Baby - mi ez az álom, álom értelmezése

Az álom a baba, aki most hozta haza a kórházból - a valóságban kapsz egy váratlan és kellemes ajándékot.

Ha a kisfiú - az a vágy, hogy elérjék a jólét meg kell támaszkodni a saját erőt, és ha egy lány - tudod, hogy egy boldog sikeres házasság.Ha azt látja, babák-ikrek - ez annak a jele, a stabilitás, az üzleti, valamint a béke és a harmónia a családban.

Keresés az foundling baby-álom - előrevetíti profit, a siker és a jólét, hogy jön, hogy hamarosan.

Fürdesse baba egy álom - előrevetíti egy boldog kiutat a helyzetből.

Csók baby - azt jelenti, hogy megőrizte báját, hogy egy érett öregség.

Ha álom egy csecsemő egy mély, hogy a csont fekély - ez előrevetíti, hogy a váratlan és szerencsétlen incidens megtöri a terveket, és a gyerekek fenyegető fertőző betegségek.

Hallgassa álom gügyög szopós - azt jelenti, hogy hamarosan találkozik az ember a csodálatos sors, és légy hű társa életét.

Lásd magad egy álom baba - ez azt jelenti, hogy a valóságban akkor vádolják hamis tanúzás és a hamis állítások mellett a szeretett egy.A baba - ez nem csak az öröm és érzelem.

Azt hiszem, senki sem állítják, hogy a baba - ez is egy elkötelezettség és odaadás.

Kinek gyerek álmodtam? Üdvözlettel, vagy valaki más? Ha az álom azt mutatja, hogy a baba a tiéd, de a valóságban, hogy terhes, és nem akarják, hogy indul a közeljövőben - egy ilyen álom jelentheti az új ötletek, projektek és kezdeményezések.

Akár dolgozik, vagy a kapcsolat, egy álom a baba - emlékeztetni, hogy a cél magában foglalja a folyosón a több szakaszban történik: inkubációs időszak, amikor az ötlet, vagy tervezi, hogy keletkezett, s fejlődött a fejedben; fejlődési szakaszban, amikor, hogy az első lépéseket a végrehajtási terv; és végül az utolsó szakaszban, amikor a projekt megvalósítása, és szükség van a figyelmet és a munkaerő.

A baba boldog vagy sír álmodban? - azt fogja mondani, hogy a terv több figyelmet kell fordítani, és meg kell változtatni a cselekvési terv.

Meg kell etetni a babát, vagy tele van, és csak akar játszani? Ha a gyerek akar enni - így a projekt nagyobb figyelmet kell fordítani és az időt.

Ha ez nem a baba - úgy gondolja, hogy magát terhesnek vigyázzon a gyermek? Vagy úgy érzi, büszkeség, mert a másik személy bízott meg, mi a legjobb ár-érték neki?

Lehet látni a baba alvás - a jele, hogy azt szeretnénk, hogy törődik veled, és érdekel téged, úgy, hogy nem kell válaszolni a maguk számára.

Természetesen, ha Ön terhes, vagy tervezi, hogy megszülethessen a gyermek, egy álom, amelyben megjelenik a baba - is sok különböző jelentése, többek között a teljesítését a vágyakat.