Baba varázsa - otthon (master class)

Baba varázsa - otthon (master class)

A régi időkben a varázsa babák nem csak díszíteni az otthoni és a gyermekek játékait. Ők voltak az erős talizmánok, elűzi a gonosz szem, család védelme és a kényelem a házban. Dolls óriási szerepet játszott az életében, őseink. Babák készültek, hogy minden fontos esemény az ember életében, mint a szülés, vagy egy esküvő. És tiszteletére egy nagy ünnep. Amulettek készült, hogy megvédje a házat és lakóit, hogy vonzzák a jólét, az egészség, a szeretet, a jólét.Szláv baba varázsa

Amikor a baba született a családban, biztos, hogy baba született, hogy elhárítsák a szemmel verés, sérülés, irigység és a fekete mágia a baba. Az esküvői rendezvény, hogy nem speciális babák, amelyek úgynevezett lovebirds. Ők őrzik az új család az irigység, viszály és szemmel verés, segít erősíteni a szövetséget. Lovebirds készült egyetlen darab anyagból egy közös fogantyú, innen a név - „lovebirds”. Két babák voltak egy, egy sors. A születés, a baba tubicáim babákhoz varrott hurok. Ünnepnapokon a babákhoz varrt szép ruhát. Úgy kellett vigyázni az élet. Őseink erős szövetségeket. Ki tudja, talán része a titok abban rejlik, nagyon amulettek lovebirds?

Védje a babát - gyártás szabályok

Védje a baba mindig egy tiszta, fehér arc nélkül a kép a szem, az orr és a szemöldök. Fehér szolgált a megtestesítője a spiritualitás és a gondolatok tisztasága. A baba arc nélküli nem tudták rendezni a tisztátalan lélek, lehetetlen volt megidézni. A folyamat során a gyártási ilyen babák nem használhatja olló, tűk vagy más éles tárggyal. Volt egy meggyőződés, hogy megszúrja a babát, akkor károsítja az egészséget a tulajdonos. Tűk csak akkor engedélyezett, a folyamatban szabás magát, amikor a baba már készen állt.

Védje a babák által csak nők. A házban, ahol készítettek egy babát, nem teszi lehetővé még a férfiak jelenléte. Kisfiúkat is tilos, hogy nézd meg a folyamatot, amely a talizmán. Charms foglalkoztak kizárólag a nők. Azt hitték, hogy csak a női energiát képes adni a babát az összes szükséges tulajdonságokat. Amikor a lányok varrt babák énekeltek, akkor viccelődött és jól érezték magukat. A rossz hangulat gyártására senki vállalta a talizmán.

A legfontosabb dolog az, hogy egy talizmán - ez nem egy technika, és energiát, amit a baba. Női készített babák egyetlen ember, aki igazán szeretett, és meg akarta védeni, akkor egy osztályon töltött mágikus erővel.

Lovebirds - baba varázsa saját kezűleg (master class)

Lovebirds hozzájárul ahhoz, hogy a házasság erős és elpusztíthatatlan, védi a szeretet és a jó közérzet, az elindulás a párok gyötrelmeit. Ezt meg lehet tenni osztályon, előtt és után az esküvő. A legfontosabb dolog az, hogy ez a szeretet. Ha a baba vált egy kicsit görbe, vagy nem olyan szép, mint a képen - ne aggódj. Ward igazán működött, báb kell tenni egy töretlen darab fehér ruhával, és rögzíteni egy piros szál. Bár a babák nem lesz kész, a menet nem lehet rövidre. Amikor a varrás és díszítő ruhákat menet letörhetnek.

Ahhoz, hogy a baba varázsa a kezüket (és ez segít a kis műhely), szükségünk van egy négyzet alakú, fehér ruhát, a labda a piros fonal és gyapjú. Ruházat lehet elhelyezni, hogy a szeretet.

Szövet félbehajtva, tedd az asztalra, felhajtva. Vizuálisan osztani számít két részre, a bal oldalon van egy emberalak, a jobb - a nők. Közepe körül a bal oldalon, hajtsa a szöveti terület, így a férje fejét. Végy egy darab gyapjú és körülfon menet feje körül páros számú alkalommal. Doing három csomó, és anélkül, hogy megszakítaná a menet, lépni.

Baba varázsa - otthon (master class)


Vegyük a szélsőséges felső darab szövet, amely közel van a fej, és egy fogantyú. Csavar a kezét, egy kis, szorosan flagellum Wrap menet. Amikor a toll készen áll, nyakkendő három csomó rajta, és perekin menet arra a helyre, ahol lesz szaga.

Baba varázsa - otthon (master class)

Vizuálisan osztani a szövet láb formálja az emberek, majd végezze el az első szakasz, valamint a kézzel készített. Felszámolás a második szakasz, ágyék és a has.

