baba keresztség - a szabályok és jelzőtáblák

baba keresztség - egy nagyon ősi rítus, ami még mindig nem vesztette el relevanciáját.

Amikor szükség van a keresztelésre a gyermeket?

Az ókorban, a gyermek megkeresztelkedett a nyolcadik vagy a negyvenedik napon a szülés után. Ez jelentős dátum az ortodox egyház, mint a nyolcadik születésnapját egy nevet, és negyvenedik napon az anya teste megtisztul a szülés után, és ő tudott jönni a templomba.baba keresztség - a szabályok és jelzőtáblák

Általában egy gyermek is megkeresztelkedett, bármely életkorban.

 • Legfeljebb hét évig csak akkor kell a vágy, a szülők.
 • Hét kell a gyermek beleegyezésével,
 • és miután tizennégy elég a gyermek maga kifejezte azon óhaját, hogy megkeresztelkedik.
Ahhoz, hogy a tartalom ↑

Mint rítus?

Mit kell készíteni előre?

Először is, a szülők kell, hogy melyik egyház megkeresztelkedni. Ha rendszeresen keresse fel a templom, amit megtehetsz az úrvacsorát az egyház. Ha egy ilyen templomban van, majd válassza ki azt, amelyik jobban tetszik. De ne felejtsük el, hogy a ceremónia általában zajlik nem a templomban, és egy külön kis épület területén a templom, kifejezetten a keresztelőn. Csak a nagy egyházak és különleges alkalmakkor végezhet keresztség maga a templomban.

baba keresztség - a szabályok és jelzőtáblák

Megkeresztelni a gyermeket, a szülők nem kell ortodox. Ezek tartoznak semmilyen vallást. Ezek a szabályok azonban nem vonatkoznak a kereszten.

Interjú a szülők számára a rejtély

A legtöbb templomok interjút a szülők számára a keresztség előtt. Az interjú tartalmaz egy történetet egy pap, mik a szabályok a keresztség az ortodox egyház, mint megy, a dolog, hogy szükség lesz, stb Az interjú segít kiválasztani a nap a keresztség. Általános szabály, hogy lehet, hogy bármelyik nap, de a papok megpróbálják elkerülni a nagyobb ünnepek, mint például:

baba keresztség - a szabályok és jelzőtáblák

baba keresztség - a szabályok és jelzőtáblák

baba keresztség - a szabályok és jelzőtáblák

 • Karácsony
 • Szentháromság
 • Húsvét, amikor sokan töltik kemény és keresztség az ortodox egyház.
Ahhoz, hogy a tartalom ↑

Tudok megkeresztelkedni a postán?

Megadjuk az engedélyt keresztelni a poszt, és nem keresztszülők át kell mennie egy három napos böjt előtt keresztség.

Mielőtt a keresztség, a gyermek válasszon egy nevet. Ha még nem tette meg, a pap megnézi a naptárban, a nap, amely a szent gyermek született, és mondja a nevét.Ha a gyermek kap egy nevet, de ez nincs jelen az ortodox hagyomány, akkor kap a keresztségben egybecseng ortodox nevét vagy a szent, akinek elkötelezett a születésnapját. Az interjú lehetővé teszi, hogy megvitassák a pap ebben az időben. Ezen túlmenően, az interjú középpontjában a lelki felkészülés a szülők és keresztszülők a rejtélyt.

Szabályai keresztszülők

Először is, keresztszülők kell felelniük a poszt három vagy négy nap, és a keresztségben nap. Mi a helyzet, akkor is meg a papnak. Jellemzően a poszt jár elutasítása nemcsak a hús és a tejtermékek, hanem a szexuális kapcsolatot.

baba keresztség - a szabályok és jelzőtáblák
Keresztszülők, a böjt, lelkileg megtisztult és kész arra, hogy elfogadja a felelősséget a oktatás az ő keresztfia. Ha egészségügyi okokból nem tudja betartani a gyors, mondja a pap, és kérjen tanácsot. Tehát át kell menni egy interjút, és a keresztszülők és a rokonok, hogy a gyermek szülei.

