Azt álmodtam, hogy férjhez megy, mire számíthat

Úgy véljük, hogy férjhez egy álom - jó jel. A szakértők azonban a Álomfejtés nem annyira optimista konfigurálva. Kiderült, hogy ez az elképzelés több értelmezéseket.„Ha volt egy álmom, hogy én házas, ez mit jelent?” - szakértők megfejtésében álmok halljuk ezt a kérdést elég gyakran. Kiderült, hogy ez az álom nagyon gyakori. Megfejteni rendesen, meg kell próbálnia, hogy emlékezzen az összes részleteket a éjszakai látást.

Ebben az esetben, a fontos, még a legapróbb részletekre is. Ha a fiatal hölgy volt egy álma, hogy hozzámegy jól - a valóságban ez vár a jó szerencsét, boldogságot és nagy szeretettel. Ha egy álom ő nyújtotta a kezét és a szív - a valóságban az egészet vissza a rendes kerékvágásba.

Ha volt egy álma, hogy egy barátja megnősült -nayavu nő vár a siker minden törekszik, valamint a szakmai előmenetel. Nagyon gyakran a felnőtt nők álmok, ahol férjhez lányát. A valóságban ez előrevetíti a gyors elválasztás minden relatív. Úgy véljük, hogy ha az álom a házasság az özvegynek álmok, még mindig sok évvel marad magányos.

Bad jel egy látomásban látja magát egy esküvői ruha. Ez azt jelentheti, hogy hamarosan várja a betegségét. Csodálja egy esküvői ruha a tükörben - a jele, hogy ő meglehetősen aktív szerelmi kapcsolatok. Ő büszke testét, és nagyon gyakran változik tisztelői. Ebben az esetben, amikor a fiatal óvatosnak kell lenni, mert hamarosan ő viharos életét lehet kötni elítéli a ismerős és ismeretlen emberek.

Az álom egy boldog házasélet -, hogy megtalálja a boldogságot a valóságban, és felfelé a ranglétrán. Hamarosan főnök értékelni fogják a munkát és erőfeszítést, és felajánlja az új pozícióba.

A nők gyakran fordulnak a szakember hasonló kezelést. „Azt álmodtam, hogy feleségül az ellenségem. Mi vár rám a valóságban?” Ebben az esetben, a válasz nyilvánvaló. a valóságban a fiatal hölgy várja a házasság a kedvelt személy.

Ha a lány volt egy álma, házas, és hamarosan egy özvegyasszony - ébren vár egy komoly teszt. Szakértők azt mondják, hogy ez az elképzelés csak azt jelenti, hogy a valóságban a fiatal hölgy vesz túl sok felelősséget, amellyel nem tud kezelni. Törlése esküvőjét egy álom - rossz jel. Egy álom megjövendöli, hogy ő lesz, hogy egy sor olyan intézkedést, amely nem vezet semmi jóra. Látva egy álom, meg kell alaposabban vizsgálni minden tettét, és irányítani őket.Késői álmában saját esküvő - a veszteség. Ha egy férjes asszony álmodik ő esküvője, és ujjai nem jegygyűrű - ébren várta árulásának szeretett férje. Azt kell, hogy egy közelebbi pillantást a kapcsolatukat. Talán ők patthelyzetbe és tennie kell valamit, hogy feltámassza a régi érzések. Akkor főzni a férje egy meglepetés, vagy felhívja őt, hogy egy romantikus vacsorára. Ilyen esetben, a házasság, de nincsenek apróságok. Hogy ez a hosszú és boldog, akkor mindig meglep a lelki társ, mindent megtesznek annak érdekében, hogy elkerüljék az unalom.

Ha egy fiatal ember van egy álma, hogy ő tesz javaslatot a házasság a szeretett egy - a valóságban megfelelően erőinek elosztása. Talán, úgy ez az, amit teljesen lényegtelen. Ebben az esetben gondosan meg kell fontolni a tetteikért. Nem kell, hogy az ember munkája, mind otthon, mind a személyes kapcsolatok. Get alváskor az elutasítás egy szeretett - a sürgősségi elválasztás tőle. Ebben az esetben az elválasztás nem lesz könnyű. A fiatalok kifejezni egymás felhalmozott követelések.

„Azt álmodtam, hogy férjhez egy idegen, vagy hogy megyek feleségül özvegy Mit jelent ez a.?” - gyakran kérni a lányok a szakember. Az ilyen álmok portend frusztráció, betegség közeli rokonok.

Különösen fontos, néhány részlet az esküvői szertartás, amely kezeli emlékszik alszik. Például lásd magad egy álom egy esküvői csokor a kezében - a jelképe elégedetlen a kapcsolatot az ellenkező nemmel való életben. Talán, a valóságban a fiatal hölgy egy katasztrofális hiány a férfi figyelmét. Azt akarja, hogy meghívja őt egy időpontra, hogy a bókokat. Hiszen minden fiatal lány igényli a figyelmet és gondoskodást. Ebben az esetben, az álom egy figyelmeztetés, hogy ez az életemben csinál valamit rosszul. Meg kell újra viselkedésüket, és egyre nőies, gyengéd. Ezután a közeljövőben barátnője kellett volna járni az esküvőjén.

Lásd magad egy álom gyönyörű esküvői frizura - a pénz a bérek emelkedése, kapok egy nagy győzelem. Bad jel egy elképzelés a nő próbál valaki másnak jegygyűrűt. A valóságban ez előrevetíti kudarc és a lehetőséget, megismételve a hibákat mások. Talán a nő még egy pillantást az életét, és élni a továbbiakban csak a saját sorsát. Kiderült, hogy az Álomfejtés fontos, még akkor is, amikor áthalad az esküvőt. Úgy véljük, hogy ha egy lány álmodik arról, hogy ő férjhez megy az ősszel - ő fogja feleségül egy nagyon gazdag, méltó ember. Végtére is, a régi időkben úgy döntöttek, hogy játsszon az esküvő ebben az évszakban. Először is, nagyon kényelmes volt, mert miután az őszi betakarítás nem volt probléma, hogy mit lehet tenni az ünnepi asztalra. Másodszor, úgy ítélték meg, jó ómen, vetítheti a gazdag és boldog életet.

Fontos megérteni, hogy az álmok tükrözi az emberi gondolatok. És miután a lány volt egy álma házasság, meg kell alaposan elemezzék a vágyak és cselekvések és megérteni, mit akar az élettől.

Azt álmodtam, hogy férjhez megy, mire számíthat
Azt álmodtam, hogy férjhez megy, mire számíthat