Azt tanulmányozza az ökológia, hogyan kell gondolkodni, hogy ez egy jó szakma

Foglalkozás valami jó, ez csak a társadalom különösen most, hogy nem szükséges. Azt is vizsgálták az ökológia 10 évvel ezelőtt, de most már működik a számítógépek, mert a kilátások a környezet - nem. a legtöbb speciális nem működik, mert az osztálytársaim, még néhány, a lányok állandó: akik - ekoinspektsiyu aki - ökológus cég. Közülük tudni a hozzáállás a környezet - az emberek, akik nem értik, hogy miért van szükségünk, de nem zavarja. Elméletileg egy ökológus lehet sikereket elérni a független úszás - könyvvizsgálóként, szakértő, közéleti támogatást kapnak minden jótékonysági alapok. Néhányan még működött. De általában a speciális „Ecology” biztosít, IMHO, egy jó alap képzés kémia, a számítógép szerint a törvényeket. Legalábbis mi így. Tehát mi van néhány módszer, hogy nyissa ki, és a tanulási görbe még időt is töltött, IMHO.rendszer választotta ezt a választ a legjobb

Azt tanulmányozza az ökológia, hogyan kell gondolkodni, hogy ez egy jó szakma

Job környezet - az egyik legfontosabb és legnépszerűbb országokban, ahol a környezetvédelem kezeljük kellő gondossággal. Környezetvédelmi Szolgáltató őre az emberek egészségének, részt vesz a védelmi növény- és állatvilág, megőrzése természeti képződményeket és ökológiai közösségeket. A környezetvédők igyekeznek megőrizni a bolygó a mi távoli leszármazottai, hogy megőrizzük a belek, a föld, a bioszféra és a légkör, a hosszú távú következményei a barbár magatartás a személy.

De ugyanakkor a környezetvédők néha meg kell leküzdeni merev ellenállás tetteik részéről mindazoknak, akik szert pillanatnyi anyagi haszonszerzés. roncsolás a bolygóra.

Mi környezetvédők van egy nehéz idő. Mivel nincs egységes állam politikája erőforrások megőrzése és a természeti erőforrások védelme.

Ezért az igazi környezetvédők tartanak a szakma tiszta hazaszeretet és tudatos magának a mottója: ha nem én, akkor ki?

Én is az első környezetvédő oktatás - közgazdász -ekolog. Még ő dolgozik a helyzet szakember a Department of Environment a felelős vállalkozás városunkban újrahasznosítására. Ekologm szokásos munkát hazánkban nem hálás. Ha dolgozol, csak a nagyvállalatok, a kis-, ezek a pozíciók nem tanácsos. Érdekes, hogy a végén néhány környezetvédelmi projektek, de számunkra, akik egy kicsit. Környezetvédelmi szolgáltatások méltó a rend csak nagy tárgyak, mint például a NTMK, de aligha kap. Az egész csoport, aki dolgozik a TB-mérnök, hogy valaki részt vesz a saját projektek, de alapvetően minden maradt az ipar, mert nincs pénz és kifizetődő, a fej soha nem pat. A cég bemutatja néhány újítást - dolgozók nem átok.Azt tanulmányozza az ökológia, hogyan kell gondolkodni, hogy ez egy jó szakma

Sok munkahely tudható be a jó, a kérdés az, hogy megengedheti magának sokat az életben - élelmiszer, ruházat, gyermek 2 vagy több, vagy 1 - az első, a többit jó, utazás. Véleményem nők munkát keresni a lélek, és a férfiak jobban fizetett. Tehát valahogy ez történt a társadalomban.

Egyetértek mindazokkal, hogy a szakma alulértékelt különösen a vállalkozások, hogy miért van ökológus mindig bizonyítani azok szükségességét. Mintegy eszébe, amikor az ellenőrző vizsgálatot. Bár a munka van elég. Megpróbáltam minden alkalommal összehasonlítani, mi a különbség, mondjuk az energia, a mechanika és az ökológia. És tudod, én arra a következtetésre jutott, hogy az ökológus dolgozni nem kevesebb torlódás. Elvégre, ha az energia (szerelő) az összes berendezés Az üzem működik, a globális javítás, amit a tervek egy bizonyos idő, tett egy kiadási terv, mit csinál 08:00? Helyesen -kovyryaet orr vagy kártyáztak a kompe.No miért az ökológus kell folyamatosan beszámol az elvégzett munkát, és nincs hatalom mérnök miközben a bérek 1,5-2-szer nagyobb. De környezetvédő keresni annyi, mint mi dolgozni több helyszínen és a felelősség sokkal nagyobb büntetések nem kicsi, de a végrehajtási rendelkezések a felügyelő szervezetek igényel jelentős raskhodov.Na hogy a rendező nem szívesen, majd ha ennek a finom kerek szemmel és szerte a vádlott környezetvédő , mondja, és mit csináltál ennyi ideig? Úgy vélem, hogy meg kell változtatni a sztereotípiákat.

Ha úgy dönt, hogy lesz egy környezetvédő, azt tanácsolom, hogy megtanulják, hogyan kell tervezni - do MPE, DWGNDL, mind ott EMP stb és akkor boldog lesz. De ez egy környezetvédelmi tervezés. Az egyik előnye az ökológus, hogy működhet szinte minden ipari szektorban (kohászat, gépgyártás, a nagy kiskereskedelmi láncok, élelmiszeripar, gyártás stroitielnyh anyagok, nem beszélve a petrolkémiai ipar. Nézd meg magad a régióban, mik a cégek, persze, hogy többet fizetni az olaj-és gázipari vállalat az iparágban, és ott vannak az összes többi (az építőanyagok gyártása (cement, mész, tégla és beton növények), élelmiszeripar (kolbász. zsír, gabonafélék és így tovább. . Növények).

Ha van ilyen vállalkozások a régióban kicsi, a kilátások akkor malo.Na Urál, mint például a fejlesztési kohászat északi -neftegazovye cégek Moszkva körül -Sok élelmiszeriparban, -pischeprom Krasznodar régióban, úgy döntenek, a választás a tiéd.

Foglalkozás kiváló, hazánkban is! Ez azonban nem minden régió, tartomány, terület. Ha van egy nagy metropolisz sok növény, akkor szerencséd van. De ha a két cég a városban, hiába vizsgálták. Ezért, ha van kilátás, hogy nő, a tanulmány az egészségre. De ha nincs, akkor jobb lefordítani egy másik szakma.

Van egy érdekes kérdés? Kérd meg, hogy a közösség, akkor biztosan megtalálja a választ!

Ossza meg tapasztalatait és tudását, keresni jutalmak és a hírnév, hogy új és érdekes barátokat!

Kérdezd érdekes kérdés, nézzük kvalitatív válaszok és pénzt keresni. Még több ..

Project Havi statisztika

Új tagok: 7071

Létrehozott témák: 31249

Hagy egy válasz: 87301

Elhatárolt pont a hírnév: 1305286

A kapcsolat a szerverrel.