Az üvegház uborka saját kezét, hogyan lehet

 • Hogyan válasszuk ki a helyet az ültetésre borágó
 • Anyagok és eszközök az építési üvegházban
 • Építsd üvegházak uborka
 • hordozható üvegházak

Mindannyian szeretnénk, hogy a nyári enni friss uborka, és ha azt is, hogy ősszel tud élni annak uborka, ez a végső álom. De ahhoz, hogy ez a nő zöld növényi nyílt terepen néha nem teszi lehetővé az éghajlat. Meg kell szerezni egy üvegház vagy egy üvegház. Ezek megvásárolhatók bármelyik kertészeti boltban. Ezeket lehet a különböző anyagok (alumínium cső, horganyzott acél), eltérő szerkezetű (gyors ragadási filmbevonat). Azonban a költségek ezek üvegházak is meglehetősen nagy. Ezért van szükség, hogy létrejöjjön egy üvegház uborka kézzel.Az üvegház uborka saját kezét, hogyan lehet

Reakcióvázlat üvegezett üvegházhatást.

Először is, nézzük meg, hogyan lehet megkülönböztetni az üvegházhatást okozó üvegház. Az üvegház általában magas, a magassága egy ember. Ez úgy történik, hogy a kertész tudott bemenni az üvegházban, és töltsön öntözés, gyomlálás, termékeny. Néhány üvegházak hogy fűtött. Ha a gondolkodás arról, hogyan kell felépíteni egy üvegház, akkor itt. Épít egy üvegház, hogy sokkal nehezebb és költségesebb, mint az üvegházban. Ezért vesszük közelebbről szemügyre, hogyan kell felépíteni egy üvegház ki hulladék anyagokból.

Hogyan válasszuk ki a helyet az ültetésre borágó

Az üvegház uborka saját kezét, hogyan lehet

áramkör skála film üvegházak.

Ha úgy dönt, hogy a növény az uborka. akkor feltétlenül, hogy az üvegházhatást okozó uborka. Először ki kell választani egy megfelelő helyet az üvegházhatást. Itt figyelembe kell venni a következőket:

 1. Hely úgy kell megválasztani, hogy jól érzik magukat megközelíteni az üvegházban, tölteni azt a manipuláció uborka (öntözés, műtrágyázás, gyomirtása), egy talicska vontatására trágya.
 2. Válassz egy jól megvilágított helyeken szélcsendben.
 3. Körül az üvegházat helyén szabadon kell tudni végezni a kisebb javítások és a telepítést.
 4. Orient üvegházban kell a nyugat-keleti irányban.
 • Az egyszerű telepítés keret az üvegházhatást okozó uborka szüksége lesz egy viszonylag sima felületre.

Vissza a tartalomhoz

Anyagok és eszközök az építési üvegházban

Ahhoz, hogy termelnek üvegházhatású saját kezét. akkor nem kell vásárolni drága anyagok a boltban. Néha lehet, hogy köze van mi van a gazdaságban. De valami ruhába, valószínűleg meg. Az eszközök üzembe helyezéséhez szükséges:

 1. Hammer.
 2. Fűrész vagy fémfűrész.
 3. Rulett.
 4. Zsineg.
 5. Önfúró csavarok.
 6. Bútor tűzőgép.
 7. Csavarhúzóval vagy csavarhúzó

Anyagok valamennyi változatára különböző üvegházak. De minden esetben, előkészíteni:

Az üvegház uborka saját kezét, hogyan lehet

Rendszer rácsos eszközök uborka ágy.

 1. Board.
 2. Bars.
 3. Bevonóanyag.
 4. Tégla.
 5. Arc (a fűz vagy mogyoró, műanyag, fém, torna karika).
 6. Bioüzemanyagok (szalma, trágya, tőzeg, humusz, komposzt, száraz levelek).
 7. Régi ablakkeretek.


Bevonóanyag, kiválaszthatja azok üvegházak, összpontosítva annak költségeit, mert nagyon eltérő a különböző anyagokat. Egy kicsit drága, de sokkal praktikusabb erősített film és polikarbonát. Kevesebb költség, hanem a kopásállóság alacsonyabb a szokásos műanyag fólia. A film védi a növényeket a szélsőséges hőmérséklettől és a szél, de az üvegházban kell állandóan nyitva szellőztetés és öntözzük. Továbbá, a film alatt gyűjti kondenzátum, amely előnyös környezetet biztosít a gombás betegség uborka. Annak érdekében, hogy ne változtassa meg a film minden évben, akkor jobb, ha vesz egy speciális üvegházhatású film. Ő a költség magasabb, mint a normál, de tovább tart a megnövekedett sűrűségű és rugalmasságát.

