Azt akarom, hogy hagyja abba, hogy üljön a számítógép

Gondolj olyan online üzlet. És otthon is minden rendben :). Összegyűjtöttük, mostuk, enni főzve. És lehet felidézni a régi barátok (jobb, mint azok, akik nem rendelkeznek számítógéppel, vagy nem attól függően, hogy), sétálni velük, de ahelyett, hogy csak sétálni és menj a paintball klub, a medence, a mászófal.A hazai motiválni magad hallgatni ezt a gyönyörű dal itt Glory Butusov -

moderátor úgy döntött, a legjobb válasz

Rendeljen találkozó barátokkal, kommunikálni velük, sétálni az utcán. Ha nem barátok, akkor iratkozzon fel a kutya séta, vigyázni, hogy a vonat őt. És ez lehetséges, és nem foglalkozók hasznos dolgok, hogy a bátyám a tanulás gitározni, az online órák, és ő nem is rossz fordulatok, és a vonatok nem sokkal kevesebb, mint egy hónap. Próbáld találja magát csak azért, mert az azonos érdeklődésű az életben. csak részt a végrehajtásban.

kezdeni, hogy mit kell tennie a szabad idő. Ez az első ok, amiért ül a számítógép előtt.

majd engedje le a időzítés csavarokkal Önnek. kérje a háztartások, hogy segítse a akaraterő. dobjon egy számítógép egy csipet

Ha nem segít, megy egy pszichológus kezelésére függő viselkedést.

kezdeni leválik a cég fokozatosan, mint az összes függőségek. ogranichte első két órában legfeljebb a számítógép.miért ül mögötte egyáltalán?

1) Állvány a székről / ülés, közelebb a kanapén számítógépet. Fekvő sokkal kényelmesebb.

2) A hűvösebb a húzó levegő a házból, be egy darab vastag papírra, úgy, hogy beugrott, amíg kompatibilis számítógéphez. Ez jobban megfelel erre a célra, egy vékony csík kivágott műanyag palack.

3) Vigye a számítógép felett, úgyhogy lenne ülni és nézni a monitor rendkívül kényelmetlen. Work állva. A teljesség kedvéért az érzetek lehet állítani a földre ömlött gemkapocs. Ha a tolóerő jóga, akkor egyszerűen nem összetörni a borsó.

4) A BIOS beállítás változás értékét felelős nyomkövető CPU túlmelegedés. Azt hogy a minimális értéket. A számítógép gyorsan túlmelegedhet, és automatikusan kikapcsol. Jól lehet, ha a hűtőrendszer a processzor hűtőborda eltávolítása és tegye ventillátor nélküli (passzív hűtés).

5) Show játék „Klondike” férj, testvér, család, és bárki a háztartásban. Tegyük fel, hogy halmoztak szoliter 10-szer egymás után, és nem lehet ismételni, mert az idő nem elég. Hadd üljön a helyén.

Hol kezdjük? Ha biztos vagy benne, hogy úgy döntött, hogy már nem ül a számítógép előtt, vagy szükség van-e az internet általános? Ha a saját Internet semmit, majd eladni a számítógépet, vagy valaki azt például, hogy a barátja vagy barátnője, aki tud adni egy rokon, majd húzza ki az internet-kapcsolat is, és nem fizetnek meg. (De akkor meg kell valamit váltani -. Ahhoz, hogy megtalálja a csere, néhány egyéb tevékenység, amely érdekes lehet az Ön számára, és szerette, lehet hobbi, vagy bármilyen kreatív munka Próbálja kiderülhet, de akkor is, ha semmi nem jön ki, soha nem késő, hogy újra vásárolni egy számítógép vagy laptop, és újra, hogy a kapcsolatot az interneten. (de még mindig van, hogy megszabaduljon a számítógép és az, hogy kezdeni ezzel)