte semmit, mert minden attól függ, hogy a tételek száma, amelyeket meg kell közelítik egymáshoz méretben. Az alapítvány szüksége lesz tégla és kis rönk és fűrészáru elég hosszú.

Ahhoz, hogy a saját kezét, hogy építsenek egy jó és megbízható üvegházhatású nőni uborka, először meg kell határozni egy tégla alapot formájában jövő tervezése. Deszkák és naplók feldolgozandó bitumen öntött, majd óvatosan helyezze gerendákat téglafal. A belső oldalán a fórumon meg kell erősíteni, és úgy kell elhelyezni, egy kicsit közelebb, mint a szélessége kereteket. Ezek a táblák, kívülről kell ragasztani, a másik egy vonalba a végén a függőleges támasz kiváló élességet táblák, meghatározott vízszintesen. Mivel fontos az elvezetés a tetőfelület, szükséges csatolni a végén a fa deszka szarufák. Az utolsó szakaszban kell beállítani a keret a kész keretet. Ezt meg lehet tenni csavarok segítségével. Egy ilyen konstrukció kell biztosítani egy nyílás keretben, amelybe telepíteni és horog csavart. Így, hogy megbízható üvegházhatású nőni uborka, ami a saját kezét, hogy ne nagyon egyszerű.

Az üvegház uborka saját kezét, fotó mini üvegházak az országban

ajánlások

Minőségileg jelentősen hozzájárul az üvegházhatás készült gazdag és megszerzése hasznos növény. Szintén fontos a megfelelő és helyes gondozása növények. Az uborka nagy jelentősége fokú megvilágítás, hőmérséklet, páratartalom és más tényezők.

Egy egyszerű kiviteli alakban üvegházhatású is igényel ellátást. Például, egy üvegház, amelynek egy keret fémből vagy műanyag cső szét kell szedni a téli időszakban. Több megbízható kialakítás a polikarbonát alaposan meg kell mosni, tiszta talaj különböző szárított növények és kezeljük egy különleges megoldás. Így tudjuk biztosítani, hogy a termékenység a következő szezonban, valamint védi a növényeket a betegség.

Megtalálható számos kép üvegházak építése, amely képet ad arról, hogyan kell csinálni egy üvegház. Független termelés a struktúra figyelembe veszi az összes egyedi jellemzői a helyszínen, és egy veteményeskert kényelmes munkát. Gondoskodás az üvegházhatás, a talaj és a megfelelő ellátás teszi a termesztés uborka és egyéb zöldségek hatékony. Novice kertészek lehet találni egy csomó különböző táblák, de meg kell hallgatni a tapasztalatait kertészek tapasztalat. Így a folyamat a gondozó a kert lesz produktív, és az üvegházhatást okozó zöldségek, fűszernövények és uborka hasznos növény.