Vissza a tartalomhoz

Építsd üvegházak uborka

Már a kezdet kezdetén meg kell meleg üvegházban. Ásni alatt a címzetthez az üvegházhatású árok mélysége körülbelül fél méter, hogy a vízszigetelő réteg homok, kavics. A felső henger a szalma, tőzeg, száraz leveleket és a humusz vagy komposzt. A bioüzemanyagok nem adja meg az uborka meleg, vízálló réteg, és megvédi őket a pangó vizet.

Greenhouse építési lehetőségek sokféle uborka.

Első kiviteli. Ez a legegyszerűbb és leggyakrabban használt. Ez az úgynevezett film alagútban. Szerkezete egyszerű. Elhelyezett ív, feszes film. Változékonysága az üvegházhatás csak használják a különböző anyagok a ívek. A legegyszerűbb, de legdrágább módja - vásárolni őket a boltban. Eladó az ilyen fém ív bevonva egy réteg festék, és műanyag. Ezek nagyon tartós, könnyen kezelhető és jól néz ki. Arc is lehet készíteni Hickory. Ehhez egyszerűen vágva ágak bokrok megfelelő hosszúságú, azokat otthon, és tedd egy kanyarban. A hátránya az, hogy ez szükséges ahhoz, hogy egy ilyen ív újra minden évben. Egy másik érdekes lehetőség - a használata torna karika. Ezek a felére csökken.

Opció semmit, kivéve, ha már heverni az országban egy pár tucat karika, hogy nem valószínű. De az ív karika is tart meg néhány évben.

Vessünk egy közelebbi pillantást, hogyan lehet egy üvegház uborka. Jellemzően ezek üvegházak, hogy a magassága egy kicsit több, mint egy méter. Vegyük az ív, mélyítsék el a földbe az oldalán az ágyak úgy, hogy ők ugyanabban a magasságban a földtől. Célszerű őket az azonos távolságra egymástól, majd a filmet egyenletesen nyújtható. De a távolság ne legyen nagyobb a ívek, optimalizált hagyja 25-35 cm-re egymástól. Ha kevesebb, akkor hatása alatt a légköri csapadék a film csökkeni fog a földre, és károsíthatja a uborka. És ha a távolság a ívek nagyon alacsony lesz, a folyamatot, és gyűjtsük össze az uborka is rendkívül kényelmetlen. A film nyújtása és megszórjuk őrölt oldalán vagy prések, például a régi tégla.

Akkor minden ívet fúrjon három lyukat: egy lyuk a közepén, és két oldalán található az ív. Ezekben nyílások húzódik egy kötelet, hogy megfelelően van feszítve között ívek párhuzamos a talajjal. Ennek eredményeként, a növekedés uborka ragaszkodnak egy kötelet, és ne feküdjön a földre. Ez megkönnyíti a betakarítási folyamat, és ad egy jól ápolt külsőt üvegházhatást. Erősítheti a film az íveket is használható irodai gemkapocs. Ők nem károsítja a lakkozott film. A legfontosabb dolog -, hogy válassza ki a megfelelő méretet.

De egy ilyen melegágya uborka számos hátránya van. Először is, uborka nem tehető anélkül, hogy a fény, így a film el kell távolítani a nap folyamán és este térjen vissza. Így meg kell erősíteni ismét. És ha nem teszed tégla és borított földet? Ez kényelmetlen. Amellett, hogy szellőztetés az üvegházhatású végeredménye mindig ki kell nyitni és zárni. Egy közepes szellőző rossz, így az uborka lehet beteg. A hőmérséklet egyenetlenül oszlik fölött az üvegház, az eredményt a széleit a uborka lassabban növekednek, mint a közepén.

Van megoldás: meg kell, hogy az üvegház úgy, hogy megnyitja a tetején. Vegye ki a film három méter hosszú, vágjuk keresztben két részre. legyen jó, hogy rögzítse az alsó széle a film a talaj közelében, és a felső széle az átfedés átfedés. Úgy kell csatlakoztatni a vasúti, amely az ív. Fix kapcsok időközönként 70-90 cm. Az ilyen üvegházhatást nagyon kényelmes működését. Bármikor meg tudja nyitni bármely részét az üvegházban.

Vissza a tartalomhoz

hordozható üvegházak

A harmadik lehetőség - hordozható. Készíts egy hordozható üvegházhatású lehet fából készült. Szélesség - 120 cm, egy fal - 50 cm-es, és a második - 30 cm tetejére fektetve vagy fólia keretet a régi ablak .. A film kell rögzíteni magasabb falat. Az alján a film rögzítve a rack-hung. Ha szükséges emelni a film, akkor egyszerűen a szél a sínen. Ha ön használ egy keret, hogy biztosan el lehet távolítani, és félretesszük, a nappali vagy nyissa meg a szellőzők az az elv, hogy ne csak az oldalsó és felfelé.

Evgeniy Aleksandrovich Ivanov