Baku paradicsom leírás, fotók

Baku paradicsomot magyar fogyasztók élvezhetik hatalmas népszerűségnek. Illatos, finom, nagyon lédús és édes gyümölcsöt, ha tele van a nap Azerbajdzsánnal. Az egyedülálló gazdag illat és íz nem lehet összehasonlítani más fajták. Baku paradicsom, akár egy külön edénybe gyönyörű és sokoldalú. És amellett, hogy a legjobb növényi kebab egyszerűen nem találtak, és a pizza kapunk egy teljesen más aromája és íze. Az is lehetséges, hogy készítsen egy kiváló saláta paradicsom Baku.Baku paradicsom leírás, fotók

Homeland Baku paradicsom

Ma sok piaci kereskedők megpróbálják eladni más fajták a paradicsom, az elhaladó őket Bakuban. Végtére is, lédús, hogy a legjobb és legvonzóbb termelt gyümölcsök Zira település közelében található Baku, 50 kilométerre keletre. Nagy ízét a paradicsom jól ismert mindenki él a fővárosban Azerbajdzsán.

Vannak olyan változatok, ahol jött a nevét a település. Például mi Zira település jött a neve kedvelt fűszere az azonos nevű, termesztett itt sokáig. Másrészt, úgy vélik, hogy a név eredete származik az arab szó „Ziraat”, ami magyarul azt jelenti „mezőgazdaság”. A két lehetőség van reálisabb másodszor, mert a talaj ebben a faluban nagyon termékeny, és a levegő ad egy ritka frissesség, amely nem található meg más régióiban Absheron. Ennek az az oka az, hogy Zira elválik a partján, a Kaszpi-tenger sós tavak, hogy a tiszta levegő és a klíma, így a felesleges nedvességet.

A mai napig a fő bevételi forrása ezeket a földeket - ez csak a zöldségtermesztésben, ilyen a paradicsom Baku.

Baku paradicsom leírás, fotók

szakértők észrevételeit

Baku paradicsom nem lehet lenyűgöző méretű, van egy egységes világos vörös árnyalatú, vékony, de erős héjat. Abban az esetben, szárítás is ráncos, de nem veszíti el a integritását a fedelet.

Baku paradicsom leírás, fotók


Költség Baku paradicsom és hol lehet megvásárolni

Paradicsom lehet biztonságosan tulajdonítható, hogy a legtöbbet fogyasztott zöldségek. Ha van egy vágy, hogy megtapasztalják a valódi és egyedi ízét Baku paradicsomot, majd megy a legjobb helyen vásárolni ezeket a zöldségeket Bakuban - a piac „Taza Bazar”. Ez egy többszintes bevásárlóközpont és utcában Samed Vurgun. Az összes termék a „Taza Bazar” kiváló minőségű és elfogadható áron.

Mi megy át a standokon keresve Baku paradicsom. Ó, mi van! Baku paradicsom a piacon „Taza Bazar” egy pár manat kilónként, ami körülbelül hetven rubelt a pénzünkért. Ez nem annyira a hihetetlenül finom zöldség.

Baku paradicsom leírás, fotók

Baku paradicsom piacainkon

Ha a magyar piacon, és meg vannak győződve arról, hogy ez a Paradicsom Azerbajdzsánból, majd törölje a kétségei. Valóban, az adatok Rosselhoznadzor mindössze hét százaléka a teljes mennyiség a paradicsom Magyarországon Azerbajdzsán.

Ha azonban az eladó azt mondja, hogy az ő árut azerbajdzsáni területeken, az utat vág egy fél paradicsom. Baku paradicsom adja magát az azonos színű a hús és a bőr, és a magok fehér, nem zöld. Tudatlan vásárlók meg vannak győződve arról, hogy ha van egy száron, akkor ez a termék friss. Ez nem így van. Az igazság az, ha a paradicsom egy ágat, az azt jelenti, hogy egyre nagyobb az üvegházban zárt, míg a valódi paradicsom Baku termesztik a szabadban, és a szár elválasztjuk, akkor is, ha a paradicsom nem teljesen érett. Ha azt látja, fehér foltok vagy pigmentek a bőrt - ez azt jelenti, sok vizet vegyszerek. Ha a színe a külső és belső egyenetlen, vagy a test fehér, ez biztos, hogy erről beszélni növényi érés vegyszerekkel vagy gyümölcs ütött egy vírusfertőzés. De Baku paradicsom (fotó csatolva) nem trágyázott, mert a hő és a fény, hogy mindig elegendőek. Emellett az ára műtrágya Azerbajdzsánban nagyon meggyőző.

Baku paradicsom leírás, fotók

„Belső” egyes fajták és a főzés

Mivel a lédússág a gyümölcs ideálisan használható a friss és fermentált. Ezek paradicsom nélkül a szóváltás is sült a kemencében.

Baku paradicsom: grade

Ez a közepes minőségű. Termesztik szabadföldön és fólia menedéket. A növény a meghatározó. Ez megköveteli a kötelező harisnyatartó és kialakulását. A gyümölcsök húsos, lapos kerek, nagy, súlya akár 300 g Szín - Magenta. Változatos hozza a jó hőmérséklet-ingadozás. Nagy-paradicsom Baku, véleménye a csak pozitív amelyet friss fogyasztásra, előkészítése paradicsompüré, gyümölcslé és ketchup.

Ez a fajta kis méretű, egy vékony bőr és a lédús, húsos, édes pépet. Pink paradicsom háromszor annyi C-vitamin és antioxidánsok, mint a vörös.

Baku paradicsom leírás, fotók

Föld jött létre a hatalmas göröngyös talaj? A tudósok még nem tudom, hogyan alkotnak a bolygók, mint a Föld. A legtöbb egyetértenek abban, véleménye szerint minden kezdődik a köveket, hogy forog.

Baku paradicsom leírás, fotók