Keresztség előtt, válassza ki a keresztapja és az anya.

A hagyomány szerint az ortodox egyház választani mindkét szülő, bár a lány keresztanyja is elég, és egy fiú - apja. Úgy kell lennie, mert az ortodox vállalják, hogy a gyermeknevelés az ortodox hagyomány. Keresztszülők kell lennie, nem házas.

Keresztség előtt keresztszülők interjút.

 • Keresztanya legyen ahhoz ruhában fedett váll és a szoknya térd alatt.
 • A férfiak elég ing és nadrág.
 • A nők vannak jelen a templomban fejét beborítva, így fel kell készülni előre fejkendőt.

Ma a szerepe keresztszülők a gyerek gyakorlatilag megsemmisültek. Ezek csak a család barátai, aki néha hozza baba ajándék, így emlékeztetett magukat.

 • Kezdetben a szerepe keresztszülők volt, hogy a vonat a baba imák, tanulmányozni a Bibliát vele.

Ha a szülők a család valami történik, és a gyerek lesz egy árva, keresztszülők kell cserélni a család. Ez a lelki szülők, hogy az emberek kell választani keresztapja, aki pozitívan befolyásolja a gyermek.

Mit kell vásárolni a baba?

Mielőtt a keresztség, a két keresztapja egyre elvégzéséhez szükséges szentség.

 1. Az első helyen, „kryzhmu” vagy „Rizk” t. E., Hogy mi van csomagolva, vagy öltözteti a gyermek után a betűtípust.
 2. Másodszor, a mellkereszt és a lánc, hogy kell megszentelt. Kereszt gyermek keresztség nem kell arany vagy ezüst, bár a többség a kereszt ma betartja ezt a hagyományt.
 3. Az adományt is lépett a templomba a keresztség előtt.
Ahhoz, hogy a tartalom ↑

Mint rítus?

Igazolványok megkeresztelt nélkül a szülők rokonok. Kisgyermek tartja az egyik keresztapja, míg az ima olvasható.

Szintén hangzik az ima „Miatyánk” ima „Üdvözlégy Mária”. Továbbá, a szertartás, a keresztség és a kenet kell távolítani kis hajtincs jeleként tartozó ortodox egyház. A vége a rejtélyt, hogy a pap mártogatós a babát a betűtípus és bérletek keresztszülők. Úgy tartják, hogy miután a gyermek védelme alatt egy őrangyal és az ortodox egyház.

Miután a rituális befejeződött, az összes hangok jelen gratulálok a keresztség, a gyermek. A pap maga kérte a jelenlevőket, hogy kifejezzék gratulálok, és ez a rejtély.

Mit értünk egy gratulációt?

Vannak konkrét jelek járó keresztség a gyermek. Úgy gondoljuk, hogy ha a jelek megfigyelni, hogy a baba lesz az élet boldog.

Például, az ilyen jellemzők:

 1. Lehetetlen, hogy bemutassák a keresztelőn bárki gyerek.
 2. Keresztelés baba kell talpig új.
 3. Nem lehet szervezni zajos ünnepségek alkalmával.
 4. Mielőtt a keresztség, az anya megrágja gerezd fokhagymát, és fúj a gyermek - szemben a szemmel verés.

Vannak más jelek: sok közülük. Ma, a szülők nem felelnek meg sok jel és tartják őket kötelező. Azt hinni vagy nem hinni előjelek - esetén mindannyiunknak. Azt mondják, ha hiszel előjelek, akkor valóra.

Ennek ellenére, sok a jelek megegyeznek a tippeket és szabályokat, amelyek a papok beszélnek. Ezért, mielőtt a rituális a legjobb, hogy konzultáljon egy pap.

baba keresztség - a szabályok és jelzőtáblák

baba keresztség - a szabályok és jelzőtáblák

baba keresztség - a szabályok és jelzőtáblák