Baba varázsa - otthon (master class)

Ezután rögzítse menet a derék, a három helyszínen, és mi át a mellkason osztályon, seb mellkas át háromszor. Így fércelés menet általában rendezi szépen majd szelek menet. Ismét rögzítse a három csomópont. Half talizmán kész.

Baba varázsa - otthon (master class)

Most folytassa a nő fejét. Ismét, hogy a vatta szőnyeg a szövet, és a körülfon menet. Aztán, hogy a nők kezelni, és fel van szerelve a három csomópont. Felszámolás a menet körül a nő mellkasát háromszor, ami egy védő kereszt. Ezután fűzze képező vonal a karcsú derék.

Baba varázsa - otthon (master class)

Most, Ward készen áll, a szál tönkreteheti. Kérésre a babák öltöztetése és díszítjük. De a hagyományos őre kész.

Mint látható, annak érdekében, hogy a baba varázsa a kezével, nem igényel speciális ismereteket és erőfeszítést igényel. Csak a szeretet és a pozitív energiát.

Szláv baba varázsa - típusok és célja

Szláv baba amulettek voltak híresek sokféleségét. Őseink babák minden alkalommal és nagy ünnepek. Azt mondani, a legelterjedtebbek.

Egy másik fontos talizmán tartották baba kakukk. Úgy készült szalma. Kakukk készült egy különleges ceremónia - megindítását lányok nő. Minden lány, akik elérték a tizenkét éves korában tartott ez a szertartás előestéjén a Szentháromság. Arra készültek, a babák készült szalma, öltözött gyönyörű ruhákat, és megy a barátaival az erdőben. Ott máglya, szórakozás és közös babák. Végén az ünnep babák dobott a tűzbe. Ez jelképezi az elején a leánykori pórusokat és felnőttkorban. Dobás baba tűz, minden nő, hogy kívánságait. Doll készítés, minden meghurcolt neki a problémát, vagy betegség, akkor éget és megszabadulni örökre.

Minden otthonban őseink volt baba álom elkapó. Szlávok nagyon tisztelte az álom és az alvilág. Azt hitték, hogy alvás közben a lélek utazik a túlvilágra. Doll szolgált egy talizmán, őrzés az alvó a gonosz erőket. Ő elfordította otthonról a szemmel verés és álmatlanság, őrzése a nyugodt alvást, a megfelelő tulajdonosok. A csapda készült gallyakat és menet. Tartása, mint a „fogása álmok”, innen a név. Azt díszített szalagokkal és színes fonalakkal. Általában talizmán tavaszán készült, néhány évente változik a baba. Amulet lógott ágya mellett. Trap készült zöld, piros és sárga szálak.

Minden nő volt egy hatalmas amulett - Makosh baba. Ez a hagyomány gyökerei az ősi pogányság. Makosh istennő volt a védőszentje a nők, a család, a termékenység és a kandalló. Úgy ítélte meg továbbá az istennő a sors. Ez a baba egy nagyon erős talizmán. Úgy döntöttek, hogy elrejtse a kíváncsi szemek, hogy kivédjék sem veszített erejéből. Amikor egy nő nem tud elképzelni egy gyermek, vagy talál magának egy tisztességes pár, ő kért segítséget az istennő Mokos. Doll készült szövet, öltözött gyönyörű ruhák. A hagyomány szerint a baba haját kell feloldani. A haj szövés virágkoszorú és szalagok. A bal oldali lógott egy kis talizmán orsó. Ez amulett tartották hagyományosan nőies. Szláv baba varázsa volt megbízható védők a gonosz ellen, a balszerencse és a korrupció.

Doll amulett szövetből készült a baba

Doll amulett készült ruhát egy fontos tulajdonság minden családban, ahol várja a babát. Ez amulett úgynevezett baba-pelenashkoy. Charm elő néhány hónappal a szülés előtt, hogy születési jól ment, és a baba született egészséges. Pelenashku minden anya tette a gyermek számára a saját. Más családtagok nem nézd meg a folyamatot, amely a babák. Pelenashku nem tudta elfogadni egy ajándékot, mint a kisgyerekek nagyon fogékonyak a irigység és a negatív energia. Mielőtt a keresztség, baby pelenashku tedd a párna alá, hogy védekezzenek vette a gonosz varázslat, betegség, a szemmel verés, védi a babát. Doll amulett szövetből készült használtuk fel a védtelen baba, mint egy pajzs ellen negatív energiát. Miután a gyermek megkeresztelkedett, pelenashku tartani, mint egy kabala véletlenszerűen.

Hogyan készítsünk egy baba amulett pelenashku

Ha nem tudja, hogyan kell egy babát amulettet, olvasson tovább. Pelenashka készült ruhadarabok viselése az anya, ez nagyon fontos. Ez anya energia fogja védeni a babát. A szövet seb egy kicsit báb és csomagolva egy kék vagy piros szalaggal át háromszor. Charm alá helyezett szülési párna enyhíteni a szülés. Ismerve, hogyan lehet a baba amulettet, akkor képes lesz arra, hogy pelenashku a baba.